Piticlonti de iulie-august 2004 (239)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Ema, imi pare rau pentru durerea lui Ric si a ta, sper sa se vindece repede. si de la noi.

Nicole, inca o data felicitari! Eu votez tot pentru fetita.

Ina, of, varsat de vant! Sper sa treaca repede si sa ajungeti si in concediu, cu toate ca eu stiu ca Radu este consemnat in casa 2 saptamani.

Eu tocmai m-am intors de la stomatologie, unde mi-a scos dr. o masea de minte. Va vine sa credeti ca este prima extractie? Nu a durut, deocamdata sunt amortita si nu simt nimic. Nu avea cine stie ce masea, dar nu s-a meritat sa o reparam, mai bine am scos-o sa mai fac un pic de loc, am dintii tare ingramaditi.
Intre timp a iesit tati cu Matei la plimbare (are o saptamana de concediu si il alerg ca pe hotii de cai) si pot sa spun ca s-a descurcat binisor cu imbracatul lui. Era o ureche un pic cam goala, dar i-am rearanjat caciulita si au mai ramas un pic afara.

Mamici insarcinate, sa stiti ca exista si cazuri in care al doilea copil este muuuult mai cuminte ca primul. Dar depinde si de voi, cat sunteti de agitate. Deoarece eu am terminat-o cu serviciul meu stresant o perioada, ma simt acum intr-un concediu prelungit si se observa si la Matei. Si la noi este culcatul seara o problema, dar numai pana o bag pe Stefi in pat, pentru ca ea adoarme singura cu biberonul de lapte, iar daca mai vrea supliment il poate aduce si tati. Dar tare frumos este cu doi copii si merita orice efort!

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pe bune, tare bine ca mai exista si Andrea - ea e ca un dus cald care vine dupa cel rece.... Sunt convinsa ca e frumos, ca altfel nu ma apucam sa-l fac pe al doilea!
Mai sunt geloasa, la Nicole votati ce o sa fie, dar la mine nu.... sa inteleg ca v-ati pus de acord cu Marina ca e baiat?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Multumesc pentru felicitari, le meritam ...pentru ca sigur e bebe, sint , ieri trebuia sa-mi vina si nu mi-a venit, astazi am facut ultimul test si a doua liniuta a iesit mai mult decat clara, voi fi mamica de iulie-august 2008 ! sa ne ajute Doamne Doamne sa fim sanatosi si nu conteaza ce sex va avea, Alex ar vrea sa fie baiat, eu as vrea tot fetita ...dar nu are importanta, sanatosi sa fim, m-au distrat pariurile voastre, peste vreo doua luni vedem cine castiga!

astazi am fost la casa sa vedem ce trebuie renovat, e ceva de munca dar nu ne grabim, asa ca probabil va fi gata inainte sa nasc, la fix zic eu!

altceva nu stiu ce sa va mai zic, oricum sint emotionata, nu-mi vine sa cred ca vom mai avea un pui, ca a iesit "figura" din prima, sint in extaz, va imaginati!

pupacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - eu am luat-o de buna, ca e baiat, parca asa ai zis si tu dupa vizita la doc

Am dat o fuga pana la dutyfree, adik ce a mai ramas si am incercat o groaza de testere de parfumuri, miros ... tare

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

gabi pai la tine e evident ca e baiat, la nicole e mai greu sa ne dam seama dupa liniuta...nu stiu cum era liniutza roz pal, roz aprins?

apropo cine zicea ca al doilea e mai cuminte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marinaaa
nu distruge mituri
Unele ne bazam pe asta, da ?

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

baiat sa fieatunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Marina

gabi pai la tine e evident ca e baiat, la nicole e mai greu sa ne dam seama dupa liniuta...nu stiu cum era liniutza roz pal, roz aprins?

apropo cine zicea ca al doilea e mai cuminte?

Marina

Da de ce e bre "evident"???? asa apare in globul de sticla??? Sau am prins eu doar reteta de baieti? Lamureste-ma si pe mine...

Daria - e drept ca asa mi-a spus un dr la o ecografie, dar toti ceilalti mi-au spus ca nu imi pot spune, iar prietena mea mi-a spus ca la virsta de sarcina la care mi-a spus tipa aia ca e baiat putea fi orice ca fetele au organele genitale foarte "in afara" ca sa zic asa si e usor sa te inseli, mult mai tirziu se definesc clar...In fine oricum nu conteaza, pe 30 ma duc la Iosup si atunci zic eu ca o sa stiu sigur!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Sou, am intrat special sa citesc mesajul lui Rain - ce spusei io, brei ??? Am avut dreptate sau nu ?? Inca o data felicitari multe, sa ai o sarcina frumoasa si usoara ca si prima si un bebe sanatos si cuminte ca Moatza ta scumpa !! Si nu stiu daca al doilea e mai cuminte ca primul, dar o sa ne spui tu ce si cum la momentul respectiv !! Pupici multi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicitari, rain!
vorbeam si eu cu sotul aseara, ca daca s-ar rezolva cu serviciul, ne-am mai rezolva si cu problemele cu casa etc am incerca si noi

dana, cum sunteti?

philip&andreea

Mergi la inceput