Mamici ce asteapta al doilea copil

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ada, avem baietzei de-o varsta al meu din 21, al tau din 25.
Felicitari pentru vestile bune , principalul e sa fie bine prins, sangerarile vor trece precis, la mine a trecut si tuar nr 2 (Am avut pe la 7 sapt cateva zile, iar acuma la 13 sapt inca o tura mai scurta da' in prima zi cu mult mai abundenta ca de obicei...)

Mada, te stiu de la piersicutze

O zi buna

Oana 14+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

monalac, bravo mamicutza!! asa-mi place cand vad ca sunt mamici care nu se sperie de greutati, asa si trebuie
sa dea DD sa ai sarcina si nastere muuult mai usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Monalac bine ai venit.Sarcina usoara .
Fetele noi nu am facut inca bradutul.Il facem in seara de Ajun, printre mirosuri de sarmalute si cozonaci.Uaau abia astept.
Sunt asa curioasa cum o sa reactioneze Andrei la brad, anul trecut era micut si nu a fost impresionat prea rau.

Anca 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Mamicilor cu copiii mai maricei, i-ati intrebat pe copilasi ce vor sa fie cand or sa se faca mari? Vlad al meu vrea sa fie pilot (aviator) si mi-a promis ca o sa ma duca in Romania gratis, hehehe!

21+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

am intrat si noi sa va salutam. Dorim toate mamicutelor sa aiba parte de sarcini cat mai usoare.Eu la prima sarcina nu am avut nici o problema dar acum la cea de-a doua sarcina au cam fost mici nemultumiri : greturi , carcei la picioare, dureri de spate si sa nu uit foarte multe pofte .Va aveti grija de burtici si de bebei.

danybv37+Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

OanaRusu, asa e am nascut in acesi perioada si daca nu pierdeam sarcina in octombrie atunci acum as fi avut si eu aproape 13 saptamani. Dar asta e ...sper sa trecem cu bine si peste sarcinile astea. Tie medicul ce ti-a zis din ce cauza au fost sangerarile? Faci tratament? La prima sarcina ai sangerat?
danybv te apropi de moment nu gluma. Sper sa iti petreci sarbatorile acasa. Te invidiez si pe tine si pe mariaanna, voi mai aveti asa putin. Oricum tinem pumnii sa fie totul ok.
si la restul mamicutelor

Ada 7+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Ada_S, asa este mai am putin si gata vine barza .Abia astept ca imi este foarte greu fiindca baietelul meu Andrei are chef de joaca si mie imi este tare greu sa tin pasul cu el .Sa spearam ca voi peterece sarbatorile acasa cu familia .Dpn este intre 31 dec -2 ian .

danybv37+Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ada_S

OanaRusu, asa e am nascut in acesi perioada si daca nu pierdeam sarcina in octombrie atunci acum as fi avut si eu aproape 13 saptamani. Dar asta e ...sper sa trecem cu bine si peste sarcinile astea. Tie medicul ce ti-a zis din ce cauza au fost sangerarile? Faci tratament? La prima sarcina ai sangerat?
....

Am sangerat 4 sapt cu Paul - nu mi-a dat o explicatie precis dar mi-a spus ca sunt vase de sange care cedeaza si asta poate fi o explicatie. Imi pare destul de logic avand in vedere cat de mult creste uterul, cat de vascularizat e si faptul ca se dezvolta si placenta destul de nebuneste in trim 1 - da' poate ca sunt medici care cred ca-s aberatii astea ideea e ca eu cred ca moralul face tot asa ca sus cu moralul
Pe de alta parte, eu am pierdut inainte de Paul o sarcina la 7-8 sapt si n-am avut deloc sangerari, asa ca....

Pupici si ai grija de voi!!! O sa te mai intreb de piciul tau una-alta!!

Mergi la inceput

buna dimineta fetele , cam liniste pe aici.Sper sa veti o zi cat mai placuta fara probleme legate de sarcina .Noi suntem bine .

danybv37Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

onyxg1988, baiatul meu e mic inca nu spune decat cateva cuvinte, dar aviatorul tau e dulce foc..........copii astia, ce le fug mintile...
DanaRusu, aceasi explicatie am primit-o si eu, ceva cu vasele de sange........si eu tind sa cred ca e asa. Ce mi se pare ciudat e faptul ca la prima sarcina nu am avut sangerare deloc.

Fetelor azi sarbatoresc 24 h de cand nu am sangerat deloc si azi noapte am lucrat pana la 3 noaptea pe niste proiecte urgente. Ma simt excelent in afara de greturi, poate in curand vor trece si astea. Eu am un gust ciudat in gura, parca as tine o bucata de metal in ea, la prima sarcina nu am avut, cred........dar nu, sigur nu am avut.

Mergi la inceput