Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Copiii nu au nimic daca au picioarele reci. Eu ieri am stat cu el 4 ore si azi 5 ore fix. Are piciaorele inghetate tun. Dar nu are nimic. Asa li se racesc lor picioarele. Imi doresc foarte mult al copil. Dar nu raman insarcinata mai ales daca alaptez. Nu pot sa il intarc ca ma doare sufletul, cu toate ca se trezeste din ora in ora noaptea sa suga.Fetele care au ramas, mai alapta creo una? Ca sper si eu.

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Chiar nu a auzit nimeni de Institul de profilaxie a cancerului genito-mamar DIN BUCURESTI?????
Un dr. de aici din Giurgiu a trimis-o pe cumara-mea acolo pt ca i-a iesit la Papa-Nicolau ceva mai naspa, si nu stie unde este.
Va rog daca stie cineva.......

PLS!!!!!

Nicol de Beatrice - 19.04.2007

Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Eu stiu despre liga romana de cancer si despre fundatia renasterea care se ocupa cu profilaxia cancerului mamar. Dar de ce nu a intrebat doctorul unde este?

Apropo de PAP-uri eu nu am incredere in acuratetea rezultatului. Eu am facut doua la Euroclinic, la un interval de o saptamana, si mi-au iesit complet diferite. Medicul ginecolog mi-a spus ca nu are incredere in nici un laborator.

Mi-a trimis si mie Martutza mesajul si am fost tare neplacut surprinsa.

Stiu ca s-a mai spus pe aici sa nu ii mai dam importanta dar nu mi se pare OK ca moderatorii nu iau nici o pozitie(gen sa faca public nick name-ul persoanei si sa ii dea un avertisment) pentru ca in regulamnet scrie clar ca nu sunt tolerate atacurile la persoana.

Si mi se pare chiar bizar faptul ca, dat fiind ca nu stie cine a scris mesajul, este posibil ca Marta sa raspunda in continuare amabil (pentru ca asta este firea ei, oricum) intrebarilor acelei persoane.

Am si eu o intrebare. Cat mananca copilasii vostri in cursul unei xile? Mancare solida + lapte?
Ca eu iar o iau pe campii cu Mariuca mea. Tzuna sa ne luam de mana si sa facem o hora. Poate ne-o ajuta, cine stie. Macar sa ne obosim bine si sa tragem un pui de somn, ca eu sunt tare deficitara la capitolul asta.

Se mai intampla cuiva ca dupa diversificare, copilasul, inainte constipacios, sa faca 3-4 scaune pe zi (practic dupa fiecare masa)?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Fetelor am si eu o nelamurire daca puteti sa ma ajutati,pampersii nr.4 cam pana la cate luni ii pot folosii? stiu ca fiecare copil e diferit dar macar asa cu aproximatie cele care a-ti mai avut bebeii ,deoarece as vrea sa-i spun sotului sa-mi mai aduca el cand vine ca acolo un pachet contine 138 de bucati,aici doar 72 si e mult mai ieftin acolo,multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Se mai intampla cuiva ca dupa diversificare, copilasul, inainte constipacios, sa faca 3-4 scaune pe zi (practic dupa fiecare masa)?

Da,noua incepand de ieri,eu am avut probleme cu Arianna de cand s-a nascut cu constiparea si acum nu se mai opreste,dar face normal cred ca e ok din cate am auzit si documentat si bafta la cumparat pampersi,tocmai de aia vreau sa ma aprovizionez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

riloasa eu alaptez si tot asa noaptea suge ff des da asta de la 5 luni da cand au inceput sa-i dea dintii, si sincera sa fiu eu nu vreau s-o intarc pana la 1 an.

lauramar pampers nr 4 o prietena a fol pana la 1 an jumate, asa ca depinde de kg nu de varsta.

Dupa diversificare mie Bea a inceput sa se constipe destul de rau si inainte nu aveam nici o problema cu kk.

Nicol de Beatrice - 19.04.2007

Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

madmat,ce spui tu ca se face la musulmani e circumcizie. musulmanii si evreii fac asta. Si este altceva!

Val,Luca facea asa (cam de 4 ori pe zi) dar acum de cand ii dau fier s-a mai potolit. Face un kk gloante si pe urma ii trage cate o pleasca de ma ia cu rau!

Mancare solida - piure legume - 180 grame (cateodata si 50-60 ml supa)
- iaurt sau cereale - 150 grame
- fructe + biscuiti -130 grame
lapte - 500 ml
suc fructe - 120 ml

+ APA si Ceai cat cuprinde!!!!!!!! Cred ca vreo 250-300 ml in 24 ore

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mai da ce de copii nazdravani in filmulete/poze.

Felicitari lu' Mihai de Eliana ptr dintos.

Bun venit mamicii noi!

Madmat, decalotarea ai mai citit cum se face la noi....ori vrea dr, ori e o necesitate ori se intampla...nu are nimic de a face cu religia.

Val, copil cacaios am si io, dupa fiecare masa aproape ma blagosloveste cu un cadou minunat, insa el nu era constipat inainte (avea 1 scaun pe zi cand manca lapte)
Raresoiu' mananca asa in zilele bune:

- 160ml lapte
- un mar copt cu inca ceva in el (1 biscuite sau putina banana)
- aprox 200g legume cu carne in care mai adaug si 60ml lapte
- 100g cereale sau iaurt sau ambele dar nu mai mult de 200g
- 200ml lapte (rar 240ml)

Anonima a scris mesajul folosind userul comun, mami_2007 asa ca moderatorii nu aveau ce sanctiona. Adica ar fi atentionat un user folosit ocazional si care nu reprezinta o persoana.

Lauramar, rares are 8 luni aproape si ii dau pampers nr 4 si inca nu da semne ca il strang. Cred ca mai mult depinde de greutatea copilului decat de varsta.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

fetelor as mai avea si eu o intrebare.
si-a pus cineva sterilet dupa cezariana, si daca da la cat timp si cum se simte, pt ca m-ar interesa si pe mine.
la mamici si burtici.
am vazut ca sunt cateva dintre voi f curajoase(pt curajul de a face al 2-lea bebe la un interval mai scurt)si va admir mult. eu mai vreau unul dar avand in vedere ca i-l cresc singura mi-e cam frica asa de repede. sa-mi spuneti si mie dupa ce nasteti cum este ca poate ma hotarasc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Nickol, al meu de la 4 luni face asa. Inainte de 4 luni se trezea de 2, 3 ori. Acum toata noaptea. Nu as renunta pentru nimic in lume la alaptare. Nu renunt eu pentru alt bebe pe care il dorim foarte mult. Asteptam.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput