Mamici de noiembrie-decembrie (122)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata, fetelor. Mai am cateva ore si ma internez. Deja nu mai pot de nerabdare. parca imi vine sa merg de acum si sa astept in fata spitalului . Azi mai am de sterilizat biberoanele si pompa de muls si am cam terminat toate treburile. Diseara ma fac frumoasa.
O sa-mi fie dor de voi. O saptamana voi sta in spital si probabil cand o sa vin cu bebe acasa o sa fie mai greu in primele zile sa intru pe net. Sper sa nu ma uitati.

Roxx, inca o data iti urez o nastere usoara vineri, un bebe sanatos si mancacios.

Roxxy 38+Matei
_
PESTE 3 ZILE O SA-MI TIN PRINTISORUL IN BRATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Buna dimineata, multumim de cafeluta Lala!

Am vorbit doar cu o doctorita neonatolog (cred ca Ghinea).
Ideea e ca au 12 rezerve, dintre care 3 cu 2 paturi.
Am intrebat si ce medie de nasteri au pe zi - cam 4-5 - dar cred ca e un maxim pentru ca ieri erau doar 2 copilasi la sectia de neonatologie. Sunt asa de scumpi, nu-mi mai venea sa plec de acolo...

Si in caz ca se aglomereaza pot apela si la rezervele de la chirurgie care sunt la fel.... deci nu cred sa fie problema

Urmatoarea programare la clinica pentru doctorita era pe 10 dec si mi s-a parut prea tarziu. Asa ca am aflat cand e de garda si o sa merg miercuri sa vorbesc cu ea, sa ne cunoastem.
In principiu am inteles ca avem nevoie de analizele care le-am facut pana acum si ma astept sa-mi faca si ea un control.
Sper sa fie ok cu doctorita ca am auzit doar pareri bune pe forum despre ea.

Uff, schimbari pe ultima suta de metri....

[/quote]

Anca , ce ti-a spus de doctora, cum se face programarea, e in spital in decembrie sau e in concediu, cu ce acte medicale trebuie sa venim , ne primeste la varsta asta a sarcinii, sunt locuri in rezerve in jur de 20 dec ????

Te-am ametit ?

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

[/quote]

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Roxxy, bafta multa, sa fie mai bine decat in cele mai frumoase vise ! Si Matei sa fie sanatos si papacios

Si te asteptam inapoi sa ne povestesti.
Pana atunci punem niste majorete !!!!

Imaginare, ca nu le mai gasesc...

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata tuturor! Am un ingeras de fetita de 2 zile... papa, doarme si petrecem timpul impreuna fara sa planga. Sper sa mai dureze macar putin perioada asta linistita.

Roxxy, de ce stai o saptamana in spital? Sau ai rotunjit tu? Mi se pare cam mult.

Va doresc tuturor o duminica cat mai frumoasa si linistita (mamicilor).

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

anka.san si eu tot miercuri merg
Tu la ce ora mergi, poate ne intalnim pe acolo .
Eu voi pleca de acasa pe la 8.30 , sper sa ajung pe la 9.30 la aglomeratia care este .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Ai programare? Pt ca dimineata e in clunica si are program full, abia dupa amiaza e de garda. Mie mi-au zis sa merg mai pe seara.
Tu in ce zona stai?

quote:
Originally posted by Lala_D

anka.san si eu tot miercuri merg
Tu la ce ora mergi, poate ne intalnim pe acolo .
Eu voi pleca de acasa pe la 8.30 , sper sa ajung pe la 9.30 la aglomeratia care este .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:
Originally posted by Victo

fetelor ce norocoase sunteti ca in Buc sunt si spitale ca lumea..
eu, in ditamai orsul..nu prea am avut de ales..am nascut ''la stat'', igiena era cum era...personalul..mai lipsea..mai era acru..ei..bine ca nu am stat mult.

fetelor cu bebici micuti, pana in o luna..la cat timp ii alaptati?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Victo, eu cam la 3-4 ore. Cateodata si ziua se trezeste abia la 4 ore. O mai trezesc eu sa pape uneori, ca altfel ar dormi si mai mult. In unele seri mananca la 2 ore jumatate. S-a mai intamplat noaptea sa manance si la 5 ore.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata, fetelor!

V-am citit mai mult pe diagonala, ca au venit ai mei vineri si pleaca abia azi . Prea plina casa, ma apuca toti nervii

Am fost cu Jasmina la dr ORL-ist si este totul in regula, ma bucur ca am scapat de emotia asta.

Roxxy, lasa ca va fi totul bine la nastere! Si nu te mai supara ca te interneaza cu o zi mai devreme, in Austria asta este normal, altfel nu te opereaza!

Am mai vazut ca vorbeati si de alaptat, multumim Dianocicai, este tare dragut din partea ta ca intri la odiseea noastra sa ne dai sfaturi, si noi am trebui sa intram si noi mai cu curaj la alaptatul help-line, ca e pacat sa nu alaptam din cauza atatora mituri care exista despre alaptat...

A propos, sa stiti ca in primele saptamani nu este o exceptie daca o masa a lui bb la san dureaza pana la 1,5 ore. Pentru ca ei sunt inca micuti, nu sug tot timpul, inca nu stiu toti cum sa suga eficient, trebuie si ei sa invete, iar noi, daca vrem sa-i alaptam, trebuie sa avem rabdarea necesara. Am avut rabdare 9 luni cu burtica, unele din noi au asteptat bb atata timp inainte de a ramane insarcinate, si acum sa nu avem rabdare astea cateva saptamani? Sigur ca exista si bb-i care de la inceput sug repede si efectiv, dar acestia sunt exceptiile.
AM observat (si la mine la prima sarcina, de altfel) ca multe mamici/gravidute se informeaza foarte in amanunt despre sarcina si simt ca dupa nastere a trecut tot greul, cand greul abia incepe.

In rest, n-am prea citit, deci sa nu se supere nimeni daca sar niste teme sau nu raspund cuiva

Adina 36+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

roxxy iti tin pumnii..o sa fie totul bine!

adina...cred ca eu iti scrisesem..dar asta e...nu era de raspuns doar de citit..dar asta e.. era ceea ce simt..nu-i nimic..daca ai tipm aici
jasminei

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cap.123

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput