Piticlonti de iulie-august 2004 (239)
Raspunsuri - Pagina 8
polux spune:
Salutare si de la noi.
Pai sigur nu am timp nici sa respir, ca dupa ce am de facut o multime de proiecte mai avem si distractie maxima a la Cristalina. Adeluta a fost bolnavioara cam o luna de zile..cu vomitat in miez de noapte, febra tuse etc...e nu o luna continua, dar o lasa car=teva zile, iar o lua...si pana la urma am ajuns la doctor. Am reusit si eu sa iau raceala de la ea...asa ca acum ea e bine, si eu ma chinui cu tuse, voma, etc.
De ce spun distractie a la Cristalina...acum e funny, dar atunci nu. De ex o data , seara adeluta in pat tusea pana i se intorcea stomacelul pe dos...asa ca ii tineam prosopul ei, si mi se intorcea mie stomacul...il lasam prosopul in fata adelutei, si fugeam la baie dand totul la boboci...si uite asa vreo 2, 3 drumuri pana ne-am golit amandoua.
Eu de 3-4 zile tusesc si dau afara tot de cate ori mananc, asa ca aseara am mancat si eu ca omul bunatate de sarmale cu smantana....si dupa o criza de tuse am fugit la baie ... bininteles cu codita dupa mine....care ma tot intreba, mami de ce dai toata mancarea afara...mami mai lasa si in burtica...asa ca nici la baie nu am intimitate.
hai ca v-am spus numai povesti uratele asta seara...lasa ca ma fac eu bine si va spun si din cele vesele.
Hehehe Ioana si voi pe aceeasi baricada, cu degetele in gura...si noi la fel. ca sa nu o vada tati sau eu cu degetele in gurita isi pune perna in cap...crede ea ca noi nu stim de ce....si apropo de husbands...si al nostru tati are aceleasi idei despre ordine si curatenie, si de locul unde ar trebui sa stea copilul.
Liliana
Poze noi
Poze 2
Poze cu maimutica mea
Poze 1
Andries spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004quote:
Originally posted by Marina
gabi pai la tine e evident ca e baiat, la nicole e mai greu sa ne dam seama dupa liniuta...nu stiu cum era liniutza roz pal, roz aprins?
apropo cine zicea ca al doilea e mai cuminte?
Marina
Da de ce e bre "evident"???? asa apare in globul de sticla??? Sau am prins eu doar reteta de baieti? Lamureste-ma si pe mine...
Daria - e drept ca asa mi-a spus un dr la o ecografie, dar toti ceilalti mi-au spus ca nu imi pot spune, iar prietena mea mi-a spus ca la virsta de sarcina la care mi-a spus tipa aia ca e baiat putea fi orice ca fetele au organele genitale foarte "in afara" ca sa zic asa si e usor sa te inseli, mult mai tirziu se definesc clar...In fine oricum nu conteaza, pe 30 ma duc la Iosup si atunci zic eu ca o sa stiu sigur!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
dupa ecograf Mirciulescu fuse fata pana prin luna a cincea...va mai amintiti ca-l chema Raluca?
Andries
Andries spune:
Ema ce sa spun... ai avut ghinion curat. Trebuie sa-l duci la doctor pentru decalotare completa, macar stii ca nu se mai intampla de acum inainte.
La mine cel mare era tare strans la putza, nu se vedea nimic,nimic din gland si l-a decalotat ta-su in doua sau trei saptamani, va mai amintiti cum il injuram ca decalota seara copilul si-mi plangea mie dimineata la fiecare pisu? Si nu avea decat vreo doua luni saracul, dar bravo tati vointa strong, bine ca a facut-o atunci ca acum...eu sincer nu pot sa ma ating de cucul lui Victor pentru ca nu ma lasa, numai pe tati il lasa si chiar si asa cu greutate. E decalotat dar pielea nu se da chiar usor peste cap, nu e ca la un adult, dar tati mi-a spus ca pe masura ce creste plodul se "mai trage si singur de ea, ca asa fac baietii " Bine ca nici nu e obisnuit sa ii umblu eu acolo, eu nu cred ca i-am facut 3 bai in toata viata lui, ta-su e cu baia, dusul, tunsul, etc... eu doar il spal la fund cand face kk si nu e ta-su acasa. Asta mic s-a nascut deja decalotat pe o treime sper sa fie mai usor cu el. Doamne ce noroc am de-asa un barbat implicat, nici in visele mele cele mai frumoase nu speram.
Andries
Andries spune:
Liliana sanatate!! Si pe-aici bantuie o viroza cu tuse, racait pe gat si multi muci. Eu am prins-o de la cel mare, pe urma a prins-o Mirciulescu, tati ... e a o floare, asta raceste o data la trei ani. Victor e bine mersi dupa trei zile mai mucoase, Mirciulescu vad ca n-are nici el mare lucru, aspiram muci de cateva ori pe zi si e ok, dar eu... eu la fiecare viroza de-a lui fi-miu asta mare pur si simplu zac. Am bolit vreo 10 zile, viroza mi-a trecut, dar mi s-a suprainfectat in gat ceva, ca in fiecare dimineata faceam ca trenu-n gara pana evacuam toata mizeria din nas, gat, urechi etc. Doar ca nu vomit. De ieri bag antibiotic din top, daca nici acum nu trece...si sor-mea cu aceeasi viroza si ea s-a rablagit cu gatul rau de tot, febra, nebunii...d-aia zic eu ca genetica isi spune cuvantul, la fiecare boala eu si sor-mea parca suntem trase la indigo, iar copiii mei si husbandul reactioneaza complet diferit.
Eu zic ca Rain are fetitza si Gabi tot fetitza. Anul asta s-au nascut multi baieti, cred ca 2008 va fi an de fete.
Olivia asteptam si pozele cu panza de castel!! Noi nu avem cum sa dormim singuri, eu am doar doua camere decomandate,in fiecare am cate o canapea extensibila (v-am spus ca ieri ala mic mi-a botezat una din canapele? are un jet...de ce-mi era frica n-am scapat) si in fiecare doarme cate un copil cu unul din parinti, dupa nimereala. Patul de bebe are maracini in el, il folosesc pentru a depozita rufele de calcat nu stiu de ce m-amchinuit sa-l aduc, montez, etc. Abia astept sa ne mutam si noi intr-un spatiu mai mare, dar nu e posibil decat cel mai devreme in 2009 si asta numai daca punem osul la treaba rau de tot si eu si al meu.
Andries
g_ioana spune:
Neatza,io-s destul de zombi azi,m-am trezit cu un ochi rosu si imflat si ma doareee,o fi o conjuctivita,nici io nu stiu,Roxi ce ce sa ma dau???si in plus sunt cu sufletul strans si cu un nod in stomac,acum il opereaza pe tata de pietre la bila,stau cu telefonul in mana si astept sa ma sune sora mea care asista la operatie si dupa,tineti-mi pumnii sa iasa totul ok!)
Olivia musai sa pui muuulte poze cu noul pat al lui Uka,si restul fetelor cu piticlonti care dorm singuri,poate daca-i arat mandrei o conving si pe ea sa doarma singura..
Ina insanatosire grabnica lui Raducu ii tinem pumnii sa aiba noroc sa mearga in concediu,da' unde mergeti??
Liliana mai treci mai des pe la noi in perioada asta,cat ii Marina in zona,ca stiu ca si tu iti doreai tare mult bb2!!!!Pupici Adelutzei si pune niste pozici cu ea!!!
Daria super fotomodelul,ii sta tare bine in rosu,abia astept sa ajung acasa sa vad cum recita!!
o zi buna tuturor
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
buna dimineata!
Ioana bafta tatalui tau eu zic ca totul va fi ok. la ochi nu te da cu nimic daca nu te vede doctorul. si nu cumva musetel. si mare grija la contactul cu Maria, daca este conjunctivita se poate lua tare repede. fa-ti o programare la medic si intre timp igiena la ochi si pe maini si cam atat, ok? sanatate!
Liliana sanatate multa si voua, ufff, groaznice sunt starile astea. pupici Adelutei si cand iti mai revii asteptam poze noi cu voi.
Anca sa stii ca e chiar dulce Bianca asa...si eu sunt de acord cu Olivia, inotul daca ii place este super!
Olivia gata de azi vacanta? ce frumooosss.....distractie placuta! aveti musafiri sau mergeti voi pe undeva? tinem pumnii la mutatul camerelo!
Daria super pozele cu Giulia ii sta extrem de bine cu parul asa lasat! si a inceput sa fie bucatica rupta din tine
eu am dormit tare prost, ma ustura in gat de ieri si nasul ma ustura....Patrick a tot venit peste noi si l-am dus inapoi....din astea.
Cristal sunteti ok? maine vine John?
o zi frumoasa tuturor!
Andries spune:
Raducu al Inei e cu varicela? Offf...poate are noroc de-o forma usoara... sanatate multa!! Pentru mancarimi de bube stiu ca se da cu o tinctura de nu stiu ce, ceva mentolat, la al meu n-a avut nici un efect, dar ii mergea bine cu o lingurita de claritine pe zi, il scpa de mancarimi.
