Mamici ce asteapta al doilea copil

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

onyxg, felicitari pt fetita. Ce ti-a mai zis dr.? Ai vazut fetita? Mai povesteste ceva?

mariaanna, daca s-a dus dopul inseamna ca mai este foarte putin. Se pare ca o sa primiti de Craciun un bebelus nou nout. O sa aveti sarbatori foarte frumoase.
Daca nu iti e tare greu sa ne ti si pe noi la curent cu ce se intampla sa traim si noi emotiile alaturi de tine. Oricum tinem pumnii sa fie totul bine.
la restul mamicilor

Ada 7+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Va pup fetelor si ma bucur ca sunteti bine!

Mariaanna, cum ti-ai dat seama ca ai pierdut dopul? Ca eu nu prea stiu cum e, ca la prima nastere l-am pierdut la cateva ore dupa ce incepusera contractiile dureroase si regulate, eram deja in spital... Si nu prea mi-am dat seama ce e cu dopul asta...
La tine avea si firisoare de sange? Ca eu de atunci din spital imi amintesc ca am pierdut ceva cu sange rosu aprins...

Tina 31+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 9 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Hello ! Sunt o mamica de fetita de 5 ani si 10 luni si mai am un bebe-fetita in burtica de 19 saptamani !
Ma bucur sa citesc ca si la alte mamici a fost o diferenta intre cele 2 sarcini: eu la prima n-am avut nici urma de greturi, nici urma de pofte, am mancat ciocolata cu tonele doar ca-mi placea (nu de pofta :) ), primele miscari le-am simtit exact la jumatatea sarcinii, ca o fluturare in josul burtii....acum insa din a doua saptamana (ca a fost cu programare, deh...) mi-am dat seama ca greata aia cumplita (fara voma totusi) era de la sarcina, chiar daca nu facusem testul inca, am poftit (si mai poftesc inca, dar mai putin) la delicatese gen piftie, ciorba de fasole, grapefruit (pe care nu-l suport), mananc cu gratie iaurt (pe care nu-l prea agreez de obicei), chestii de genul asta :).
Am fost ca o floare la prima sarcina, acu` m-au luat ca am peste 35 de ani si da-i cu testele.....
Nastere usoara tuturor fetelor si copii sanatosi si vigurosi !

Dana M. 17+ si Raluca (5 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza fetelor!!

onyxg, felicitari pentru fetita!Mai ales ca ai deja un baietel, veti avea o pereche frumoasa!

Mariaanna, iti doresc o nastere usoara si sa vi cat poti de repede sa ne anunti cum te simti si cum se simte bebelul!!

bine ai venit Julia! uite asa ne adunam o gramada buna de mamici cu pitici voinici!

Eu abia astept sa simt bebele cum misca!! Deja ma simt nitel mai bine, toate greturile grele au trecut, doar uneori gustul ala metalic in gura si stare generala de oboseala si somn si asa un pic de rau dar incerc sa nu ma las batuta ma gandesc mereu ca e doar o stare pe care o pot depasi, si uneori reusesc sa o depasesc!
In schimb, cum mananc ceva, orice, cat de putin, cum mi se umple stomacul ingrozitor si o buna bucata de vreme nu ma mai pot misca de el si de starea de balonare....Ma tratez la greu cu carbune medicinal de 3 ori pe zi dupa fiecare masa...

Noi am avut miercuri serbarea la camin si am fost fff mandra de Stefan, a zis asa de frumos poezia...cel mai frumos din toata grupa a facut si o plecaciune la inceput si la sfarsit de imi venea sa-l mananc cu totul! Simpatic foc!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna ,
Mariaanna eu dupa ce am pierdut dopul am mai stat 10 zile fara sa se intample nimic.Recunosc ca eram atenta daca se scurge lichid amniotic, dar nu a curs deloc.Nasterea a fost provocata.

Anca 17 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, mamici cu burtici,

Sunt bucuroasa ca am fazut fetita ieri si era tare frumoasa, sau cel putin asa mi s-a parut mie. Dormea, cu manutele pe cap, si am vazut-o ca a deschis gurita. De simtit, o simt o gramada, si ziua si noaptea, suntem bine, multumesc lui Doamne Doamne. Vlad a fost cam suparat ca el vroia un baietel, dar a zis ca vrea s-o cheme Maria, asa ca l-am impacat putin cand i-am spus ca unul dintre nume va fi cel care vrea el.
Bun venit noilor mamici si sa speram ca trecem peste toate cu bine.
21+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Pentru ca pana pe 2 ianuarie nu mai sunt la servici si nu stiu cat timp voi avea c asa intru pe net, va urez la toate “CRACIUN FERICIT, UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI BEBEI FRUMOSI SI DESTEPTI!”. Sa va distrati mult, sa va simtiti cat mai bine posibil, sa nu beti prea mult!

LA MULTI ANI !

21+ si MARIA

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fetelor, ma inscriu si eu la voi ca mamica de pui mic de 10 luni si in asteptarea celui de-al doilea

v-am tot citit pina acum dar nu am postat din lipsa de timp.

pupici

13+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Fetelor, sunt aici!Amlipsit cateva zile din cauza netului...
Dopul nu avea sange, ci doar era gelatinos...asata inseamna ca inca o mai duc...Doamne ajuta sa trecem de Craciun!
Onyxg, felicitari!!!!Bun venit,Biribu!
Pupici!
Ne mai auzim!

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

au inceput sa vina colindatorii..crisul meu e in culmea fericirii...e asa de frumoasa perioada asta..la anul va fi si mai frumos,,,
14+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput