Mamici de noiembrie-decembrie (122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Multumesc de sfaturi, o sa incerc, dar nu acum ca ma pastrez pentru fii-mea. Partea buna e ca am reusit sa renunt la mamleonale de silicon si acum o tin cam 30 de min la un san. Partea proasta e ca fara supliment nu se satura. Oare cand or produce si sanii mei mai mult laptic?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

...eu plec spre cealalta casa...la socrii...va si va doresc o seara frumoasa.

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

AMR : fix o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Ar fi super Lala !

Si eu tot la Mirela Popa as vrea sa fac programare.
Sper sa gasesc saptamana viitoare.
Si daca facem amandoua cezariana....

Am sunat ieri la programari si mi-au zis ca nu e necesar sa stabilesc nimic inainte. Doar sa vin pana la 10 seara.
Daca vrei iti scriu impresii diseara.

quote:
Originally posted by Lala_D

anka.san tu ai DPN -ul exact cand vrau eu sa imi programez nasterea , poate impartim rezerva

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

Te rog mult !

Eu o sa sun luni .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Hmm, am citit un pic pe la alaptatul help=line, se pare ca alaptatul la cerere inseamna alaptatul non-stop. Incerc si eu periodic, bebe suge bebe doarme in brate bebe suge bebe doarme in brate samd. Problema e ca daca o pun jos se trezeste si plange, asa ca nu pot sa merg nici la toaleta, ce sa mai vorbesc de mancat sau de dormit. Singura posibilitate de a dormi o ora doua e sa o satur cu supliment... Nici nu stiu ce sa fac...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by darleena

Lala eu iti recomand din toata inima Medlife-ul. Am nascut acolo si sincer m-as mai duce si maine sa mai nasc o data daca as avea ce

Poti citi si povestea nasterii lui Kara. Am scris-o la subiectul despre Medlife asa ca sunt multe amanunte despre cum a fost in spital, daca te intereseaza.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Tocmai povestea ta m-a facut sa ma decid . Mercic

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

mihuta, asta cred ca o sa dureze doar vreo 2 zile, pana incepe productia serioasa de lapte. Se pare ca bb stimuleaza cel mai bine lactatia. Incearca asa si vezi diferenta in 2 zile... poate ne ajuta cu sfaturi si o alta mamica mai experimentata. Eu in continuare am mai mult laptic decat are ea nevoie, si asta doar pt ca a avut 2 zile de colicei in care a mancat mult si des... cam la 30 min. :( De atunci am inceput sa produc serios, chiar daca nu papa tot.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Multumesc de sfaturi, o sa incerc, dar nu acum ca ma pastrez pentru fii-mea. Partea buna e ca am reusit sa renunt la mamleonale de silicon si acum o tin cam 30 de min la un san. Partea proasta e ca fara supliment nu se satura. Oare cand or produce si sanii mei mai mult laptic?

mami de Sophia

si eu am lapte putintel....si sta la tztza cate 20 min....doar la una ...si adaoarme iar peste 2 ore se trzeste si vrea iar...
tu bei ceai de anason si schimen?ca eu beau 2 l pe zi iar de cand am venit de la spital mi s-a mai marit cantitatea de lapte....nu e mult dar acum curge si singur...o data la 2 ore
deci poate se va mari si la tine cantit.!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dany, pai 2 ore e bine!! a mea nu dormea nici 30 de minute cand ii dadeam san. iar acuma nici nu mai zic ca urla ca din gura de sarpe cand ii este foame. am mai incercat sa o pun la san trage putin apoi urla pana vine laptele praf. lapte mai curge cand ma mulg, dar foarte putin.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

La mine productia e inca foarte buna, desi pe Kara o pun foarte putin la san, ca tot nu are din ce sa traga si nici eu nu am rabdare. Stiu ca poate ar trebui sa perseverez, dar asta e...
Incerc totusi sa ma mulg cam la fiecare supt al ei, ca sa mentin lactatia.
Ma mulg si noaptea, dupa ce adoarme ea. La 3 ma mulg de fiecare data, la 5 la fel, dar pe la 7 sunt foarte obosita si ratez mulsul. Din cauza asta ma scol pe la 10-11 de dureri de sani.
Si atunci scot cate un biberon/san si ar mai fi de scos...deci cam 250+ din ambii sani. Eu zic ca e bine pentru moment.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

o sa incerc sa va raspund la cateva intrebari, sper sa va fie de folfos.

mihuta in primul rand trebuie sa sti ca corpul tau produce atat lapte cat i se cere. este posibil ca o saptamana sa fie nevoie sa pui bb la san la fiecare ora, de ex. il lasi cate 15-20min/san, apoi il muti la celalalt. daca vezi ca bb nu mai trage, doar molfaie sanul, ii atingi usor barbia sau talpile. daca a adormit ii scoti sanul. se poate trezi cand incerci sa il pui jos si se sperie pt ca, de ex, locul acela e mai rece decat la tine in brate. incearca sa il pui in brate la tati sau la altcineva, orcum trebuie sa ragaie. si in timpul asta (cca 20 min) poti face si tu altceva.

mai e o problema. daca ii dai completare, el va cere de mancare mai rar. pt ca laptele praf se digera mai greu. si atunci el nu va mai stimula sanul care, in concluzie, nu va produe cat are bb nevoie. intelegi? e un cerc vicios.

la varsta asta (a lui bb...) pompa o flosesti pt a stimula sanul, nu pt a face rezerve. dupa fiecare supt al lui bb poti folosi pompa cca 5min. chiar daca nu iese lapte. ideea e sa ii spui sanului ca e nevoie de mai mult lapte, pt ca el sa produca mai mult. trebuie sa bei cat mai multe lichide. daca simti nevoia sa bei in timp ce alaptezi fa-o. eu beam un pahar de apa inainte, unul in timp ce, si unul dupa.

poti incerca sa umezesti un pic siliconul acela de la pompa care vine direct pe san. face priza mai bine. si sa verifici capacelul ala mic care se baga dedesupt. unul cu un fel de steluta pe el. sper ca intelegi ce zic...

in cateva luni iti vei multumi ca ai renuntat la lapte praf.

roxxy nu fi dezamagita de bucur. e un spital foarte curat, copilul tau nu va pleca cu nici o infectie/streptococ alte porcarii. e unul din cele mai importante lucruri. si eu am nascut acolo si ma gandesc serios sa o fac si a doua oara.

sarcini usoare si bbi cat mai sanatosi.

a, mai am una . bebelusii au un somn destulde agitat pt ca miscarile mainilor si ale picioarelor sunt destul de necontrolate. de aceea se pot trezi din somn din cauza ca se lovesc sau efectiv se sperie de spasmele lor. se poate rezolva cu infasare sau, mai bine, cu tinut in brate. luati-va un marsupiu sau un wrap si purtati-va copilul cu voi oriunde. a mres 9 luni de zile cu voi, in burtica, 24h/zi. nu este somn mai usor si mai linistitor pt el decat la voi in brate.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput