Piticlonti de iulie-august 2004 (239)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Dana-ema-sper ca Rice mai bine acum, am avut si noi problema asta, si noua tot rivanol ne-a recomandat+ceva unguent. Si el plangea rau rau la pipi, cam in 3 zile s-a vindecat locul. Imi pare rau pentru sarcina ta, stiu cum e...cat doare...
Mitzura-asa dormea si radu in perioada de bebelusheala, cu noi in pat...si acolo a ramasMa rog, de cand cu patutul cel nou s-a redus formatia la 2, intrucat n-am incapea toti in patul lui.
Radu are varicela...si noi sambata viitoare avem bilete de avion sa plecam in concediuSper sa-i treaca pan atunci ca altfel nu stiu ce ma fac.
Nicole-sincere felicitari, vorba reclamei
Cristal-faina noua titulatura; eu zic sa pui o bulina la postarile tale:recomandat mamelor cu 1 copil, interzis gravidelor, dupa caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ina cum maaaa?? cand a inceput eruptia? banuiesc ca ieri, nu? vezi ca e contagios pana i se usuca si ultima buba....voi ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carmen,looolbine ca fu' rezidenta si nu aia de ne-mpartea camasi pentru nascare
Io votez pentru doi,baietisa aiba grija de casa....
Tocmai chiuli de la servici cu gandul sa mananc si sa ma odihnesc si eu ca omul,mandra nu dormea pe motiv ca "ma deranjeaza socotelile Georgianei"...vecina de sub noi este in clasa I,asa ca stiu exact unde au ajuns cu materia...
Las ca o buzui io pe Noricica,ii zic ca am vesti de la sindicat,in legatura cu primele de Craciunsa vedeti ce activa devine...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Io o declar pe gorodica cea mai pontoasa dintre piticlonti ...nu stiu de unde le scoate, da le zice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ina - sanatate muuulta si sa treaca repede bubele !
Unde mergeti in concediu ??? Spune tot !
IoanaG - pofta mare, cand apuci !

Merg sa vad titulatura Cristalinei ... am revenit super titulatura

Stiti ce face Giulia in fiecare seara ?
Imi recita Oooo, Romeooo, Romeooo, dc esti tu Romeooo, apoi urmeaza un sir f lung de cuvinte pe limba necunoscuta, cu intonatie si mimica si tot tacamul.
Intr-o seara a zis Ooo, Romeooo, totusi unde draqu` esti tu
Astea i se trag de la teatru. Piesa Romeo&Julia in varianta vocalo-pantomima. Bine`nteles ca-si ia manusile si asa se manifesta

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nah, ca varicela lovii pina la urma, dar nu la mine in ograda, ci la Brasov, in curtea Inei !! Ina, sanatate Raducului, Roxi ti-a zis bine !! Dupa calculele mele, sinteti cam la limita cu beletele de conced, va doresc sa iasa asa cum vreti voi !!
Hahaha, cuscro, te puteai reintoarce la birou pina ce termina mindra cu calculele Georgianei ! O sa vezi ce bine o sa ii prinda, in clasa I nu o sa mai aiba taine cu materiile !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Uraaa pentru primele de Craciun!!

Eu il adorm pe victor cu povesti si pe al mic cu leganat pe picioare mai nou, ca tzitzi nu mai am.

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei
Intr-o seara a zis Ooo, Romeooo, totusi unde draqu` esti tu

Julieta secolului 21, pe buneee !! Artista s-o faci, Daria !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

stati ca mai am un rest... cind am ajuns napoi la maternitate apele ierea tulburate partial de duamna doctor si rezidenta cu pricina si di ci sa nu ma mince`n kur ca ma`ncerca mila de rezidenta;)) merg la cocoanele alea de`npart pijamale si jtiu tot ce mijca`n spital adeca care cu care:D:D si le`ntreb cu glas soptit sa nu m`auza vreo cineva daca o beli nasol rezidenta;)) cum ierea ele trei aliniate acolo pe fotolii in fata usii, le vaz ca se uita una la alta si`mi raspunde una "nu stiu, n-am fost acolo" dupe care a doa "asa ie, n-am fost acolo, da` matali cini ieshti? pashiienta??" "nu, io ieream cu pacienta" raspund io suav da`si mai batuta`n cap ca alea;)) "eiii, atunshi dumniata shtii shel mai ghini";)) le-am zis si io printre dinti vb aia cu setefeu;))

Mergi la inceput

Carmen, !!
Deci sa inteleg ca treaba cu primele de craciun nu functiona la Nora ... mai am putin si plec acasa si nada aparitie fulminanta din partea ei, ntzz, ntzz !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput