Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LUMI_NAQ- eu nu i-am cumparat Mariei ghetute(ea inca nu merge) asa ca o incalt cu niste botosei dintr-un material textil mai gros.Pe dedesubt are sosete si ciorapeii cu totul. Daca e fff frig atunci o imbrac in fas cu totul si are ala niste botosei tot asa din material captusit.Eu nu cred ca-i e frig.Acum sa nu crezi ca are picioarele calde dar nici f reci.

RIANNA-STEF- Maria mea doarme numai pe burta si cu fundul in sus(si cred ca mai sunt bebei). Ea doarme aproape in genunchi uneori.

Legat de loviturile la cap. Parca nu e bine sa pui copilul sa doarma imediat ca sa-l poti observa. Si nu tb sa vomite in jet, sa fie molesit, sa nu mai poata face ce facea inainte (de ex sa stea in fundulet).

Cam ata pe azi.Am f multa treaba ca am stat 2 ore afara. Am fost la biserica si apoi Maria a adormit in carut asa ca am stat afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Lumi,io il incalt pe David cu astiasi sa sti ca is piciorusele mereu caldute

Mihaela,5+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut inca o data! vroiam sa va raspund si eu la problema cu uitatul la tv, pt ca eu aseara chiar v-am intrebat de asa ceva.
noi adoram reclamele, la desene mai puin, si mancam numai daca sunt reclame, daca ii este foame rau mai reusesc sa-l pacalesc dar in rest numai asa.
credeti ca pateste ceva?
cu olita cred ca o sa mai asteptam pana prin ianuarie.
i-am facut astazi mere coapte dar nu i-au placut. voi cum le mancati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

vroiam sa va mai intreb ceva.
nu este nimeni din craiova sau nu am observat eu?
daca sunt as vrea sa le intreb la ce spital au nascut si cu cine.
eu am nascut la nr1 cu o doctora extraordinara, un om deosebit, intotdeauna binedispusa, iubitoare mare de copii(chiar ea m-a facut sa-mi mai doresc un copil si asteptam sa faca stefan 2 ani si trecem la actiune) si fara pretentii materiale.
asa ca as dori sa mai aflu si alte pareri daca mai sunteti din craiova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

salutare

decalotare - ieri nu a mai plans decat atunci cand ii jupuiam eu pielicica si spre seara nici aia nu il mai deranja asa de mult..
azi suntem mult mia bine...il mai deranjeaza un pic atunci cand umblu la ea ..dar eu cred ca el acum se teme de mine si daca il pun pe infasator fiindca stie ca aia e masa de tortura pt el...
am fost la control la dr si a zis ca totul e in regula, sa il curat de cate ori am ocazia si sa il dau cu unguentul respectiv pana nu il mai deranjeaza

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Mihaelaaa..tare m-ai distrat;adevarul e ca si eu am asteptat o luna si pana m-am dus la control;sunt curioasa sa vad ce-mi zice azi ca ma duc si cu analizele,si poate imi spune si ca-i baietel,chiar daca Daria a zis prima dta "tata";
Tzuna,multumesc pentru raspuns;nici eu nu am lasat-o sa doarma dupa ce s-a lovit,defapt abia se trezise;a adormit cam la doua ore jumate ,si dupa ce ia trecut sperietura s-a jucat normal si n-am vazut nimic dubios la ea;dor ca a dormit o ora jumate ,ceea ce la ea nu se intampla foarte des;
Iunita,nici eu nu as tine-o in pat dar ,eu stau la casa si nu pot sa o las pe jos pentru ca este foarte rece ,mai ales ca noi ne incalzim cu calorifere electrice,deci peretii sunt reci,iar in patut ziua nu sta decat cand se joaca si foarte rar cand doarme profund pot sa o iau si sa o mut in patutul ei fara sa se trezeasca;
Lumi,mi-ar placea sa vad si eu filmuletul,cred ca e comic rau

Ma duc ca s-a trezit mandra.

Rianna_stef (14 sapt)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Azi le-am facut mamaliga cu galbenus, braza, unt si iaurt (n-am smantana deloc...)
Au halit tot castronu'. E prima data cand le dau... Intrasem in pana de idei la capitolul mancare... ca acu vor variatie... nu mai merge acelasi lucru zilnic

A... si Mihai are al treilea dinte, de ieri... sus... L-a ajuns din urma pe frac'su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

kmi78 - ma descurc singura, nu am bona si nici femeie pentru menaj. Ma ajuta sotul meu cu cumparaturile.
E greu dar inca ma descurc. Fac de mancare tota ziua, spal si calc la doua zile.
Intreba-i de masa: lui Ingrid ii pregatesc micul dejun si ii pun in farfurie, mananca singura de la 1 an si 6 luni, laptele il bea tot singura din cana. Dupa ce ii pregatesc lui Ingrid ii pregatesc mancarea lui Ian. Eu mananc cand apuc.

Ingrid a vorbit repede si de la inceput a pronuntat corect,de la patru luni am inceput sa ii citesc povesti - are doua colectii intregi, plus cartile cartonate cu cifre, litere, animale, forme, oricum cand venea cineva la noi in vizita si ma intreba ce sa ii ia copilului raspuneam "o carte" asa ca am adunat foarte multe; de la doi ani zice poezi.
Ca sa ii umplu timpul i-am luat carti de desenat. A prins gustul si vroia din ce in ce mai mult. Asa am ajuns sa ii cumpar materialul didactic pentru grupa mica de la gradinita si l-am terminat intr-o luna. E atrasa de carti si nu se plictiseste. Acum am ajuns sa lucram cartile pentru grupa mare.
Stie toate culorile, cifrele, stie sa faca o grupa, o multime, stie sa descrie cu lux de amanunte o imagine....si ar mai fi multe de zis dar sa nu credeti ca o laud prea tare.

Lumi, karla 32 - Ingrid are vocea foarte puternica. Alti copii daca ar urla asa ar face laringita.

Va pupam pe toate si pe toti bebeii.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

nu am terminat mesajul......

Karla32 - cred ca si Ian va imprumuta din comportamentul zanei - e doar o chestiune de timp. Sper sa nu fie asa.

Kitty - daca Ian ar fi fost primul meu copil nu as fi putut tolera comportamentul zanei. El e cuminte pana acum, vom vedea mai tarziu cum va fi.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Fetelor, voi ziceti ca stati afara cu orele??/A mea se plictiseste in carut, se foieste, plange.Azi m-a rupt.Eu cred ca nu se simte bine asa imbracata ca un eschimos, dar n-am ce-i face.Am zis ca n-o mai scot.Cd am adus-o acasa, si-am dezbracat-o era asa de fericita...

ABSOLUTA, si noi avem aceeasi pbl cu televizorul.Si in gen copiii sunt atrasi de tel, imagini, sunet.A mea e innebunita sa se duca aproape de ecran, sa puna mana, mi se pune pe suflet....I-am pus o masuta chiar in fata tel sa nu se mai duca asa aproape.Ei bine noi evitam sa ne uitam la tv, insa seara dupa 5.00 incep emisiuni si as vrea si io sa mai ma uit....Oricum vrem sa luam LCD chiar asta cautam acum insa cam dam din colt in colt ca nu prea suntem in bani, dar pentru linistea mea sufleteasca...

RIANNA, nici a mea n-a cazut , o tin ff putin in pat, in general cd o schimb, si n-o las nesupravegheata decat poate fractiune de secunda pana duc scutecul sau iau/duc olita din baie.Daca suna tel si e in patul mare, ori o iau lg mine, ori o pun la ea in patut..

KARRA si eu cand am pus-o prima data in premergator, tot asa nu stiu ce sa faca, insa imediat s-a obisnuit si acum il adora.Stiu c-am zis ca n-o pun, dar cd o vezi ca n-are stare nicaieri, este si asta o solutie.Acum gandind la rece, prea mult nu cred c-o ajuta, dar nici rau nu cred ca-i face.Totusi ma gandesc ca multi copii merg cu el si sunt k....

LUMI NAG ghetute, eu ii dau acum cizmulte imblanite si cu strampisori si e k.Aveam si noi pbl asta cd ii dadeam ghetute neimblanite...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput