Mamici ce asteapta al doilea copil

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

buna acina, eu sunt tot asa dimineata cateva picaturi de sange in rest nimic nou.
Bebelina misca deja, o simti?

Ada 5+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna fetelor!
Acum am vazut acest subiect. Sunt si eu mamica care astept bebe2.
Sunt un pic trista, caci vad si eu , la fel ca AdaS, scurgeri rozalii pe hartie si nu stiu ce sa cred. Nu vreau sa pierd sarcina. Oare pot pierde? Nu am crampe ci doar acste pete. Medicul meu nu prea ma bagat in seama cu asta si mi-am prescris singura utrogestan .

vreau sa intru in clubul vostru si sper sa raman aici pana la final.
UM 2.11.2007.

Va pup si incerc am sa va cunosc pe toate cat mai repede.

Visul meu
Crengu 4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Ada si Crengu, va tin pumnii. Sa dea DD sa fie totul bine, sa duceti sarcinile pana la capat si sa va tineti bebelushii sanatosi in brate!
Si eu sper tot asta, de maine (de fapt de la 12 noaptea ) intru in saptamana 31 (inchei saptamana 30). Mai am uneori dureri de burta destul de mari, ma trezesc uneori noaptea si mi-e frica sa nu nasc prematur...
Pana acum insa pot sa zic ca sunt bine, de-abia astept sa ma duc luni la doctor sa-mi vad bebicul la echografie. Sper sa-mi dea dr. vesti bune!

Va pup,

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

buna fetelor!
MADA,multumesc pt intrebare,astazi nu am fost si nu sant bine!
au revenit greturile de acum o luna si vad ca nu imi dau pace!acum stau cu galetusa langa calculator pt ca vomit tot timpul si nu pot tine nici macar o picatura de apa in stomac daramite mancare ori medicamente
sper ca maine sa ma simt mai bine!tu ce faci?ce face burtica?cand vii in tara?
10+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

UNDE SUNTETI MAMICI SI BURTICI?
O FI INCHIS ACEST SUBIECT SI EU NU STIU UNDE SA VA GASESC?
ATUNCI VREAU INDRUMARE CATRE SUBIECTUL NOU!
10+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Crengu si la tine probleme?Imi pare rau, stiu prin ce treci si eu sunt asa nelinistita pt ca nu stiu din ce cauza sunt aceste pete.
Nu ai incercat sa mergi la un alt medic, nu stiu daca ai citit in alta parte dar medicul cu care voi naste face la fel ca al tau, nu da tratament de sustinere si in octombrie am pierdut o sarcina de 5 saptamani, asa ca acum merg la un alt dr. si pe la sapt 11-12 daca totul e ok o sa imi caut medicul sa il anunt vestea cea mare.
Imi doresc foarte mult acest copil sper sa trecem cu bine peste acest hop.
Tu ai nascut vaginal primul copil au cu cezariana?

MIKYCRIS suntem aici, eu nu am scris nimic zilele trecute deoarece paginile forumului se deschideau foarte greu si nu am avut rabdare si timp.
Azi cum te simti, mai vomiti?

Ada 6+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Tina S sa ne pove si noua cum a fost la eco. Cred ca ar fi bine sa ii spui doctorului despre dureri poate te linisteste sau poate primesti ceva tratament.

Restul fetelor ce mai faceti? A fost careva la eco si nu ne-a pove nimic?

Mie imi place foarte mult acest subiect si faptul ca apuc sa il urmaresc, aici nu se intampla totul cu repeziciune.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Eu am fost la eco ieri si bb Ileana e mai maricica decat ne asteptam, are 2700g. Altfel e bine, e cu capul in jos, dezvoltata normal... Dar mi s-a modificat serios DPN-ul, nu mai e 18 ianuarie, e 7!!! Si eu nu am facut aproape nici o pregatire pana acum, in afara de cateva hainute cumparate. De maine ma apuc de spalat, scot patutul, sa vad pe unde il pun, aduc de la boxa caruciorul lui Tudor, sa vedem daca mai e bun de ceva, imi fac bagajul de spital... Mi se pare ca mai e atat de putin! Mai ales ca dr. zice ca la a doua sarcina poti sa nasti mai devreme, in cazul meu in decembrie!!! Fetelor, ma apuca groaza!

Ada, esti mai bine?
Mariaana, parca si tu erai pe ultima suta de metri, cum stai cu pregatirile?
Pup fetele.

Irina 35+ Ileana

Mergi la inceput

buna ADA_S,nu, nu mai vomit dar in schimb sant racita cobza si nu stiu ce ceaiuri sa beau ca sa nu faca rau lui bb!ma speriasem,credeam ca este subiect inchis!
10+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Ma simt la fel IrinaL dar parca incepe sa creasca burtica. Tu o sa ai de lucru acum nu gluma, ai grija sa nu te fortezi, ar fi mai bine ca tu sa nu faci nimic numai sa dai indicatii. Intradevar ai foarte putin pana o sa nasti, poate va fi puiut de Craciun, cine stie, desi pt tine ar fi mai bine sa iti petreci sarbatorile acasa.
MIKYCRIS, ma bucur ca ai scapat de greturi. Nu stiu ce ceai ar trebui sa bei dar "despre copii.com" are un articol despre plantele interzise pe perioada sarcinii, daca dau de el din nou te anunt.

Mergi la inceput