Mamici ce asteapta al doilea copil
Raspunsuri - Pagina 9
MissJJ spune:
Buna fetele!
Apar si eu pe aici mi s-a stricat tastatura de la laptop si am reusit sa conectez una normala ca sa pot scrie pana il repar.
Ada ms ca ai anuntat fetele. Tinem pumnii sa fie totul bine.
Noi suntem in febra pregatirilor de calatorie in ro mi-au venit azi si cardurile de air miles de la tarom ma gandeam ca nu mai ajung. Am emotii sper sa fie bine sa nu uitam nimic mai ales pt fata in seara asta tre sa facem pachetul sa tirmitem inainte patuztul fetei cadourile si alte asemenea. Sa nu caram aiurea cu noi decat strictul necesar ca si asa eu is gravi da avem fata si caruciorul doua rucsace plus valizele. Uff cata nebuneala.
Acina felicitari pt fetita.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Tinna S. spune:
Fetelor am pus si eu la semnatura un link catre un album de poze cu Andreiushul meu, sa vedeti ce minune de copil am! (ma laud singura )
Am pus poze de cand avea 7 zile si pana acum cand are aproape 7 ani, sa vedeti cum a crescut!
Va pup si sper ca sunteti bine,
Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
acina spune:
Mada, Miki multumesc.Chiar fetita imi doream.
Mada sa ajungeti cu bine.
Ada cum mai esti azi?Cumintica da?
Tina am vazut poze cu Andrelushul tau.E un haios.
Mariaanna unde esti?Sper ca esti bine da?Hai ca mai ai putin.Si eu am trecut de termen cand eram gravi cu Andrei.
Anca 14 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Ada_S spune:
Buna fetele.....,
acina, am crezut ca sunt mai bine, ieri nu am sangerat deloc si dimineata surpiza iar cateva picaturi de sange.......nu stiu ce sa mai cred. Ieri am facut inca un test de sarcina sa vad daca mai e bebicul acolo si am fost asa fericita........am avut cel mai pozitiv test din viatza mea.......linia de test a aparut instantaneu si a fost mai rosie decat linia de control. Sper sa fie bine si sa nasc un copil sanatos.
Multumesc la toate mamicile ca va ganditi la mine.
Mada nu te invidiez deloc.Cat timp stati in tara?
Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)
IrinaL spune:
Ada, aceleasi probleme cu sangerarile le-am avut si eu, la ambele sarcini. Am luat Utrogestan si m-am odihnit si totul a fost bine pana la urma. Iti doresc si tie sa scapi de probleme si sa ai un bb sanatos. La mine, la prima sarcina, sangerarile au tinut mai bine de o saptamana, credeam ca o sa o pierd. A, si daca intr-o zi nu luam vreo pastila (imi daduse 6 pe zi si-mi era o greata!), sangerarile reapareau. Ai fost la eco? Pupici.
Irina 34+
Ada_S spune:
irinal multumesc ca m-ai linistit, am fost la eco vineri, am vazut sacul ovular de 10.5ml bine definit si dr mi-a zis sa iau o pastila de duphaston/zi si nospa la nevoie.Cand am inceput sa sangerez, l-am sunat pe medic si mi-a zis sa iau 2 pastile de duphaston si 2 de nospa pe zi si daca sangerez mai tare sa il sun din nou. De sangerat nu sangerez incontinuu, doar cateva picaturi dimineata, nici nu patez chilotul se vede doar pe hartie cand merg la WC. Sa fie din cauza ca am nascut cu cezariana? cel mai tare ma ingrijoreaza faptul ca nu stiu de ce sangerez.
Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)
acina spune:
Ada si eu am sangerat un pic acum in sarcina la inceput de tot cred ca eram chiar pe la 5 saptamani.Am sunat imediat la dr si mi-a zis ca e sangerare de fixare , de implantare a oului.Mi-a zis sa stau cuminte in pat, sa nu-l ridic pe Andrei in brate. Si nu a mai curs.Asa ac daca sunt numai cateva picaturi nu e grav.Recunosc ca eu nu am luat nimic progesttiv pt nici una dintre sarcini.A vazut dr si embrionul?c ala mine dr cand s-a uitat la eco la 5 sapt nu a vazut embrionul si m-a chemat peste 2 sapt (adica pe la 7 sapt) si atunci s-a vazut embrionul clar.
Edit: Iubita nu are cezariana nici o legatura.Stai linistita ca o sa fie bine.Doar ai grija de tine nu ridica greutati , odihneste-te.
Irina mai ai si tu putin.
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
MissJJ spune:
Acina ms.
Tinna am vazut pozele. F frumoase. Ai baietel mare.
Ada sper sa fie ok si sa nu ai probleme.
Noi o sa stam de pe 16 dec pana pe 8 ian pana pe 27 dec stam in iasi la ai amei apoi mergem la baia mare pana [e 4 ain si stam la niste prieteni, ca Florin e de acolo dar nu mai are pe nimeni in ro asa ca stam la niste prieteni. Si apoi revenim la iasi sa ne pregatim de plecat acasa.
Miky sper ca esti ok.
Mariana sincer nu stiu si eu am nascut fata la 41 de sapt fix, is curioasa acum la cat voi naste. Cunosc prea bine senzatia de discomfort si insomniile si nedormitul dar vb ta merita ca in final avem bebeii in brate si uitam de toate.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
acina spune:
Buna fetele, mamaa v-am gasit pe pagina 3.
Cum va simtiti azi?
Eu sunt ok.
De vreo 3 zile ma trezesc la 6 dimineata.Si ma uit pe pereti vro ora, dupa care plec la serviciu.
Sper ca sunteti bine.
Pupicei multi.
Pozele Noastre
Povestea Nasterii