Mamici ce asteapta al doilea copil
Raspunsuri - Pagina 8
MIKYCRIS spune:
buna fetelor!
ce faceti?v ati baut cafeaua? daca nu va invit sa bem 3 in 1!
lasati fetelor ca o sa ne descurcam noi cu bb2 si nu o sa lasam pe nimeni sa se bage fara voia noastra,cat despre soti or sa se obisnuiasca ei si cu plansete si somn furat pe bucatele ca de si ei au fost bb.eu am sa l oblig pe sotul meu sa stea cu mine in sala de nasteri pana ce se naste bb-asta asa ca sa vada ce inseamnapt o femeie si cat de greu si obositor este si asta dar si prima luna de viata cu bb mic(plansete,dureri etc).
pupici si sa auzim numai de bine!
9+
MIKYCRIS
Tinna S. spune:
Fetelor eu contam pe ajutorul soacrei mele, dar din pacate s-a imbolnavit si a suferit de cateva saptamani o operatie grea, asa ca deja nu ma mai gandesc la nici un ajutor... Cand o vad cat e de slabita imi doresc sa se faca bine si sa fie vesela si optimista cum era inainte, chiar daca nu o sa ne mai poata ajuta prea tare cu copiii...
Eu din pacate nu am nici mama (a murit acum aproape 10 ani), asa ca o sa vedem noi cum o sa ne descurcam singuri cu copiii. Imi e putin frica, mai ales ca Andrei e clasa I si are nevoie de liniste noaptea ca sa doarma, mititelul se trezeste in fiecare zi la 6 jumate' dimineata ca sa plece la scoala... Ma gandesc cum o sa fie cand o sa urle bb mic noaptea... Mai ales ca noi avem un apartament destul de mic...
Ma rog, om vedea noi cum ne-om descurca, deocamdata ramanem optimisti
Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
alexuta75 spune:
Buna seara tuturor!
Si eu am o fetita de aproape 4 anisori si acum sunt insarcinata in 16 sapt si se pare ca va fi tot fetita!
Intradevar, la prima sarcina nu am avut nici eu probleme, totul a fost ok, am nascut normal, la termen. Acum insa am avut ceva probl: hematon la 6 sapt si deci sangerari, drept pt care am urmat tratament cu utrogestan pt sustinere, dureri mari de burta, pt care am luat (si mai iau) no-spa, contractii in sapt 14, asa ca am stat in spital o noapte, si acum se pare ca dr meu "vede" ceva la placenta.
Sper sa reusesc sa trec peste topate si sa-mi tin si cel de-al doilea puiut, fie ca e fata sau baiat, in brate , la termen.
Asta este, cred ca varsta isi spune cuvantul
Pupici tuturor!
MIKYCRIS spune:
NEATA FETELOR!
CE FACETI? CUM VA SIMTITI?NOI SUNTEM BINE SI MAINE FACEM 10 SAPTAMANI FIX DE SARCINA.EU VA ASTEPT LA 3IN1 CE ZICETI,VENITI?
9+
MIKYCRIS
acina spune:
Buna fetele,
Azi am fost la eco si mi-am facut triplutest.
Sunt asa de emotionata, s-a vazut clar ca e fetita.Nu va pot spune iun cuvinte cat de fericita sunt.
Pupicei tuturor, Aveti grija de voi.
Vorbim mai mult maine ca imi mai trece din emotie.
Anca 14 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
onyxg1998 spune:
Fetelor, cum va descurcati cu durerile de spate? Pe mine ma apuca cateodata cand stau intinsa in pat de abia pot sa ma intorc pe o parte. Dar in schimb daca stau la caldura, langa calorifer imi trece. Va dati seama ca nu am sa pot sta toata sarcina langa calorifer!!
Cred ca am sa-mi cumpar o perna din aia speciala pentru dureri de spate. Voi cum faceti??
19+
Pupik de la Onyx si Vlad
Ada_S spune:
Neata` fetelor, am lipsit o perioada deoarece am avut ceva probl cu sarcina si am fost sfatuita sa stau la pat.Am sangerat putin si acum iau tretament pt sustinerea sarcinii........sper sa nu pierd iar sarcina.Nu stiu ce se intampla, cu baiatul nu am avut probleme de genul asta. Sunt trista si nedumerita........
alexuta75, sper sa decurga totul bine, iti tin pumnii
acina, ma bucur pt tine sper ca fetita ti-ai dorit.
Tinna S, imi pare rau pt soacra ta, o sa te descurci tu si singura o sa vezi.
Irinal esti o mamica desteapta, totul o sa fie bine.
MYKYCRIS, cu problemele astea mi-a fost frica sa beu cafea, dar acum mi-ai facut pofta mai ales ca nu am baut cafea de joi......asa ca am pus o cafea expesso, si surpriza s-a infundat aparatul de atata pauza, asa ca mi-am dat de lucru(a trebuit desfundat cu otet).....acum savurez cafeaua, sper sa fie ok.......o cafeluta la zi nu strica nu?
mada mxm, a avut tastatura defecta stiu de la mamici de iul-august, in rest sper ca e bine
marianna, tu cum te simti?
la toate
Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)
mariaanna spune:
Buna dimineata, fetelor!!!!
Azi e a doua zi de concediu...Ieri am umblat la medic si la serviciu, iar de azi e ok.Ma simt asa de importanta ca sunt mamica si ca voi deveni la fel, pentru a doua oara!Intr-adevar, sunt insuportabila uneori si mofturoasa, dar sotul ma intelege si e alaturi de mine...Dorm foarte rau si simt ca am burta plina de pietroi, mi-e greu sa ma intorc si nici o pozitie nu e comoda.Dar toate aceste inconveniente merita, pentru ca voi da viata unui nou pui, o fetita!
Va fi greu cu doi, dar ne vom descurca!Asta inseamna sa fii mama!Sa treci peste toate greutatile!
Iar voi sunteti puternice si veti reusi.In fond, sunteti deja mame...
Maine intru in saptamana 36.Mai e putin.Babele zic, dupa forma burtii ca nu o mai duc mult. E posibil oare sa nasc la 37 de saptamani?Pe primul l-am dus 41...
Ce ziceti?
mariaanna
AMR 5 SAPTAMANI
acina spune:
Buna fetele,
Ada ai grija de tine, stai cumintica in pat daca asa ti-a zis dr.
Onyx eu nu am avut dureri de spate la prima sarcina desi am luat 22 kg acum la a 2-a inca nu , voi vedea mai incolo ca e inca mica .
Mariaana lasa babele, dr ce zice?A coborat burtica?Ai contractii sau , s-a dus dopul?Hai ca te-am zapacit cu intrebarile.
Anca 14 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/