Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
stefimic spune:
elyanneas vrea sa te intre pt ca ai bebelusii nascti cu 6 zile mai devreme si am vazut ca le-ai dat mamaliguta cu de toate. avem voie la asa ceva? ca ne-ar tenta si pe noi pt ca vrem mancarica cat mai variata. cred ca este foarte bun. dar te-as ruga sa-mi spui cum faci mamaliguta si restul in ce cantitati?
multumim anticipat
madmat spune:
karla32 mersi pt raspuns eram in ceata.
maine mergem la analize.sper sa nu planga mult.
fetelor decalotarea eu stiam ca era numai la musluman voi cum faceti?sau ai esit moda si la cristin?sau va spus medicul?si noi o sa facem la mousa dar tare mila ma este de el cine stie cate o sa i doare.nici absoluta si nisi raisa nu ma raspuns la PM deceeeeeeeeee fetelor?sunteti suparat cu mine?am spus ceva care nu a fost bine?eu stiu ca nu am jignit pe nimen daca am facut atuncia a fost fara sa vreau poate nu am scris corect.
va pup mai revin
matilda http://family.webshots.com/photo/2979291530096653195AMeMiJ
absoluta spune:
ce ai madmat ??????????????? ti-am raspuns: "nu stiu".
esti cea mai simpatica de aici
Lumi_Nag spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri...Cred ca o sa ma duc sa-i caut ceva in genul celor care mi i-a aratat Mihaela.
Rianna_Stef uite acum descarc filmul de pe camera si il pun si pe forum.
George Catalin
Mihaelaaa spune:
Ia uitati-l si pe David pt prima oara in scoala de mers.Cand nu mai poate il ajuta si verisoara-sa
Si io am zis ca n-am sa-l pun,da uite ca m-am razgandit.Oricum prea mult nu-l las in el...dar am observat ca de cand il folosim si-a descoperit si el picioarele,si si-a dat seama ca poate sta in ele
Mihaela,5+
si de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
gabi78 spune:
Buna fetelor!
Am stat cu Tudor si ieri si azi cite 3 ore afara! E super! Ma bucur de fiecare minut de vreme buna, iar el e foarte incintat.
Aseara a adormit fara sa manince. I-am pregatit ca de obicei lapticul si a tras hai sa zic 50 ml, dar nu cred ca au fost macar aia, si a adomrit. Si asa l-am lasat. Nu s-a trezit decit la 5 asa cum o face de obicei. Cred ca mincase prea mult peste zi. Deja masa de prinz sare mai tot timpul peste 300 de gr si cea de seara cam 250-300 gr. Unde sa mai bage si el saracul..?
Am vazut si eu o gramada de poze si normal ca daca nu am raspuns cind le-am vazut..am uitat pe cine, unde, cum.....
Filmuletul lui Zadi mi-a ramas intiparit si nu pot decit sa ii pling de mila lui Ian. Eu cred ca e o atmosfera stresanta pt el si intradevar peste ceva timp o sa faca si el la fel doar asa..ca un fel de razbunare.
din aducere aminte acum:
apa plata folosesc Izvorul Alb de la Dorna, dar cind mergem la nasi folosesc d-aia la aparat La Fintina. E super un aparat d-ala ca iti da si apa calda si de fapt nu calda...fierbinte!
olita i-am cumparat de la 6 luni si am tot incercat sa il pun pe ea. O singura data a facut pipi cind l-am pus. De obicei nu vrea sa stea pe ea sub nici o forma. Nu am de gind sa imi bat capul cu asta. La un moment dat o sa vrea sa stea si gata.
incaltaminte ii pun de obicei ciorapei, sosete si ghetute sau numai sosete si ghetute. Depinde de vreme. Azi l-am lasat fara ciorapi de exemplu. Ghetutele sunt necaptuiste si uneori il gasesc cu picioarele reci.
Gata..m-a lasat chiar prea mult piticul meu.
O dupa-amiaza placuta tuturor!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
iuliana_2007 spune:
quote:Si fetita mea se uita la tv si am tot asa un LCD mare.Nu am ce sa ii fac.Am auzit ca nu le face rau a ar avea ceva protectie astea.
Originally posted by absoluta
Fetita mea e atrasa de tv. Sta si 1, 2 minute si se uita la el. O fi bine? Nu stiu ce sa zic...o fi din cauza bonei (ea spune ca nu-i da voie) sau o fi din cauza ca in camera de zi este tv maaaaaaaaaare si e la nivelul ei (cand e in premergator). Ma gandesc ca daca e lcd nu o fi asa rau....voi ce ziceti? Lasati copii sa se uite la tv?
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
iuliana_2007 spune:
quote:Lumi Nag este super tare puiutul tau.Nu am mai ras de mult asa de bine.Este un luptator pe masura.
Originally posted by Lumi_Nag
Asa ma lupt eu cu titi
George Catalin
Zadi ma intreb cum de rezisti?Am vazut si eu filmuletul facut de tine si te compatimesc.Ingrid face toate astea din gelozie pt ca vrea sa ii acorzi toata atentia ei.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
nickol_f spune:
Bun venit lushulika si stefimic.
lushulika datele in lista ti le pot introduce fetele care se ocupa cu treburi de astea, roxanici sau elyanne cred.
Nicol de Beatrice - 19.04.2007
Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice