Mamici de noiembrie-decembrie (122)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

totulii eu am eliminat dopul cu 2 saptamani inainte de a naste,si am intrat in sala de operatii fara apa rupta si fara nici o contractie.....a urmat cezariana,cu 4 zile inainte de termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

quote:
Originally posted by totulii

neata fetelor, scuze ca nu am raspuns la intrebari dar, ieri am stat potolita in pat pentru am inceput sa elimin din dop(aaa stie cineva cam cat dureaza de la eliminare pana la nastere????) si nu vreau sa nasc in week-end, sa mai stau si eu nitel cu sotul ca si asa il vad rar.ieri am avut niste reprize de agitatie din partea lui bica de ziceai ca i-am dat energizante.
asa ca am stat in pat de imi era frica si sa respir, de fapt astea sunt scuze : ce sa mai mai fetelor imi e frica de nastere, m-a luat asa deodata, pana acum eram tare viteaza dar acum gata, sunt terminata.
mai am cate ceva de facut prin casa si ma perpelesc ca nu sunt gata
pana vine bebe, de citit nu pot citi, de uitat la tv nici atat , oare cum sa fac sa nu ma mai gandesc si sa ma relaxez?
sunt de coma..... noroc cu voi ca sunteti mai active si citindu-va
mai trece timpul si invat tot timpul lucruri noi, va multumesc din suflet ca existati

Eu mai am 17 zile pana la termen si de dormit....ufffa!!! a devenit doar dorinta la mine...aseara si bebeica al meu era tare agitat si nu m-a lasat sa dorm si am mai luat si pilule homneopatice dar spuneai ca ii dau energizante...te inteleg perfect si crede-ma ca nici eu nu stiu cum sa ma relaxez...incerc cu respiratii,cu ceaiuri si pilule omneopatice(nu stiu daca se scrie cu H sau fara) cu muzica clasica dar nu mai functioneaza nimic!Eu iti urez curaj bafta si o nastere usoara!
gaby 37+

AU MAI RAMAS 12 zile, doamne ajuta-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

...si ma mai doare si in partea stanga inghinal...doct a spus ca ovarul e sanatos si nu am nici un fel de infectie...zice ca e musculatura si mi-a dat paracetamol dar nu-mi trece nici cum...mai e cineva care avea asa dureri? Si inca ceva...e putin mai delicat asa dar e natural...Fetelor eu am niste gaze in mine de zici ca mananc numai fasole...si asta o fi normal?! saracu' barbata-miu l-am intoxicat...dar ii zic mereu ca nu sunt eu...ca e fii-su!

gaby 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Totulii, daca ai inceput sa elimini dopul gelatinos exista posibilitatea sa nasti in 24 de ore, o saptamana sau doua. Difera de la femeie la femeie din cate am citit. Referitor la starea de spirit, sa stii ca toate trecem prin aceleasi faze. E normal cand te afli la prima nastere, sa fii mult mai speriata pt ca nu stii ce te asteapta. Si eu sunt f agitata (mai ales de joi cand mi s-a stabilit data cezarienei), alternez intre stari de veselie si nervi, in general ma enerveaza cam toata lumea . Inca nu mi-e frica de operatie, dar sunt convinsa ca marti voi avea ceva emotii. In schimb am emotii cand ma gandesc la bebe.

Roxxy 38+Matei
_
PESTE 3 ZILE O SA-MI TIN PRINTISORUL IN BRATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Salutare dragele mele,

Lala si noi trecem prin aceeasi poveste. De ieri ne gandim la Medlife. Am tot citit pe internet (e un subiect pe DC deschis chiar de Vali) si am dat doar de lucruri bune. Partea nasoala e ca s-ar putea sa trebuiasca sa schimbam medicul.

Si povestea darleenei m-a incurajat....
Mergem astazi dupa-amiaza sa vizitam spitalul si apoi sa incerc sa fac o programare la un doctor acolo.... Sper sa nu fie prea tarziu...

quote:
Originally posted by Lala_D

Eu si sotul meu cochetam de o saptamana cu ideea de a naste la Medlife . Facem calcule pro si contra ...astept acum si ultimile rezultate la analize si ne vom decide .
Sunt in dubii

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Dany26 multumesc mult de raspuns. Asteptam si povestea :))

Si mai povesteste- ne ce-ti face feciorul. Salutari de la tizul lui din burtik !

Anka In saptamana 36 !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

anka.san

Si eu as schimba medicul. Mai mult daca imi iese vre-un streptococ as schimba si felul nasterii .
Dar pe zi ce trece imi surade din ce in ce mai mult ideea.

ai sunat inainte pentru programare ?

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

lala,
imi iese herpes ....de ce oare?
am voie sa ma dau cu vreo crema?

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

AMR : fix o sapt

Mergi la inceput

Eu cred ca ma duc in vizita saptamana viitoare dar as suna inainte poate imi aranjez si o programare la dr Mirela Popa.
Am inteles ca te primesc si la 38 de saptamani deci la noi nu ar fi o problema.
Eu am deja o morfologie facuta la ei si mi-a placut de atunci clinica.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxx

lala,
imi iese herpes ....de ce oare?
am voie sa ma dau cu vreo crema?

Roxana 38+

mami de Luca Teodor

AMR : fix o sapt

Nu stiu de ce dar nu vad de ce nu ai putea sa iti dai cu o cremuta.
Bebe e mare deja nu cred sa il mai afecteze acum un pic de crema fie ea si cu antibiotic.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput