Mamici ce asteapta al doilea copil
Raspunsuri - Pagina 18
mariaanna spune:
'Neata buna, fetelor!
Sunt si eu prezenta la apel!Desi cam tarziu, dupa o noapte nedormita!Ma bucur ca sunteti bine si ca toate decurg normal...sau merg inspre bine!La noi e foarte frig, ger chiar...Abia am indraznit sa ies cu baietelul la gradi, mai ales ca e si ghetus si mi-era frica sa nu cad cu burtica de ceva!
Mai avem putin si ne pregatim de trei sarbatori!Craciunul, Nasterea fetitei si Anul nou!(Ma rog, nu stiu daca asta va fi ordinea!)
Pupici tuturor!Sa auzim numai de bine!
mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
OanaRusu spune:
Ada, gustul de metal cred ca e de la fiere - e "bombardata" de hormoni si de aia reactioneaza asa. Eu am ceva "defect de fabricatie" (adica am colecistul intors) si am avut multe crize de fiere si asta e gust specific.
Cu Paul n-am putut bea lapte vreo 4 luni ca avea gust de metal - si eu inca nu-s "intarcata" adica beau lapte oricand numai sa fie bun (sunt tare "fitzoasa la asta) - cu sarcina asta n-am probleme cu laptele, da' nu-mi place carnea, mai ales gen friptura sa n-o vad, numai lactate as manca toata ziua samburelu' asta are alte "pasarici" decat avea Paul in burtica....
O zi buna, si refrenul meu preferat (desi NU fac precis reclama la produsul respectiv ):
... vin sarbatorile, vin sarbatorile, vin sarbatorile, vin sarbatorile...... uhu....
Oana 14+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, mamicilor,
Ada, imi pare bine ca te simti mai bine, sper s-o tii tot asa.
Cat despre frig, si aici este frig, se simte mai mult ca acasa, nu stiu de ce, poate din cauza vantului, se simte ger desi sunt 2-3º C. Stiti, cateodata ma dor sfarcurile rau de tot, parca imi intra frigul in ele, desi ma imbrac bine si mai merg si cu masina pana la munca, voi ce parere aveti?
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
giulia81 spune:
Prezent la apel si eu!
am un baietel de 5 anisori si sunt gravi in 5 saptamani. inca nu stiu daca vor fi diferente la sarcina,dar mai incolo sigur voi completa cu tot ce am sesizat.
numai bine!
julia5 sapt+spiderman alex-raoul
Ada_S spune:
Bine ai venit julia sa ai sarcina usoara. Se pare ca ne adunam incet incet.
Ce mai fac mamicutele azi? Sper ca toate sunteti bine.
Ada 7+ mamica de baietel (25.06.2006)
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, fetelor,
Am fost la eco azi dimineata: FETITA!!!!!
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
mariaanna spune:
Buna, fetelor!
Bun venit, Julia!
Onyxg, astea sunt semnele transformarii organismului, peste ceva timp o sa inceapa sa ti se exfolieze sanii...Sfarcurile...se pregatesc sa devina ,,noi".
Felicitari pt fetita!
Eu am pierdut azi dopul...cine stie cat va mai dura?
mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Buna, fetelor!
Bun venit, Julia!
Onyxg, astea sunt semnele transformarii organismului, peste ceva timp o sa inceapa sa ti se exfolieze sanii...Sfarcurile...se pregatesc sa devina ,,noi".
Felicitari pt fetita!
Eu am pierdut azi dopul...cine stie cat va mai dura?
mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Mai dureaza putin, cateva ore sau cateva zile, cel mult 1 saptamana.
Felicitari, si ai grija de tine. Cand iese “dopul” inseamna ca ai intrat in etapa de pre-nastere (sa-i zic asa). Deja mai ai putin, esti pe ultimii 50 m.
Curaj, in curand ai sa-ti tii bb-lul in brate si ai sa-i canti “nani, nani, puisor”
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
danybv spune:
Buna fetele.Noi suntem bine, bebelusa a miscat azi noapte tare mult asta din cauza ca i-am dat portie dubla de cicolata iar acum isi face somnul de frumusete.
onyxg1998, felicitari pentru fetita .
danybv37Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 3 SAPTAMANI !!!
OanaRusu spune:
Onyxg, felicitari pt fetitza cu coditze
Mariaanna, he-he, ce sarbatori speciale o sa aveti voi!
O zi buna!
Oana 14+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)