Piticlonti de iulie-august 2004 (239)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Noricel este ok..Zorro a fost fara urmari...sper sa nu se supere ca v-am satisfacut curiozitatea :)))
Dar iaca a adus alte doua liniute lui Nicole!! Super veste!!
La Ric a fost ceva mai grav daca am inteles eu bine..infectia nu a mai fost locala sau de tract urinar inferior ..ci a urcat..

Sa revin mai in detaliu ,la cererea publicului spectator..cu actiunea cum sa dormim "singurus".
Am inceput cu procesuld e adormire..si bine am facut pt ca de acolo era buba:)..dar asta am realizat-o si citind apoi..Am mers impreuna la nani...am citit...am povestit si apoi am inceput (de fapt chiar din timpul zilei sa fiu sincera)..povestea cu esti baiat mare ..Santa o sa faca si o sa dreaga..toti pritenii tai dorm singuri (si-i luam la rind)..In prima zi am stat 45 de minute si am vorbit..si pina nu a zis ok am sa incerc nu am plecat de la el...Dupa ce nu a mers nimic am luat-o cu ..nu mai cumparam bobo..nu mai mergi in parc ..nu mai mergem in vizita ...etc..Aici puteti improviza fiecare in functie de preferintele copilului..Am continuat asta in fiecare seara..si ziua urma cite un cadou pt ca a dormit singur plus incurajari..sint mindra de tine..etc..
Nu vor lipsi iesirile ..pina adorme..ieri a venit de 10 ori...:)))..sub diverse pretexte..miine este Craciunul..cind vine Santa..good night mama...good night daddy :))
Peste noapte la fel vizitele le rezolv..vorbindu-i calm si conducindu-l la el in pat..ii spun iar sint mindra de tine..il invelesc si plec..

Azi montam si patul..si -i schimbam si camera..ne mutam noi la el si el la noi ..deci schimbari majore..am emotii

Hai ca m-am intins..mai vin eu..

edit Irina ar fi dezamagit Toto..sa nu va mai vada..sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, asteptam poze cu achizitia !!!

Noi am avut sedinta fotot, noi doo adik, pregatesc ceva si am avut nevoie de pozici, daca aveti kef, sunt aici
O seara frumoasa tuturor !

Fugim la baie ca mandra a avut azi show cu vomitaturi, pt ca tusim sec si urat ... Uoofff...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by kim222
edit Irina ar fi dezamagit Toto..sa nu va mai vada..sanatate multa!

Nici nu ma pot gandi la varianta sa plecam fara el...i-am umflat capu cu povesti despre excursia asta...asa ca nu am curaj sa-l las acasa. Sper din tot sufletul sa-i treaca pana atunci!!
Felicitari domnisorului Luca...sau tie...pentru perseverenta.

Mergi la inceput

Irina merci..si sper sa treaca! Acum am vorbit..sinteti asteptati:))
Daria curat fotomodel! Trebuie sa-l inregistrez si eu pe luca cu aceeasi poezie..ca sa auzi si varianta in ..chineza:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Dana, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa momente grele... sper sa se rezolve problema lui Ricu cat mai repede

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara,
Nicole,felicitari pentru sarcina.
Andries...exact crema ptr. uz oftalmologic am primit prima data...rivanol...nu am gasit aici.De decalotat complet...am sa apelaz tot la un medic...eu nu m-a bag la asta.Copilul m-a lasa sa curat,sa dau cu crema...dar atit.De fapt nici nu intentionez sa umblu eu acolo...e mai bine sa o faca un medic...cu anestezic ceva...copilul e si asa traumatizat la maxim.e si normal dupa atitea zile de durere...si de fugit.
Dorsilia...pina s-o patesc...nu dadeam deloc importanta...stii cum e ..se intimpla la altii...nu la mine.Nici pina acum nu stiu cum de s-a intimplat sa se infecteze....acu nu ca-s eu cea perfecta....insa Ricardo chiar e un copilas ingrijit foarte bine.N-a existat zi in viata lui fara baita....chiar si cind era imobilizat la pat.
Cristal...felicitari pentru premiu.
in rest nu mai retin...sunt obosita pina la extrem...insa nu inchei inainte de a multumi tuturor pentru gindurile bune.

Mergi la inceput

Olivia, felicitari pentru reusita! Sa ne arati si noua patul..

Rain, felicitari! (definitive de data asta :)) Asteptam cu interes dezvaluirea sexului, si eu ma bag la pariuri si zic ca e cu fundite

Multumim de aprecieri, da, Bianca e inca bucalata si cred ca are peste 18 kile (ultima data acum cateva luni avea atat) dar nu stiu la ce inaltime... si probabil ca nu o sa ma credeti ca nu mananca mai nimic.. deh, asa e metabolismul ei.. si eu si ta-su am fost durdulii cand eram copii..in cateva luni trebuie sa ne orientam spre ceva sporturi, acum o mai las ca saracuta si asa nu doarme toata ziua la gradi, ii solicita la tot felul de activitati..

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Dana in cazul lui Ricu nu a avut legatura cu igiena...
Anca am uitat sa zic de poza...f frumoasa...Da si eu am remarcat ca este bucalici..lasa ca asa -s draguti! Inotul este cel mai misto..zic eu..

Mai am si eu citeva ore..si acasa la smotru, noroc ca avem 4 zile....In lunch am fost acasa si am mutat dormitorul nostru..azi facem patul..Nu va arat pina nu vine si pinza,comandata pe net..doar v-am zis ca Luca vrea castel rosu...asa ca maica-sa ..s-a luat dupa el

ne reauzim cu bine luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anca, f misto poza cu mosul si vad ca biancai ii pria in bratele lui. heheeh, nu-i el mosu rau...

daria, mey, eu as face-o fotomodel pe fiica-ta daca ar fi a mea, e cea mai frumoasa craciunita pe care-am vazut-o. pupic.

philip&andreea

Mergi la inceput

Andreea, ce mai face philip? la servici cum mai e? Scriai despre mutat mai de mult.. Eu mi-as lua cetatenia si daca as putea in Europa m-as duce dupa aia..Pupici voua

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput