Piticlonti de iulie-august 2004 (239)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicitari! sarcina usoara, sa fie sanatos!
pies, tot leu?;)) bravoo, las` ca-s norokosi

quote:
Originally posted by rain

Multumesc pentru felicitari, le meritam ...pentru ca sigur e bebe, sint , ieri trebuia sa-mi vina si nu mi-a venit, astazi am facut ultimul test si a doua liniuta a iesit mai mult decat clara, voi fi mamica de iulie-august 2008 ! sa ne ajute Doamne Doamne sa fim sanatosi si nu conteaza ce sex va avea, Alex ar vrea sa fie baiat, eu as vrea tot fetita ...dar nu are importanta, sanatosi sa fim, m-au distrat pariurile voastre, peste vreo doua luni vedem cine castiga!

astazi am fost la casa sa vedem ce trebuie renovat, e ceva de munca dar nu ne grabim, asa ca probabil va fi gata inainte sa nasc, la fix zic eu!

altceva nu stiu ce sa va mai zic, oricum sint emotionata, nu-mi vine sa cred ca vom mai avea un pui, ca a iesit "figura" din prima, sint in extaz, va imaginati!

pupacim

vazut fara sunet giulika

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Poate sa fie si rac, iti dai seamana ce dragut un baietel rac(am si io unul acasa.
Apropo sper ca nu o sa uiti gasca de iul-aug 2004 chit ca suntem mai batraioare de aku, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Andries-Claritine se bea sau se aplica pe bube, ca n-am inteles. Radu a dormit f prost azi nopate, a facut febra, la un moment dat se foia si vorbea in somn de am crezut ca delireaza ...barbata-miu lipsa ...asa ca am stat planton cu okii pe el. Il mananca rau bubele alea, saracutu e patat ca un dalmatian si e si nervos.
De plecat...in Norvegia.Sper!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ina, sanatate muuulta lui Radu, sa treaca bubele repede fara urme !
Claritine noi bem cand ne apuca ceva alergii. E f bun !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by ina32

Andries-Claritine se bea sau se aplica pe bube, ca n-am inteles. Radu a dormit f prost azi nopate, a facut febra, la un moment dat se foia si vorbea in somn de am crezut ca delireaza ...barbata-miu lipsa ...asa ca am stat planton cu okii pe el. Il mananca rau bubele alea, saracutu e patat ca un dalmatian si e si nervos.
De plecat...in Norvegia.Sper!!!

se bea, este un siropel pentru alergii, edeme, bube, etc exista Claritine sirop pentru copii, este practic un antihistaminic ce opreste reactia alergica (la voi nu e cazul, bubele apar ca urmare a varicelei) dar taie si mancarimea asa ca eu l-as da fara nici o ezitare.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

sanatate tuturor!
fug sa chinui copilu cu mancarea, da am zis sa iau o doza de DC first

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

helou!

multam de urari!
Marina, cum sa uit eu gasca mea, never! din contra, obisnuita cu voi parca nu-mi vine sa scriu la odisee, sa fiu incepatoare!

sa va zic, aseara m-a durut burta, nu foarte tare, suportabil, m-am gandit ca din cauza efortului, ieri am alergat dupa tramvai, autobuz etc. ,iar azi de dimineata am gasit pe chilot o secretie maronie, aseamanatoare cu cea din ultimele zile de menstruatie, si azi a mai curs, f putin dar a mai curs, sint putin ingrijorata, la moazta n-am patit asa ceva, sper sa fie totul ok.

Irina, pupam Raducu cel cu bubite, Andreea a facut varicela si stiu cum e, eu i-am dat cu mixtura mentolata, eruptia a tinut vreo 4 zile, era plina de bube peste tot, cel mai mult dureaza pana cad cojitele, stiu ca moatza a stat in casa o luna ...lui Radu poate nu-i cad asa greu si reusiti sa plecati in vacanta!

Liliana, si mie mi-e dor sa vad poze cu Adela, cred ca s-a facut asa mare!

Monicule, abia astept sa ne relatezi o seara de orga !

Daria, ma minunez de fiecare data cand o vad pe Giulia, asa de mult seamana cu o prietena de-a moatzei, e superba Giulia!

Andreea, sper sa ma ajute si pe mine Alexu asa cum te ajuta pe tine sotul tau, dar poate ca are mai mult timp, al meu vine asa tarziu acasa ...sper doar ca anul viitor sa-si organizeze altfel timpul si sa stea mai mult cu noi!

va pupacesc, a venit moatza si vrea multe: "imi e foameeeee, mi-e seteeeeee, fac caca, vreau un cd cu muzicaaaa" cam asa a inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ina sa stii ca la Victor a tinut doar 10 zile a fost f usor comparativ cu alti copii, poate are si radu noroc.

Nicole ia fa mama niste dozari de progesteron, mie petele astea nu-mi plac deloc, dar deloc, eu ambele sarcini reusite a trebuit sa le sustin cu niste utrogestan ca eu nu aveam destui hormoni si primul semn erau pete din astea. Ca petele de implantare in uter sunt de un rosu curat, nu rosu maro cum le ai tu.

Mai al meu este un sufletist si stie cat imi e de greu. Eu cu ai mei nu ne omoram cu vizitele si ajutatul, soacra e departe, deci numai in el mi-e baza. V-am spus ca si-a amanat doctoratul numai pentru a ma ajuta pe mine. Sa stii ca munceste zilnic pana la 18, apoi il ia pe V de la gradi (tot el il duce dimeata la 7) si merge la serviciu in fiecare sambata si duminica cate 3 sau 4 ore fara exceptie.

Sper pana la Craciun sa ma pun si eu cat de cat pe picioare, de fapt nu am incotro, trebuie sa-mi revin. Acum am femeia care-mi vine de doua ori pe saptamana si parca de cand am taiat alaptatul e mai bine.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nicole, asa am avut si eu cu philip, chira la inceput pana s-a fixat sarcina, cand le-am sunat pe asistente mi-au zis sa stau linistita acasa daca e maroniu si daca dureaza numai cateva zile (ceea ce s-a si intamplat). pt siguranta ta, suna medicul si intreaba, voiam doar sa-ti zic ca au mai patit=o si altii. a, si durere mare de spate si burta.

azi e thanksgiving, ce bucurie ca stam acasa 4 zile, aveam atat de mare nevoie...am pregatit, aranjat, pe la 4-5 ne sosesc musafirii (niste amici din arizona).
anca, sar'na de intrebare, am avut probleme cu loanul pt ca sotul iese din af in ianuarie si noi vrem sa folosim va loan (pt militari). saptamana asta a primit o oferta de munca deocamdata numai verbala, cand avem ceva in scris, vom trimite hartia la banca si cica aia va fi suficient pt loan. cei cu casa sunt dispusi sa ne mai astepte pana in decembrie, asa ca mai sunt ceva sanse...
philip e putin racit, ca si tati, dar cred ca eu am adus virusul...nu mai face nani la pranz, vb de sparge (exact ca mami cand era mica:)), ii place sa mestereasca si sa inventeze jocuri/jucarii din te miri ce, nu e talentat la desen, muzica etc, mai inginer asa numai cu puzzleurile.
ma gandeam ce sa-i iau cadou de craciun si ii tot arat jucarii de-astea educative dar n-are nici un interes. nimic. a zis ca vrea masini. so, nu ne laudam cu mari realizari, e insa tare smecher si dulce, lipicios.
cu serviciul...am inceput sa ma acomodez cu noile responsabilitati, intr-o saptamana expira termenul de proba si ar trebui sa aflu de marirea de salariu. cam atat.
tu ce faci? bianca? cum e townhomeul? nu vreti sa veniti la noi de revelion? la o adica nu-i chiar asa departe.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Mai da ce-ati patit de ati scris asa putin astazi..

Roxi, Olivia, sper sa o dau la inot din primavara, sau mai devreme, as mai vrea la ceva dans / balet, ca ii place tare, deja au un curs inclus in programul de gradi.. la inot mai mult de fun totusi, nu vreau sa isi faca spate lat.. cam multe pretentii am, nu?

Andreea, pupicei lui philip cel vorbaret, banuiesc ca le zice in engleza mai mult.. mai tu vorbesti serios cu rev-ul? .. ca eu as veni, al meu sot se clinteste insa mai greu..

Pofta buna la americance (si nu mancati prea mult)!

edit: Liliana, sper sa va faceti bine cu totii in curand... esti sugra ca la tine nu e cu ochisori?

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput