Mamici de noiembrie-decembrie (122)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxxy80 spune:
Multumesc foarte mult pentru informatie
. Parca ma simt mai bine cand aud si cate o parere buna despre Bucur. Eu mi-am format o parere proasta despre aceasta maternitate dupa spusele altora. Sper sa fie totul bine. Important este sa fie copilul sanatos.
quote:
Originally posted by dianocica
o sa incerc sa va raspund la cateva intrebari, sper sa va fie de folfos.
mihuta in primul rand trebuie sa sti ca corpul tau produce atat lapte cat i se cere. este posibil ca o saptamana sa fie nevoie sa pui bb la san la fiecare ora, de ex. il lasi cate 15-20min/san, apoi il muti la celalalt. daca vezi ca bb nu mai trage, doar molfaie sanul, ii atingi usor barbia sau talpile. daca a adormit ii scoti sanul. se poate trezi cand incerci sa il pui jos si se sperie pt ca, de ex, locul acela e mai rece decat la tine in brate. incearca sa il pui in brate la tati sau la altcineva, orcum trebuie sa ragaie. si in timpul asta (cca 20 min) poti face si tu altceva.
mai e o problema. daca ii dai completare, el va cere de mancare mai rar. pt ca laptele praf se digera mai greu. si atunci el nu va mai stimula sanul care, in concluzie, nu va produe cat are bb nevoie. intelegi? e un cerc vicios.
la varsta asta (a lui bb...) pompa o flosesti pt a stimula sanul, nu pt a face rezerve. dupa fiecare supt al lui bb poti folosi pompa cca 5min. chiar daca nu iese lapte. ideea e sa ii spui sanului ca e nevoie de mai mult lapte, pt ca el sa produca mai mult. trebuie sa bei cat mai multe lichide. daca simti nevoia sa bei in timp ce alaptezi fa-o. eu beam un pahar de apa inainte, unul in timp ce, si unul dupa.
poti incerca sa umezesti un pic siliconul acela de la pompa care vine direct pe san. face priza mai bine. si sa verifici capacelul ala mic care se baga dedesupt. unul cu un fel de steluta pe el. sper ca intelegi ce zic...
in cateva luni iti vei multumi ca ai renuntat la lapte praf.
roxxy nu fi dezamagita de bucur. e un spital foarte curat, copilul tau nu va pleca cu nici o infectie/streptococ alte porcarii. e unul din cele mai importante lucruri. si eu am nascut acolo si ma gandesc serios sa o fac si a doua oara.
sarcini usoare si bbi cat mai sanatosi.
a, mai am una. bebelusii au un somn destulde agitat pt ca miscarile mainilor si ale picioarelor sunt destul de necontrolate. de aceea se pot trezi din somn din cauza ca se lovesc sau efectiv se sperie de spasmele lor. se poate rezolva cu infasare sau, mai bine, cu tinut in brate. luati-va un marsupiu sau un wrap si purtati-va copilul cu voi oriunde. a mres 9 luni de zile cu voi, in burtica, 24h/zi. nu este somn mai usor si mai linistitor pt el decat la voi in brate.
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Roxxy
38+
Matei_
PESTE 3 ZILE O SA-MI TIN PRINTISORUL IN BRATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
anka.san spune:
Hellooo,
Am venit de la vizita la maternitatea Medlife si suntem foarte incantati.
Lala, acolo trebuie sa mergem ![]()
![]()
Conditii de nota 10+ atat pentru mamici cat si pentru bebelusi, atitudinea personalului incredibila pentru Romania.... Mai ales doctorita neonatolog care ne-a facut prezentarea ![]()
Daca ai intrebari, iti raspund cu placere. Nu scriu mai mult sa nu plictisesc pe cine nu e interesat.
Anka
In saptamana 36 !!!
Andrei
poze burtik
Victo spune:
fetelor ce norocoase sunteti ca in Buc sunt si spitale ca lumea..
eu, in ditamai orsul..nu prea am avut de ales..am nascut ''la stat'', igiena era cum era...personalul..mai lipsea..mai era acru..ei..bine ca nu am stat mult.
fetelor cu bebici micuti, pana in o luna..la cat timp ii alaptati?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by anka.san
Hellooo,
Am venit de la vizita la maternitatea Medlife si suntem foarte incantati.
Lala, acolo trebuie sa mergemConditii de nota 10+ atat pentru mamici cat si pentru bebelusi, atitudinea personalului incredibila pentru Romania.... Mai ales doctorita neonatolog care ne-a facut prezentarea
Daca ai intrebari, iti raspund cu placere. Nu scriu mai mult sa nu plictisesc pe cine nu e interesat.
AnkaIn saptamana 36 !!!
Andrei
poze burtik
Anca , ce ti-a spus de doctora, cum se face programarea, e in spital in decembrie sau e in concediu, cu ce acte medicale trebuie sa venim , ne primeste la varsta asta a sarcinii, sunt locuri in rezerve in jur de 20 dec ????
Te-am ametit ?

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 6 saptamani!
Lala_D spune:
Am uitat sa dau buna dimineata si o cafea
!
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 6 saptamani!
dany26 spune:
fetelor...ajutooorrr.....bb meu are icter inca din spital....iar dr a zis ca trebuie sa astept 21 de zile si apoi daca nu ii trece sa ii faca analizele sangelui.....dar chiar nu am ce face pana atunci?nu e aiurea sa nu facem nimic?e asa galbior....avea din spital inceput de icter dar acum e mai galben ...
![]()
voua ce v-au explicat dr vostrii pediatrii....ca eu abia ieri am chemat unul....care am aflat ca nici nu e medic de fam...deci il voi schimba.....si oricum nu mi-a zis mare lucru in 30 min si pt 70 ron
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by dany26
fetelor...ajutooorrr.....bb meu are icter inca din spital....iar dr a zis ca trebuie sa astept 21 de zile si apoi daca nu ii trece sa ii faca analizele sangelui.....dar chiar nu am ce face pana atunci?nu e aiurea sa nu facem nimic?e asa galbior....avea din spital inceput de icter dar acum e mai galben ...
voua ce v-au explicat dr vostrii pediatrii....ca eu abia ieri am chemat unul....care am aflat ca nici nu e medic de fam...deci il voi schimba.....si oricum nu mi-a zis mare lucru in 30 min si pt 70 ronCOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Dany pune-l sa doarma in lumina solara , de exemplu eu il puneam pe Bogdan sa doarma in patul nostru in fata geamului , cu draperiile deschise si geamul deschis ( bine era vara ).
Plimbarile afara iar fac minuni .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 6 saptamani!
Lala_D spune:
Am uitat sa iti spun ca de la 14 zile o sa incepi sa ii dai si picaturile de Vigantol si ajuta si alea , fiind vitamina D.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 6 saptamani!
slimatei spune:
neata! am beut cafea...yam
..buuuunaaa!multumesc lala...
azi e duminica si eu iar sunt singura acasa...soatza e la scarbici si azi...cred ca vrea sa se omoare de munca pana vine bb caci dupa stie ca nu-l mai las...sau daca va merge totul bine il voi alunga eu....![]()
o duminica placuta!
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Roxxy80 spune:
Neata.
Dany, eu iti spun ce as face eu. Decat sa stai cu inima cat un purice, eu zic sa-l luati pe bebe si sa mergeti cu el unde ai nascut sau poate iti recomanda cineva un pediatru f bun. Mia bine sa pari tu speriata de bombe si sa fie totul ok cu puiul. Uite un
pt puiutul tau.
quote:
Originally posted by dany26
voua ce v-au explicat dr vostrii pediatrii....ca eu abia ieri am chemat unul....care am aflat ca nici nu e medic de fam...deci il voi schimba.....si oricum nu mi-a zis mare lucru in 30 min si pt 70 ronCOMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Roxxy
38+
Matei_
PESTE 3 ZILE O SA-MI TIN PRINTISORUL IN BRATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!