Gravidute si mamici de Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Moni, sunt bine, am scris de dimineata Cred ca de la muraturi mi se trage plus o punga mare de pufuleti

Eu acum pandesc saptamanal cate un episod din Grey's seria 4...

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Va pup fetele mele dragi,
Am lipsit destul de mult timp si e timpul sa va plictisesc din nou.Mam luat cu multe maruntisuri,am fost plecata la socrii vreo 4 zile si m am intors mai obosita decat am plecat.Este incredibil cum dupa ce te intorci acasa dupa mai mult timp cat de frumoasa ti se pare, este coltul tau indiferent cat este de ordonat sau frumos.
Ma pregatesc iar de invitati ca vine sfantul Andrei si pe 2 decembrie e ziua consortului,trece pragul de 30 de ani , devine babalacul meu drag.
Multumesc fetelor care au intrebat de mine , inseamna ca mi au simtit lipsa,am tot vrut sa raspund dar nu am mai apucat,sper sa ca de acum incolo sa imi gasesc timp.
Angi, nu imi vine sa cred cat de putin mai ai pana nasti , doamne cum zboara timpul, ma inscriu prima la vizita la spital,tina mi loc
Madaluta,vezi ca ai fata,cat ma bucur pentru tine,meriti sa ti se inplineasca toate visuriile.Ce bine ca ai putut sa te duci la sotior sa fiti doar voi amandoi,cate nevoie am eu de un moment din acestea.
Ina,te pupic dulcesi asteptam sa ne zici daca surpriza din burtica are ceva intre picioare
Mokika,am vazut pozele si v am admirat.Doamne ce imi doresc sa o vad si pe cristina mea asa domisorica ,Crina este o delicata iar bebe teo un frumos , se vede de departe cat de mult il iubeste Crina pe fratoirul ei.
Florina,astept sa ne mai intilnim,sa nu o vad pe ana direct la un an ca eu inca o am in fata ochiilor de la intilnirea cu ea ,pupici.
Adryana,ce nume frumos ai ales pentru fetita,mie imi place foarte mult.
Docdecap, ce bine ca t ai cumintit.De acum hai se ne vedem mai des , ce spui de saptamana viitoare?
Intreba cineva de doctor Blacioti, este dr copiilor mei si eu sunt multumita.Este adevarat ca este foarte aglomerata, vorbeste mult si nu intelegi nimica,cateodata expeditiva dar dupa mine este medic bun.Eu sunt de parere ca este bine sa ramai(daca este ok)la acelasi medic nu sa ii schimb prea des , cunoaste copilul, antecedentele lui, sensibilitatiile lui si dezvolti in timp o relatie de incredere reciproca ,imi raspunde la telefon la orice ora (am stressat o chiar la 2 3 dimineata).Este advarat ce a spus Florina ca cantereste copilul intr un scutec cu un carlig de macelarie ,. si eu m am intrebat de ce nu cumpara un cantar.

Sar de la una la alta dar daca nu am intrat de atat de mult timp am multe de spus.Eu vreau sa le cumpar la copii vacinul varilix , mi a spus ca este 130 ron .Madaluta parca zicea ca cunoaste un om de legatura la glaxo, imi poti da si mie numarul.

Si nu in ultimul rand BUN VENITfetelor noi, sper sa va placa intre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bisous, bine ai revenit, chiar intrebam intr-un timp de tine. Bine ca esti bine si tu si toti ai tai.

Asa este, mai am putin de tot, dar vreau neaparat sa ne mai intalnim odata inainte sa nasc. Si dupa aceea va astept pe toate care aveti placere la spital la mine, nici nu se pune problema. Nu imi vine sa cred cum acum un an eram la spital la Madaluta si m-a pus sa beau dupa ea... si uite ca s-a implinit!

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Neata fetelor

Si pt Ina si pt Tinna am acelasi raspus: In Carrefour

Tinna, scutece din finet gata croite am luat de acolo, de la raionul pt bebici, chiar in capat, vis-a vis de locul in care sunt expuse patuturile, sunt ff bune, eu mi-am luat 4 bucati. Si nu sunt nici scumpe doar ca nu mai stiu sa iti spun cat...

Ina, torturi super bune si aspectuoase au fie la patiseria din Carrefour fie la A la fracaise in complexul Tom, pe incercate, le recomand si dintr-o parte si din alta. Am impresia insa ca la A la fracaise sunt putin mai scumpe decat in Carrefour

Tin pumnii pt analizele voastre, Yannia si Ina

Eu am avut ieri tensiune si m-am simtit f rau, 14 cu 10, eram ametita si aveam o presiune in tample ceva de speriat, plus mi s-au umflat mainile si picioarele pentru prima data. Nu eliminam nici apa, desi am baut peste 3 litri, abia pe la 8 seara am inceput sa elimin. Azi la medicul de familie imi scazuse, aveam 12 cu 8 si mi-a spus sa imi iau constant tensiunea si sa mai merg la ea peste o saptamana. Mi-a spus ca la palpat se simte capul uterului intarit in partea stanga si mi-a spus ca atunci cand o sa se simta tot tare peste 3, 4 zile se declanseaza nasterea. Asa mi-am explicat durerile ca un junghi pe care le-am avut de cateva zile in partea stanga jos. Cam astea e, bine ca e ok cu tensiunea ca ma speriasem rau.

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Merci mult Angi, desi merg destul de des prin Carrefour dupa cumparaturi, acolo nu m-am uitat de scutece...

Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, deci maine sau joi dupa-amiaza/seara? ca vad ca daca nu sunt treburi/propuneri concrete, nu iese nik!! of-of, mai-mai

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Scuze ca nu prea va scriu, dar nu prea am ce. Azi m-a pus o prietena s-o sun pe Dr. Rusu sa ii faca o programare si m-am bagat si eu repede . Asa ca maine iar ma duc la eco
In rest .... azi am avut program de iesiri: m-am trezit, am iesit, m-am intors, am dormit la pranz si apoi iar am iesit. Sunt dependenta de iesitul seara in oras asa ca peste un an o sa ies cu bebe in bar , asta daca nu-mi vine mintea la cap pana atunci.
AngeliquedeS intr-adevar incearca sa elimini de tot sarea din mancare, te va ajuta foarte mult.
Madaluta sigur ajung pe la tine zilele astea
Adriana si celelalte vecine...cu ceaiul ala cum ramane??? Eu il dau, dar voi cand veniti sa-l beti?

Cristina 6+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Monica,eu nu prea pot seara ca sunt cu cei 2 copii dupa mine,dar oricind dimineata este ok , de ex maiine sau poimaiine.Dimineata este un fel de a spune pana la max 4 dupa amiaza cand imi pleaca bona.In orice caz,voi va hotarati in functie de majoritatea voturiilor,daca reusesc abia astept sa ne mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, daca fixati intalnirea pentru joi dupa amiaza poate reusesc si eu sa ajung sa va cunosc personal
Miercurea mi-e imposibil, am un program infernal din pacate...

Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata.

Docdecap multumim pentru incurajarile legate de triplu test, astept rezultatul astazi... cu ceva emotii e adevarat.
Bisous bine ca ai scris, ca deja te anuntam la disparuti.

Fetelor vad ca stabiliti intilneli... ce as vrea si eu. Din pacate am un program infernal zilele astea. Astazi mi-e imposibil sa-mi fac vre-o fereastra. Dar daca stabiliti din timp (de pe-o zi pe alta) incerc sa ajung si eu.
Asa ca astept sa vad cind joi... ziua eu sint la serviciu... dar functie de cind poate majoritatea... daca nu ajung acum, data aviatoare...

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

vin si eu la intalnire!!! oricand vreti voi( numai vineri nu k am vreo 3 Andrei la care trebuie sa ajung).Acum e soacra la mine si am program de voie.. De fapt este de aproape 3 sapt si mai sta pana vine Cip...Sunt o fericita..Atunci voi aduce si DVD-ul copiilor si vi-l voi da..apoi il luati voi una de la alta...

Angelique: da, mai ..parca mai ieri eram in maternitate...si maine poimaine iar voi fi...
Acum trebuie sa-i dai Ioanei76 sa bea dupa tine k i-am promis k la anul in decembrie mergem la ea la maternitate...

Crissis:multa bafta la echo....Parca si eu m-as mai duce la unul sa vad dc i-a crescut ceva intre picioare intre timp( eu sunt convinsa k da si vreau sa mi se confirme odata asta)..Pana pe 11 parca nu mai am rabdare...da nu stiu unde sa ma duc...

Ina: la multi ani sotiorului tau si sa va bucurati de razultatul de la TT.

Yannia:mult succes la test...
Eu inca nu l-am facut si cred k il voi face pe 12 dec daca nu va fi prea tarziu. Pe 11 fac echo la d-na lutescu si pe 12 probabil voi recolta analiza. Pana in ce saptamana se face ? eu voi fi in 17-18 atunci...

bissous: bine ai revenit...si odihna placuta...

vreau sa va intreb, pe cele care aveti bb mai marisori...ca cadou pot cumpara de sf andrei unui baietel de 3 ani( finutului meu)...La bebelusi as sti ce..dar la varsta asta nu prea stiu ce ii incanta, mai ales k lui nu-i prea lipseste nimic...Are tone de jucarii..
As vrea ceva care sa il fascineze..dar nu stiu ce...

Madalina 16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput