Mamici ce asteapta al doilea copil
Raspunsuri - Pagina 16
acina spune:
Onyx, nu mi se apre mult, eu mananc mult de tot.Dar asta e obisnuinta la mine nu dau vina pe sarcina.
Ada , da mai si eu zici ca sunt cu capul in nori...
Anca 16 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
monalac spune:
BUNA! v am tot citit si acum m am hotarat sa si scriu...eu sunt insarcinata in 13 saptamani si am un baietel care pe 3 ianuarie va implini 3 ani.sarcina cu cris,baietelul meu,a fost una f grea,am fost de 4 ori internata in spital,am facut 300 de injectii pt ca am o problema de coagulare a sangelui si de la 4 luni de sarcina am stat numai in pat,din cauza faptului ca am facut hemoragie cu dezlipire de placenta...cris a fost un copil f plangacios,a avut colici pana la 5 luni,apoi o fimoza care l impiedica sa urineze...ne am chinuit rau si cu mancatul,pt ca masa era un adevarat calvar.dar multumesc lui dumnezeu ca e sanatos,acum e un vorbaret fara pereche si e destul de intelegator.intotdeauna am spus ca vreau 2 copii,chiar si cand cris nu ma lasa sa dorm mai mult de 3 ore pe noapte...am fost constienta ca astea trec.... si ca raman mom frumoase...acum am luat o iar de la inceput,iar cu injectii zilnice,colac peste pupaza am avut si sangerari vreo 2 saptamani,intr o noapte am facut hemoragie cu cheaguri,dar copilul meu e un luptator si e bine mersi,la mine in burtica...astept sa impartasim pareri...
13+
Mami de Cris
Poze Cris
mariaanna spune:
Buna dimineata, fetelor!Ati incheiat somnul de frumusete?
Acum ,dupa ce am dus si eu baietelul la gradi, am timp sa-mi savurez linistita cafeaua.Degeaba mi-am propus sa fac nu stiu cate lucruri pana vine el...Pana la amiaza voi sta pe forum, cred...
Bun venit printre noi, de 2 ori mamici, fetelor aancuta, gcibo si oanarusu!
Se spune ca greturile mai puternice indica prezenta unei fetite...Daca asa va doriti, e ok.La mine asa a fost.Aproape 4 luni de greturi...iar abia la 24 de saptamani mi-a confirmat ca e fetita!
Gcibo, la 7 saptamani e cat un bob de mazare...totusi, imi amintesc cat de emotionata am fost si eu sa vad buburuza aceea mica din mine la eco...
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
mariaanna spune:
monalac, bine ai venit!
Te admir pentru ca esti o luptatoare!
Felicitari...nu toate femeile ar fi incercat si cu al doilea...
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
MissJJ spune:
Buna fetele!
Reusesc si eu sa intru pe aici.
Bun venit fetele noi, Mona .
Noi am ajuns cu chiu cu vai acasa ieri am fost cam obositi dar am iesit putin sa vedem zapada si sa schimbam niste bani si sa luam o cartela de telefon apoi am avut musafiri. Azi ne mai odihnim si poate diseara avem timp sa facem bradul.
Fata e ok i-a placut mult zapada a plans mult pe al doilea avion ca era f obosita si trezita din somn am ajuns abia pe la 12 in iasi pe aeroport pana am ajuns acasa si ne-am pus la nani era deja 2-3. Si mai nou chinuie pisica saraca pisica fuge cat poate numai cand o vede fata incepe miua miau si tipa dupa ea si matza nu mai stie pe unde sa fuga mai repede. E belea creca ce zice saraca pisica (e si batrana) cine mai e si asta mica blonda care miauna la mine...
In rest suntem ok vrem sa mai iesim pe la magazine normal ca avem invitatii sa mergem si colo si colo si parca nu sunt destule de zile sa ajungem peste tot.
Va pupicim pe toate si ne mai auzim zilele astea!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, mamici cu burtici,
cum va simtiti? Sper ca de la foarte bine in sus!
Eu nu prea, ma cam doare stomacul, aseara am avut pofta de cartofi prajiti cu usturoi si cred ca nu mi-a facut prea bine usturoiul. Am mai baut si un pic de lapte batut.... ei, in fine, sper sa-mi revin pe parcursul diminetii. N-am dormit mai deloc, ma simteam plina rau, cred ca nu mai mananc seara, sau cel putin nu asa mult, un iaurt sau o cana cu lapte, ceva usor.
Mi-am luat si un sandwich la mine, dar nu stiu eu daca o sa-l gust, bleah, mi-e greata rau.
Ati facut bradutul? Ce vreti sa va aduca Mosul?
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by onyxg1998
Buna dimineata, mamici cu burtici,
cum va simtiti? Sper ca de la foarte bine in sus!
Eu nu prea, ma cam doare stomacul, aseara am avut pofta de cartofi prajiti cu usturoi si cred ca nu mi-a facut prea bine usturoiul. Am mai baut si un pic de lapte batut.... ei, in fine, sper sa-mi revin pe parcursul diminetii. N-am dormit mai deloc, ma simteam plina rau, cred ca nu mai mananc seara, sau cel putin nu asa mult, un iaurt sau o cana cu lapte, ceva usor.
Mi-am luat si un sandwich la mine, dar nu stiu eu daca o sa-l gust, bleah, mi-e greata rau.
Ati facut bradutul? Ce vreti sa va aduca Mosul?
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
mariaanna spune:
Scuze,onyxg!
Starea asta e de la usturoi!
Incearca sa te dregi cu ceva , de exemplu , o gura de cafea!
Daca nu mananci nimic, va fi mai rau!
Bradutul nu e gata!Noi obisnuim sa-l impodobim in Ajun!
MOsul trebuie sa vina!Doar am fost cuminti!
Poate mie imi va aduce bebelusul!Desi, termenul e pe 9 ianuarie!
mariaanna
AMR 4 SAPTAMANI
onyxg1998 spune:
Vai, ce frumos, un an nou cu un bb “nou”!!!
Noi am facut bradutul deja de o saptamana ca vreau sa ma bucur mai mult timp de el, mai mult pentru mine, dacat pentru Vlad. Si noi am fost cumintei, aproximativ, desi Vlad ma cam supara in ultimul timp, dar mai mult pentru ca a venit mamaie si a inceput razgaiala! Si pe mine ma scoate din minti chestia asta!
Vlad vrea sa-i aduca Mosul o surpriza, n-a mai facut scrisoare, a zis ca ce vrea Mosul sa-i aduca, si este mai bine asa, de-abia nu ramane deceptionat daca nu-i aduce exact ce cere. Oricum am vazut un castel cu dragoni care-i plac lui mult de tot si cred ca o sa i-l luam pe ala. Costa nitel, dar ce sa-i facem, asta este. Mai rau este ca cerea inainte un PS2 sau un XBOX, care sunt destul de scumpe, si oricum, imi plac si mie jocurile, dar parca prea multa violenta... daca-i pot lua unul de ziua lui, am sa-i iau numai joculete educative, pentru varsta lui, nu?
Lui papa nu stiu ce o sa-i aduca, inca n-a cerut nimic, iar eu... pai, eu mi-as dori sa fiu cu familia mea de Craciun, dar momentan, imposibil! Sa speram ca la anul o sa fie mai bine si o sa sarbatorim macar Craciunul ACASA.
21+
Pupik de la Onyx si Vlad
Ada_S spune:
Buna mamici
Am fost aseara la eco si totul e ok. Am vazut cum bate inimioara bebelului. Sarcina e foarte bine fixata asa ca medicul nu vede motive de ingrijorare. Iau in continuare acelasi tratament si dupa ce va inainta sarcina mi-a zis dr ca sangerarile o sa dispara de tot. Embrionul are 10,1 mm si corespunde unei sarcini de 7-8 saptamani.
Vreu sa urez si eu sarcina usoara noilor venite, sper sa ne simtim bine impreuna.
monalac noi am mai pove si in alta parte.
Ada 7+ mamica de baietel (25.06.2006)