Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
roxygeo spune:
buna seara stup!
io iar sunt in urmaaaaaaaaaa....si o sa ma fiu.....ca miine plec la timisoara si jimbolia...timp de o sapt sunt in delegatie...asa ca bebelina ramane iar cu tati...si mamaile din dotare
noi tot la capitolul NU suntem, nu avem dinti, nu mergem de-a busilea, nu prea zicem nimic....dar vrem in brate si intindem labutele sa ne ia si pe noi cineva, vrem in picioare si vrem sa mergem
va pupic si va urez o saptamina minunata
roxygeo si teodora maria 13.04.2007
ellamiss spune:
Buna fetelor!Nu am mai scris demult deoarece am avut probleme cu Eduard Andrei.Dupa cum ati citit in lista Andrei s-a nascut cu 3800 g si 58 cm.Si pana acum a luat in greutate foarte mult numai din cauza unei doctore pediatre care nu-si cunoaste meseria nici la varsta de 45 de ani.Ajunsese la 2 luni sa aibe 7500 g si nu stiam cauza.La 4 luni avea 9100 g si nu-si tinea capusorul.Chestia asta ne-a ingrijorat si am inceput sa mergem prin spitale si prin multi doctori.Nu stiam cauza iar doctora pediatra ne spunea sa stam linistiti ca baiatul nu are nimic, se ingrasa ca orice copil si o sa-i vina si lui timpul sa-si tina capusorul.Pana la urma am dat de un doctor neurolog foarte bun care a depistat cauza luarii in greutate.De la ce credeti ca s-a ingrasat asa de mult? De la BABY DRINK, un ceai foarte dulce, care in momentul acesta nu se mai comercializeaza.Tampita asta de doctora imi spunea sa-i dau cat ceai cere fiind si vara si caldurile alea mari.Si numai BABY DRINK ,nu altceva.Iar el saracutul bea cate 400 ml pe zi de ceai.Ceaiul fiind foarte dulce automat el cerea si mai mult laptic decat era normal sa bea pentru ca ii facea o pofta de mancare foarte mare.Evident ca am schimbat doctorul pediatru si bine ca nu a fost prea tarziu.Si uitati asa de la 4 luni noi ne chinuim cu gimnastica speciala si tinem cura de slabire ca sa se mentina in greutate pana la varsta de 1 an.Acum la 7 luni el are 10200 g si 74 cm si arata cat un copil de 1 an.Acum este ok, de la 6 luni are aceeasi greutate, a inceput sa stea si in fundulet in scaunelul lui sau pe fotoliu.Este foarte activ, arunca jucariile, tipa , spune ta-ta.Inca nu i-au dat dintisorii.Noaptea nu am probleme cu el,de la o luna doarme de la ora 22 si pana la 8 dimineata.Am intrat sa vad ce ati mai scris si sa ma uit la diversificarea meniului.As dori sa-i bag si cereale pentru ca el in momentul asta mananca numai supita de legume sau de pui, pulpa de fructe, suc de fructe si iaurt.O sa pun si niste poze cu el sa-l vedeti cat de mult s-a dezvoltat. Sper ca nu v-am plictisit cu problemele mele.O sa va citesc in continuare si va pup pe toate . P.S. Ce am observat este faptul ca nu mai scriu toate fetele care erau inainte gravidute de martie-aprilie 2007.
ELLA SI BEBE ANDREI
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
gabi78 spune:
ellamiss nu cred ca acum trebuie sa te mai ingrijorezi. Mai sunt multi bebelusi pe aici care au apropae 10 kg sau chiar 10 si. Sanatate multa puiului si asteptam poze.
Pe aici fiecare scrie cum are timp.
Fetele..noapte buna tuturor!
O seara placuta si o noapte linistita!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
stefimic spune:
buna seara mamicilor si burticilor!
vreau sa va spun ca sunt incantata ca mai exista mamici din craiova.
eu am nascut cu gloria petcu, o super doctora prin meseria pe care o practica si prin iubirea ei fata de copii, este o profesionista si in plus o femeie de milioane. daca as putea as naste de o mie de ori cu ea si nu m-as plictisi. nasterea baietelului meu a fost o zi deosebita pentru toata lumea si pt ca doamna dr a facut tot posibilul sa fie asa. tot ceea ce mi-a spus despre bebe exact asa a fost, fara nicioi o scapare.
am amintiri deosebite din acea zi. nu pot spune acelasi lucru despre spital dar avand in vedere ca am avut o asa dr sederea mea in spital a fost facuta mult mai placuta.
abia astept sa mai repet incercarea de a mai merge inca o data la consultatiile lunare si apoi sa mai dam nastere unei minuni.
la mamici si burtici. acum ne pregatim de baita si apoi de nani. noapte buna bebici
riloasa spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie daca voi fierbeti carnea impreuna cu legumele.
Mihaita 31 Martie
ellamiss spune:
Gabi78, nu stiam ca mai sunt bebei de 7 luni cu 10200 g.
Riloasa, legumele nu se fierb cu carnea, carnea se fierbe separat si apa de la carne o arunci ca nu e buna.
Am pus cateva poze recente cu bebe meu, sa-mi spuneti daca e chiar asa de gras.
Noapte buna!
ELLA SI BEBE ANDREI
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by riloasa
Fetelor, spuneti-mi si mie daca voi fierbeti carnea impreuna cu legumele.
Mihaita 31 Martie
daca-i fac ciorbita, da...dar prima apa, uneori si a doua, o arunc
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
tzuna spune:
RILOASA- Carnea o fierb intai separat arunc apa si o mai pun si cu legumele sa mai dea cateva clocote impreuna.
ELLAMIS- cred ca e bine c ate preocupa greutatea baietelului dar acum daca are 10 kg nu cred ca-i asa grav. probabil ca e la limita superioara a graficului asa cum Maria e la limita inferioara. Multa sanatate si bine ati revenit.
STEFIMIC- cred ca intr-adevar dr cu care ai nascut e o femeie deosebita daca vorbesti asa de frumos despre ea. Asa ar tb sa fie toti ca sa avem numai amintiri placute de la nastere.Din pacate nu se intampla asa.
Maria e la somnic. Si ea plangea si s eplictisea repede in carut pentru ca era gros imbracata dar incet incet s-a obisnuit. Acume din nou incantata sa iesim in plimbare: rade la toti cateii, pisicile si copiii si-si mai linciureste manusile iar de multe ori adoarme.
Azi a mancat mai binisor dar baza a fost tot in partea a doua a zilei.
ELYANNE- ce frumos din partea gemenilor ca apreciaza ce le gatesti tu. Maria a mancat numai 2 lingurite de mamaliguta cu branza cu smantana (ii facusem sa-i dau in loc de supa - ca sotul zice ca o chinui cu supa si ei nu-i place).
Institul de profilaxie a cancerului genito-mamar BUCURESTI- nu stiu unde este. Am cautat si pe net si nu apare sub denumirea asta. Asa cum scria IUNITA in schimb sunt mai multe spitale care se ocupa de aceste probleme.
ROXANICI- super sania. Ce frumos e la voi. Eu nu-i cumpar sanie Mariei ca nu cred sa avem prea multa zapada prin Bucuresti iar la Piatra Neamt, de sarbatori, scot din boxa sania care o aveam eu cand eram mica.
Noapte buna tuturor.
tzuna spune:
LUMI-NAQ- doamne ce scump e cum 'se lupta cu titi". Iar ma apuca regretele ca nu am reusit sa o alaptez pe Maria. Cred ca sunt niste momente deosebite mai ales acum ca au crescut piticutii.
ELLAMIS- mie nu mi se pare f grasunel. Adica este grasunel dar am mai vazut multi copii asa. Acum depinde si cum e el in realitate ca nici Maria mea nu pare deosebit de slaba in poze dar daca o vezi life cat e de micuta pt 8 aproape 9 luni...
lilidana spune:
Ellamis,si Davidutz-ul meu are 10 kg,la 8 luni,dar nu este gras,dovada pozele din album.Este osos si,in consecinta greu,ca taica-su'.
Eduard e mai mic decat David si putin mai greu,nu mi se pare prea pufos,dar nici slab nu e .
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 8 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!