Andries
cristalina spune:
Postul asta este pentru toata lumea, nu mai povestesc ce am facut ieri pen' ca m-ash repeta...:))))
quote:
Originally posted by Marina
...
apropo cine zicea ca al doilea e mai cuminte?
Io ziceam acum cateva luni, dar intre timp mi-am revizuit opiniile...
Nicole, inca o data felicitari!
Neica, am ras de dimineata cu lacrimi, de povestea lui Carmen, de poantele Mariucai de la Iesi (si io's de acord cu Mitzura, e pontoasa tare) si de declamatiile Giuliei catre numitul Romeo!
Ioana, sanatate multa tatalui tau!
Daria, pupam Craciunita frumoasa!
Dana, inca o data multa sanatate lui Ricardo si sper sa isi revina repede.
Ina, sanatate multa lui Raducu si sa reusiti sa plecati in vacanta in formatie completa!
Olivia, asteptam poze cu castelul rosu...:)
Liliana, va urez multa sanatate si sa nu mai aveti distractie ca la noi deloc!
Anca, lasa ca nu arata rau deloc Bianca, asa trebe sa fie copiii mai mici. Nu doarme deloc la gradinita!?
Andrea, pai si Oana era foarte linistita pana pe la 4 luni cand am plecat la servici. S-a naravit de cand cu bonele, vorbesc tare, cum scanceste cum o iau in brate, o culca leganata mergand prin casa. Nu mai am nici o sansa sa ma impun...(si oricum am ajuns la concluzia ca e genetic asa fac io copiii, mai atomici!)
Mitzule, felicitari pentru metoda, trebuie sa o patentezi! La noi incercarile astea au esuat lamentabil (stia Alice ce zice...:)))
Andries, sa traiasca Gicu! ...:) Ai mai facut aseara orez cu lapte!?
Gabi, am cumparat jucariile cantatoare, luminoase si umblatoare de la libraria din sat de la noi. Mingea aia gonflabila de la chicco si cu setul de supermarekt le-am luat de la carrefour.
Roxi, la miezul noptii apare si John! Iuhu!...:)))...recomand ceai cu multa lamaie pentru ca nu e frumos sa-ti strici weekendul cu dureri in gat!
John mi-a dat telefon ieri , extrem de incantat de el, sa-mi spuna ca i-a luat Mariei...orga! Avea probabil senzatia ca e prea multa liniste la noi in casa si trebuia sa schimbe ceva. A dat pe ea 70 de euroi la reducere in conditiile in care zapacila s-a jucat ieri toata seara cu un incarcator vechi de telefon, era Bubi, un catel tare dragalas si cuminte , pe care il tragea dupa ea prin toata casa si ii dadea sa manance din cutii goale de filme Kodak.
Dar el e tare incantat de achizitie...:)))...Oricum Maria cel mai tare se bucura la jucariile din surprizele de la pufuletii de cinspe mii punga, asa ca nu crez ca o sa aiba mare succes. Dar daca el e fericit...:))))
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Andries spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Andries, sa traiasca Gicu! ...:) Ai mai facut aseara orez cu lapte!?
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
sa-mi traiasca si sa fie sanatos!! e mai misogin el asa de felul lui, probabil d-aia i-a dat Dumnezeu baieti sa nu avem de ce ne certa pe tema educatiei copiilor, d-are un suflet de aur!
despre orez...l-am incalzit p-ala de ieri ca m-am invatat, ce crezi ca fac o singura portie? nooo...o cana mare de orez si ies 4 portii pe tura, 2 pt Gicu, 2 pentru ala mare si-uite-asa am orez pe doua zile. asta era chiar de exceptie, cu aroma de lamaie.
Andries
szivarvany spune:
Mere` netu` ca pasta la Oradea ... reiau mesaju`, poate ajunge ...
So, raportam ca tusim, dar n-am vomat. Macar atat.
Multumim pt vizionari. A mai fost un recital cu Romeooo si o groaza de strofe intonatii dar in nicio limba cunoascuta mie.
Sanatate tuturor mamicilor si copiilor, Ema si Ric, Rox, Ioana, Polux si Adela (btw mami de Adeluta ... vrem poze noi !).
Cristal - si io am cumparat orga pt Craciun, tare mult imi place Si si Giulia e super incantata de jucariile (ce de prostii) din pufuletii "albastri".
Revin ... o zi frumoasa cu mult spor la treburi !
Daria & GIULIA(2004 08 16)