Avortul
Raspunsuri - Pagina 9
Ninia81 spune:
Ancuta-Maria- nu pot sa iti zic decat: Sa taci! Greu Lucru Cand Nu Ai Nimic De Spus! Mi se pare cumplit ce ai scris! Nu stiu daca ai recitit ce ai scris...dar cred ca ar fi bine sa o faci!
Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Toata lumea se ingrijoreaza de "bebelushul din burtica"...din experienta mea toata grija asta se manifesta in mod virulent si agresiv fix pina in momentul in care se naste un copil...apoi toata grija ramine in spatele mamei.
Se uita de indicatiile medicului, se uita de riscuri, se uita de vietile copiilor ramasi in urma mamelor care mor...se uita cu desavirsire...
Riscul e mare, indiferent de parerea lui X sau lui Y cu agenda religioasa aferenta sau dorintele celor care isi doresc copii. Este un mod egoist de a impune altora o situatie in care nu te poti pune personal. Si da, se intimpla in lumea asta mare ca dorintele fiecaruia sa nu se supapuna identic...vai de mine.
Singurul sfat posibil este ca decizia apartine Ariellei doar in urma unei consultatii si a recomandarii medicului ei.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Exact! Eu nu inteleg de ce, cand ea a cerut o parere despre cat dureaza interventia, daca doare, etc, a inceput lumea sa o condamne. E decizia ei impreuna cu medicul ei oameni buni! Stiti voi daca e in stare sa duca sarcina, daca poate creste un al doilea copil, daca nu o sa faca complicatii foarte mari etc?
Ea a cerut alte informatii, la care eu ii raspund pentru ca am pierdut o sarcina si a trebuit sa fac chiuretaj: interventia nu stiu cat a durat, am facut anestezie generala, nu m-a durut fizic absolut nimic, m-am ridicat din pat la jumatate de ora dupa ce m-am dezmeticit bine din anestezie. Doar ca era noaptea foarte tarziu si am plecat acasa a doua zi dimineata nu imediat.
Nici eu nu sunt de acord cu avortul in general, dar sunt circumstante si circumstante si asta e decizia fiecarei femei. Poate ar fi bine sa revenim la vremea lui Ceausescu cand avorturile erau interzise?
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
filofteia spune:
Ariella, eu te-am avertizat de la inceput, dar recunosc ca nu m-am asteptat la atata lipsa de toleranta.
Si eu spun cum spune Ancuta-Maria... si adaug...nu va veni nimeni din cele de aici sa-ti creasca copilul. Tu stii cel mai bine daca este momentul atat fizic cat si psihic.
Anestezia generala nu te adoarme definitiv ci esti mai mult ametita, se face in vena, asa cum am spus fizic este usor. Psihic va fi mai greu, dar timpul le vindeca pe toate.
Si apropo de Dumnezeu... el este atat de bun incat va ierta...este tolerant fata de greselile noastre.
musettepink spune:
Da Dumnezeu este iertator cu pacatele nostre,dar canonul pt un avort este de 7 ani.........7 ani de rugaciuni si posturi si multe altele..................Dumnezeu a lasat femeia sa faca copii,nu sa-i omoare cu gandul ca el e bun si ne iarta......................
Visez la ziua cand voi fii 
mamacangur spune:
Filofteia ai dreptate poate, nu multi de aici o putem ajuta sa isi creasca copilul, dar poate o ajuti tu sa iasa din prapastia in care ar arunca-o cu siguranta un avort?!!
Si sa nu ne imbatam cu apa rece: Dumnezeu iarta cand te caiesti sincer, cand ai gresit din nestiinta, neputinta etc... Nu stiu ce atitudine are cand omori un suflet desi stii ce inseamna asta si stii la ce te expui... A nu se confunda toleranta cu prostia!I-as spune altcumva si nu greseala nevinovata!
De ce n-o sfatuiesti sa ucida copilul nascut daca tot te ingrijoreaza cum o sa-l creasca???
Conform DEX online, TOLERÁNTA s.f. 1. Faptul de a tolera; îngaduinta;indulgenta .
Dupa cum vezi toleranta nu inseamna sa nu-ti spui parerea. E ca si cum te-as vedea pe strada,as sti ca inaintea ta e o groapa in care poti cadea si rupe piciorul si totusi nu ti-as zice decat: "Nu-i nimic, nu doare sa ai piciorul in ghips, iti trece repede si daca te iei cu treaba nici nu vei simti durerea!" Sa fim seriosi!!! Vorbim de viata si de moarte nu de o extractie dentara... Si mi se pare atat de evident ca ariella va lua propria decizie incat nu stiu de ce tot ne cramponam de asta.
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)
mamica fericita!
Ninia81 spune:
Filofteia ai idee cat de mare este pacatul unui avort?
Avortul este un p#259;cat înfricos#259;tor. Este o ucidere, si înc#259; una mare, c#259;ci copiii mor nebotezati. P#259;rintii trebuie s#259; înteleag#259; c#259; viata începe în clipa z#259;mislirii.
De ce a zis Iisus Lasati copiii s#259; vin#259; la Mine (adic#259; la viat#259;, la biseric#259;) Si nu-i opriti, c#259; a unora ca acestia este împ#259;r#259;tia cerurilor (Matei 19, 14)...
Mi se pare culmea sa intri si sa incurajezi avortul....
Ninia
filofteia spune:
Din pacate, exact cum spuneam...mare lipsa de toleranta.
Nu vreau sa intru in polemica cu voi, asa ca
toate cele bune.
musettepink spune:
Eu nu cred ca daca nu incurajez un avort sunt lipsita de toleranta........................................pur si simplu toleranta si avortul nu au ce cauta impreuna!
Visez la ziua cand voi fii 
Ninia81 spune:
Filofteia, nu putem vorbi de toleranta aici...Pana la urma Ariella e libera sa faca ce vrea...doar ca mi se pare total aiurea sa fim pro avort. Atata tot. Nu sunt obligata sa fiu de acord cu asa ceva. Tu ai facut vreun avort?Daca da...ce ai simtit?
Ninia
Gabrielama spune:
De mult, de foarte mult timp n-am mai vazut atata lipsa de toleranta si atata rautate ca in mesajul asta. Si in numele credintei....
Ariella, decizia este numai si numai a ta!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...