Mamici de noiembrie-decembrie (122)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

anka.san tu ai DPN -ul exact cand vrau eu sa imi programez nasterea , poate impartim rezerva

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by roxx

lala,
imi iese herpes ....de ce oare?
am voie sa ma dau cu vreo crema?

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

AMR : fix o sapt

Nu stiu de ce dar nu vad de ce nu ai putea sa iti dai cu o cremuta.
Bebe e mare deja nu cred sa il mai afecteze acum un pic de crema fie ea si cu antibiotic.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

multumesc , lala
"fug" la farmacie sa-mi iau ceva

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by ggaby

...si ma mai doare si in partea stanga inghinal...doct a spus ca ovarul e sanatos si nu am nici un fel de infectie...zice ca e musculatura si mi-a dat paracetamol dar nu-mi trece nici cum...mai e cineva care avea asa dureri? Si inca ceva...e putin mai delicat asa dar e natural...Fetelor eu am niste gaze in mine de zici ca mananc numai fasole...si asta o fi normal?! saracu' barbata-miu l-am intoxicat...dar ii zic mereu ca nu sunt eu...ca e fii-su!

gaby 37+

si eu am aceleasi simptome...cu dureri si gaze...cred ca o fi normal....da' eu nu m-am preocupat..stai linistita..

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Totulii, daca ai inceput sa elimini dopul gelatinos exista posibilitatea sa nasti in 24 de ore, o saptamana sau doua. Difera de la femeie la femeie din cate am citit. Referitor la starea de spirit, sa stii ca toate trecem prin aceleasi faze. E normal cand te afli la prima nastere, sa fii mult mai speriata pt ca nu stii ce te asteapta. Si eu sunt f agitata (mai ales de joi cand mi s-a stabilit data cezarienei), alternez intre stari de veselie si nervi, in general ma enerveaza cam toata lumea . Inca nu mi-e frica de operatie, dar sunt convinsa ca marti voi avea ceva emotii. In schimb am emotii cand ma gandesc la bebe.

Roxxy 38+Matei
_
PESTE 3 ZILE O SA-MI TIN PRINTISORUL IN BRATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Totulii...roxxy are dreptate...eu cred ca l-am eliminat acum o saptamana ..da' inca nu am nascut..si n-am nici simptome de nascare...linisteste-te te rog..o sa fie totul bine... cred ca nimanui nu-i ia fost usor aproape de termen...

eu ma imbarbatez spunand ca ma duc acolo cu dilatatie maxima..pam'pam..doua impinsaturi..iese copilu' sanatos..eu..surad...dup care il vad..il imbratisez..si adorm.linistita stiind ca el e bine si in siguranta....functioneaza..sa stii..acum la mine..dar nu mereu..
doar sa ma doara un pic burtica ca si incep..unde ce sa iau..ce apuc prima..mai am timp de dus..iau valiza si.am plecat..cum in pijamale..oho..frana...ca ne e nimic..erau doar gazesi uite asa ma linistesc..sper ca povestioara te-a mai linistit si pe tine...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxx

lala,
imi iese herpes ....de ce oare?
am voie sa ma dau cu vreo crema?

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

si mie mi-a iesit..eu parca stiam ca iesirea unii herpes anunta ca ceva nu e ok in organism...dar nici asta nu ma preocupa..cred ca zilele trecute mi-a fost sete(prefer sa cred asta..defapt intotdeauna credem numai ceea ce ne place...eu asa fac ..mi-era prea lene sa ma trezesc in miezul noptii sa beau..si uite asa mi-a iesit...important e ca trece mai repede decat deobicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Lala eu iti recomand din toata inima Medlife-ul. Am nascut acolo si sincer m-as mai duce si maine sa mai nasc o data daca as avea ce

Poti citi si povestea nasterii lui Kara. Am scris-o la subiectul despre Medlife asa ca sunt multe amanunte despre cum a fost in spital, daca te intereseaza.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Fetele, astazi sunt hotarata sa-mi fac bagajele. Ma duc sa mai cumpar cate ceva, sa imi completez bagajele.
Mihuta, ai reusit cu pompa?
Va pe toate si va urez o sambata placuta!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
37+ Dora Ioana
AMR 9 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Ar fi super Lala !

Si eu tot la Mirela Popa as vrea sa fac programare.
Sper sa gasesc saptamana viitoare.
Si daca facem amandoua cezariana....

Am sunat ieri la programari si mi-au zis ca nu e necesar sa stabilesc nimic inainte. Doar sa vin pana la 10 seara.
Daca vrei iti scriu impresii diseara.

quote:
Originally posted by Lala_D

anka.san tu ai DPN -ul exact cand vrau eu sa imi programez nasterea , poate impartim rezerva

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Mihuta, de care pompa ai si ce faci cu ea?
Eu am folosit instructiunile de pe cutie de exemplu, dar incerc sa te ajut.

Maria - 3 NOV 2007

am Avent Isis manuala, si habar n-am de ce nu reusesc. Videaza o data si apoi nu mai reusesc.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

mihuta vezi ca manerul ala se misca in dreapta,stanga,si tu il misti pana vezi ca a prins sanul bine si nu prinde aer,iti dai seama cand vezi ca trage bine.la mine cel putin asa merge.

Mergi la inceput