ARGESENCE ,VOI UNDE SUNTETI?( 3)
Raspunsuri - Pagina 15
filofteia spune:
quote:
Originally posted by anamaria
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by filofteia
Anamaria mutumim!
Dana, Anamaria, voua va convine cafeaua dulce, ca sunteti slabeee. Io iau una fara zahar.
Chiar, fac scoala vineri?
--------------------------------------------------------------------------------
ma faci sa rad, draga mea!!! am (doar) vreo 15 spre 20 kilograme in plus...
15..20 kg in plus la ce...m-am luminat... asta este tot... care e baza.
ainia spune:
Ce faceti, fetelor, discutati despre kg in plus? Iaca, vin si eu cu o grasime pe burticaaaaaaaa.......si pe pulpeeeee.....si pe fund.....p'ici, pe colea, prin partile esentiale
.....Cred ca asta de pe burta nu se mai duce in vecii vecilor
....fetelor, eu am tinut in burta gemenii care au avut amandoi 6,630kg! Radeau surorile de mine dupa ce am nascut ca poate mai am unul in burtica, pt ca aratam dupa ce am nascut ca si cum eram gravida in ultimele luni!!!! Of!
Si acu mai vin si sarbatorile....ne mai cadorisim cu.....cateva kile in plus!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
filofteia spune:
Lavinia, eu sper sa scap de niste kg in perioada asta. Ca a inceput lumea sa ma intrebe daca sunt insarcinata
si eu n-am nici un gand.
A mai ramas sa mi se ofere locul in autobuz.
anamaria spune:
quote:
Lavinia, eu sper sa scap de niste kg in perioada asta. Ca a inceput lumea sa ma intrebe daca sunt insarcinatasi eu n-am nici un gand.
in primul rand, incerc o descriere 'plastica': eu arat in mod obisnuit ca si cum peste vreo 2-3 luni urmeaza sa nasc... la termen!
mai precis, am o inaltime 'rara' de numai 1,5m, si pe aceasta lungime totala am distribuite(nu chiar uniform
NO COMMENT ...
(decat ca nu fac eforturi sa slabesc, nici nu ma simt prea depresiva din cauza asta - cu mici exceptii derulate rapid prin cabinele de proba
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003) poze cu frumosii mei (si nu numai
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
elyda spune:
quote:
Originally posted by anamariaquote:
Lavinia, eu sper sa scap de niste kg in perioada asta. Ca a inceput lumea sa ma intrebe daca sunt insarcinatasi eu n-am nici un gand.
in primul rand, incerc o descriere 'plastica': eu arat in mod obisnuit ca si cum peste vreo 2-3 luni urmeaza sa nasc... la termen!
mai precis, am o inaltime 'rara' de numai 1,5m, si pe aceasta lungime totala am distribuite(nu chiar uniform) nici mai mult nici mai putin de vreo 60 - 62 de kile...
NO COMMENT ...![]()
(decat ca nu fac eforturi sa slabesc, nici nu ma simt prea depresiva din cauza asta - cu mici exceptii derulate rapid prin cabinele de proba)
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:Nascut pe 4 iulie (2000)
siVineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai)

uite domnule o femeie care se comporta normal !!!!!dana
elyda spune:
heeeeei...concediul inca n-a inceput , pentru sarmale si prajituri e prea devreme , pai ce faceti fetelor ati intrat deja in vacanta ?
dana
filofteia spune:
Mai pai pe mine m-ati demoralizat rau de tot, daca voi va credeti grase la 62 de kg...
Eu atatea aveam la inceput...
anamaria spune:
filofteia, dar tu ce inaltime ai???
presupun ca nu ai fost atenta, desigur ca 62 de kg nu sunt multe pt o femeie mediu de inalta, dar eu am numai 1,5 m!!!
pt inaltimea mea ar tb sa am undeva la 45- max 47 de kg, m-as multumi si cu 52-53, dar la 60 e nasol, crede-ma!
de ex, cumnata mea are 1,73 m si are mai putine kg decat mine...
de-asta zic ca nu doar cifra greutatii conteaza, ci si cum/ pe ce lungime sunt distribuite!
in fine, ca sa raman in spiritul sarbatorilor cu multa mancare interzisa, azi ma ocup cu schitarea meniului pt petrecerea firmei de sfarsit de an: aperitive, salate, prajituri... 
o zi buna tuturor! 
_
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
filofteia spune:
quote:
de ex, cumnata mea are 1,73 m si are mai putine kg decat mine...
de-asta zic ca nu doar cifra greutatii conteaza, ci si cum/ pe ce lungime sunt distribuite!
Si soacramea are cu 10 kg mai putin ca mine
la aceeasi inaltime (160).Dar propun sa nu mai discutam, macar sa trecem fericite de sarbatorile astea.
Am avut serbare ieri si-a venit mosul, maine avem petrecere... il cred si eu pe fiimiu ca este frumos la scoala.
anamaria spune:
noi am avut ieri serbare la gradi, la tudor.
am fost super-ofticata pt ca asa parinti nesimtiti n-am mai vazut, frate! cand au avut priogramul cu dans, s-au ridicat in picioare majoritatea celor care au stat in primele randuri. ca atare, eu nu am vazut decat 1 manuta de-a lui tudor, pt maxim 10 secunde! 
nici sa-i fac poze nu am avut cum pt ca era prea departe de mine, taica-sau a filmat dar nu ma astept sa fie ceva de calitate din acelasi motiv...
noroc cu bogdan (frate-sau
) care s-a bagat cu tupeu in fata si a facut cateva poze super! 
in rest, el a fost un scumpic (cand reusesc sa le descarc, pun si poze), a spus poezioara frumos si a sta cuminte la locul lui.
maine avem la bogdan; am facut rost azi de costum national de la gradi, soacra-mea s-a lasat convinsa si i-a improvizat un bici, asa ca e super-fericit...
_
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)