Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
iunita spune:
Val eu tind sa cred ca mariucai ii dau dintii la cum spui tu acolo. oricum este posibil ca in perioada de inceput a diversificarii nr scaunelor sa se inmulteasca. Iarina are 4 mse pe zi: dim -200 lapte, la 13- ~300g legume cu carne, la 18.00 - ~150g fructe/iaurt/cereale... sera ~180ml lapte
lauramarpai depinde cate kg are bb si cat de strans ii vin acum pampersii. fa si tu o medie a gramelor luat intr-o luna, si a pampersilor consumati/zi...
nickol_f eu stiu de Institutul Oncologic Bucuresti,
Sos. Fundeni 252, Sect. 2 tel: 0213183269 sau mai stiu ca sunt sectii la I.o.m.c Str. Polizu nr. 40, telefon 021 316 89 12 - Centrul pentru depistarea cancerului genito-mamar:
stefimic fata mea e mai mica decat bb tau cu ~ 1 luna si are voie sa pape tot ce a zis elyanne.despre mancat la tv s-a mai discutat pe aici. imi dau si eu cu parerea si zic: nu e bine... masa e masa. bashca ar exista neshansa unui ulcer ca bb hapaie din inertie. e o dif intre cele cateva minute de zicea absoluta... ba mai scapa ,, ba il mai pacalesti 2 min si intre 15-30 min...fie ele si reclame. si da, sunt si fete din craiova. Elpower si raisaFudulu (cred)
lumi_nag..ce pot sa zic ? in afar de...
ghibuadina si iarina se plictiseste inc arut dupa 45-60min... ce sa-i fac.. am si eu treburi..ii trece.
lulusika si stefimicmesajele vostre sunt moderate si apar dupa ceva timp . dar nu apar ultimele ci hahau, intre celelalte. asa ca daca nu va raspunde cineva repede nu va luati giucarelele si plecati. scrieti mai multe mesaje si scurte ca sa scapati de moderare. daca ati mai citit pe aici stiti cum sta treaba cu integratu si cu "mie nu imi raspunde nimeni" . sper ca aveti temele facute, da?
noi am papt mandarina si e buuuna. i-am dat bucatele mici(bubulinutze din alea mici, cum naiba le zice? pernute? bilute? am rog.. frimituri de mandarina) si kiwi fara seminte. alea da.. da' amestecai-le cu mar sa vezi , mai vrea?! nuuuuuuuuuuuuuuu
a, da..si avem 2 pishulici la olita. ca avem 2. 1 in una si unul in alta. pb mare..e mare olta si nu o pot lasa sa stea in fund... unde gasesc una minuscula? ca nu am de gand sa chinui copilu in halul asta. tre sa o ingras sa faca fundu maaare!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
RaisaFudulu spune:
saluatre stup
Madmat trimis PM imi mentin cele spuse ..micul Mousa nu prea iti seamana fara suparare si apropo de analize noi nu am facut la 7 luni si nici nu am de gand sa ii fac...mama irespomnsabila ce vrei
Iuliana multumesc
Mihaelaa da ii place f mult de ficioru tau...poate ne incuscrim cine stie
Stefimic bine ai venit in stub
Sherbi nu ai asteptat sa vezi daca iau eu sau nu teapa...acum suntem in aceeasi oala....da eu cred ca sunt seriosi....sper ca a venit calc cu toate pozele de Davidu recuperate
Lushulika bine ai venit si tu si scrie 10 mesaje ca sa scapi de moderare
Pupam pe Radu duracelu de Doina sa isi revina cu papica dar cu energia sa o tina asa ca sa aibe mama de lucru
Bravo Lumi pt mancare fara videoclipuriTRimit ca mi se cam buseste netu
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
nickol_f spune:
Val_ asta am intrebat si eu, de ce nu i-a zis dr unde e, da probabil ca nu stia nici el si de aia.
Multmumesc iunita
riloasa te inteleg perfect pt ca nici eu n-as renunta la alaptat, si Bea la fel se trezea pana in 5 luni, cam de 2 ori pe noapte (ce vremuri bune.....) de la 5 luni nu numai ca se trezeste des da doarme o buna parte din noapte cu tzatzi in gura, asa ca am luat-o cu mine in pat
Nicol de Beatrice - 19.04.2007
Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice
elpower spune:
Salutare!
Multi cu sanatate sarbatoritilor zilei!
Am vazut un Rares tare vorbaret. Eu n-am priceput ce povestea el acolo, dar o sa i-l arat Theei ca sigur intelege .
quote:
Originally posted by stefimic
vroiam sa va mai intreb ceva.
nu este nimeni din craiova sau nu am observat eu?
daca sunt as vrea sa le intreb la ce spital au nascut si cu cine.
eu am nascut la nr1 cu o doctora extraordinara, un om deosebit, intotdeauna binedispusa, iubitoare mare de copii(chiar ea m-a facut sa-mi mai doresc un copil si asteptam sa faca stefan 2 ani si trecem la actiune) si fara pretentii materiale.
asa ca as dori sa mai aflu si alte pareri daca mai sunteti din craiova.
Stefimic, eu sunt din Craiova si RaisaFusdulu, adica Diana mami de Raisa. Poate ne si intalnim candva. Si eu si Diana tot la spitalul unu am nascut. N-am amintiri frumoase de acolo. Nu din cauza doctorei, ci asa, per ansamblu. Daca vrei, poti sa ne zici numele doctorei cu care ai nascut. Pe mine m-a urmarit Tanase Florentina. A fost ok. La eco morfofetale am fost la Tudorache, la Panmed. Iar de nascut, s-a nimerit sa nasc cu dr. Georgescu-Braila. Un concurs de imprejurari, nu pt ca nu a venit dr mea. Dimpotriva, dsnsa chiar m-a dus cu masina la spital sa nasc. Spune tu ce paretri vrei sa afli si in legatura cu ce. Daca vrei trimite pm cu adresa ta de mail si mai discutam si pe messenger.
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
carmen94 spune:
venim si noi cu ceva raspunsuri
banana........ii dau mai rar ca se constipa.
olita............se uita la ea ca la masini straine.nici nu am incercat sa-l asez pe olita.il las sa se acomodeze.....oricum cred ca dupa un an am sa incerc sa o folosim.
Trezit noaptea..................are nopti cand doarme bustean;de la 21 pana dimineata la 6.30.si sunt nopti cand se mai trezeste marait.....bea putin laptic si adoarme imediat
Decalotare..........noua pediatrul nu ne-a zis nimic pana acum.de fiecare data cand am fost la control i-a studiat si obiectul cu pricina.....ne-a zis ca e ok si nimic mai mult.
cria_bv.................tare priceput instalator tau!!!!daca e ceva macar stiu la cine apela.pupam pe nasuc instalatorul
Lumi_Nag................doamne,parca ar fi darius ca nici el nu are astampar ............ca sa nu mai spun ca darius imi prinde sfarcul intre degete si se joaca cu el.
vazut si filmuletul fetita cu plastelina.......eu am ras tot filmuletul,dar lui zadi nu cred ca-i ardea de ras.
mi-a venit teroristul de la plimbare .......revin
RaisaFudulu spune:
Stefimic eu si Ela suntem din Craiova...si ne bucuram ca ne inmultim...eu am nascut la spitalu nr 1 cu dr Elena Ebanca...super multumita de tratatie...dar momentan nu mai vreau
Madmat io acum intrai si raspunsei.....deci fara suparici...iete niste pupici sa treaca
Bravo Iarina pentru 2 pisulici la olita..
Noi mancam la fel de prost si tot stare proasta are si masa deci nu va zic nimic altceva....ne-or da toti dintii de avem starea asta
Avem pozici multe aici
elpower spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Asa ma lupt eu cu titi
George Catalin
Criminal Georgica! Nu-mi vine sacred ce lupte duce! Asa face si cand ii e foame tare sau doar cand se alinta?
pentru tot !
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
RaisaFudulu spune:
Bai da e lupata serioasa cu titi de mami acolo......ce suparat e pe ele...sunteit tare draguti...Lumi si al ei puiut
Davidu are ajutor nu gluma si ii e tare drag
Roxana mai pune o data filumu cu Raresu vorbitoru ca l-am sarit si imi e tare greu sa il mai caut...te rog ca tu esti priceputa in IT
Avem pozici multe aici
elpower spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007quote:Si fetita mea se uita la tv si am tot asa un LCD mare.Nu am ce sa ii fac.Am auzit ca nu le face rau a ar avea ceva protectie astea.
Originally posted by absoluta
Fetita mea e atrasa de tv. Sta si 1, 2 minute si se uita la el. O fi bine? Nu stiu ce sa zic...o fi din cauza bonei (ea spune ca nu-i da voie) sau o fi din cauza ca in camera de zi este tv maaaaaaaaaare si e la nivelul ei (cand e in premergator). Ma gandesc ca daca e lcd nu o fi asa rau....voi ce ziceti? Lasati copii sa se uite la tv?
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
Cica problema cu tv-ul n-ar fi doar de natura fizica, adica sticat ochi, ci s-ar intampla ceva cu centrii vorbirii din creier la bebe asa mic, s-ar muta ceva dintr-o emisfera in alta a creierului. Grav! Numai ca nu stiu eu sa explic pt ca nu stiu exact despre ce e vorba. Asa informatie mi-a dat sora-mea, dupa ce a fost la un seminar de-al lor. Eu una am zis ca mai bine tacea, daca tot n-a stiut sa explice ce si cum. Bine ca ati zis ca mi-am reamintit si o sa incerc sa ma documentez.
pentru tot !
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
riloasa spune:
Martutza, te rog mult trimite-mi si mie mesajul. Chiar sunt curioasa sa vad si eu ce a scris o lasa care nu are curajul sa se identifice. Un om care se ascunde, inseamna ca ea nu poate ajunge unde esti tu si de aceeea probabil ca moare de invidie. Si acum sa ma stranga de gat cea care a scris mesajul. De aceea nu mai pot eu dormi la noapte. In concluzie, este urat sa ataci o persoana verbal pe un forum unde pe toate ne intereseaza copii. Apropo, daca ai copii.
Mihaita 31 Martie