Gravidute si mamici de Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mada, Sebi nu mai este ragusit, a fost doar a doua zi dupa ce ne-am vazut noi (si eu m-am trezit ragusita tot atunci), insa are muculeti... Ieri au fost aposi, azi deja nu-i mai curge nasul, dar e infundat inca... Si eu i-am dat doar Panadol, o data sau de doua ori pe zi (dupa cum l-am vazut eu). Mi se pare cam mult ca Darius sa fie ragusit de atatea zile... nu-i normal... parerea mea... Stiu ca-ti vine greu, dar poate ca ar fi mai bine sa-l duci inca o data la dna dr...?

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna fetelor!Eu azi m-am cam plimbat dar asta fac in fiecare zi de cand a venit sotul meu.Bebe meu e foarte activ,misca intruna si eu sunt asa fericita.Am inceput si eu azi sa imi cumpar cate ceva pt bagajul pt spital printre care si un sutien de alaptat are o forma asa urata dar asta e.
Inain legatura cu pastararea celulelor stem.Eu am inteles ca se pastreaza in spital in frigidere speciale pana cand ajunge reprezentantul zonal al firmei cu care am luat legatura si le transporta la Cluj pt a fi trimise la Bratislava pt analize.Azi am trimis si eu contractele semnate pe care Cord Blood Center mi le-a trimis si acum astept sa primesc Kitul de pastrare.D-na cu care am vb de la Cluj mi-a zis ca trebuie sa suni cam prin luna a 7a.
Madalutavreau si eu DVD copiilor.Nu am vrut sa te deranjez si de aceea am incercat sa-l comand pe internet dar nu am primit raspuns.Imi poti spune cum l-ai comandat tu?sau cum putem sa ne intalnim sa il copiez pe laptop?Iti multumesc mult.
Mada 32+ Ianis Cristian

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, parca tu spuneai ca ai avut bustiere in loc de sutien de alaptat?

Eris si mie mi se par oribile sutienele de alaptat, mi-am luat si eu unul.

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Jojo-Miha, ce printesa frumoasa aveti! Sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa, sa va bucurati de ea!

Ina, azi am fost la analize si in cateva zile am raspunsul. Asistenta zicea ca rezultatul e destul de sigur si sa vorbesc cu dr., la urmatorul consult, daca e nevoie sa fac amnio sau nu. Am ales si spitalul unde voi naste, ofera super conditii.
Azi mi-a mai dat o revista "American baby" care contine mai multe cadouri si un pliant cu evolutia sarcinii intre 16-20 sapatamani.
Sper ca rezultatul sa fie bun, ceea ce-ti doresc si tie, ca doar suntem colege de "suferinta".

16+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata,

Madaina o sa citesc cu atentie informatiile, desi voi incerca sa le salvez pe calc. Multumesc mult.
Eris multumesc pentru infrmatie. Deci trasportul il fac ei. Noi mai avem destul timp, insa ... ne interesam din timp.
Yannia sa dea Dumnezeu sa primim rezultate care sa ne aduca linistea. Ca eu am un soi de emotii.

Noi miine dupa-amaiaza ar trebui sa ridicam rezultatele. Am un soi de emotii, teama... dar am sa-mi fac curaj. Miine este ziua de nastere a sotului meu ... deci sper sa fie un cadou pentru el.
Eu iar am intrat intr-un soi de program nebunesc. Plec dimineata la serviciu... si ajung seara tirziu acasa. culmea este ca nu ma simt asa obosita, insa la 21 deja vad patul ca pe un colt de Rai.
Miine sintem in aniversari. buba cea mare e ca nu cred ca am cind sa-i fac tort si nici n-am comandat inca. Ma tot gindesc la o cofetarie unde gasesc facut... sau il pot comanda azi ptr miine. Vre-o idee?
Va pup pe toate si ne mai auzim astazi, sper, cit sint inca la birou.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata' fetelor!

As vrea sa ma apuc si eu sa imi fac bagajul de spital, mai ales ca acum 2 nopti m-a durut asa de rau burta de credeam ca gata, asta e, o sa nasc... (m-a durut exact ca atunci cand l-am nascut pe Andrei).
Pentru bb mai am hainute frumoase pe care le-am pastrat de la Andrei, dar nu mai am deloc scutece de finet, si as vrea sa am totusi cateva cu mine la maternitate pentru orice eventualitate (desi eu nu vreau sa infas copilul, ci sa-l imbrac direct in hainute). Aveti idee la ce magazin gasesc scutece gata croite?

Pupici,

Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

buna fetelor,
nu am mai reusit sa intru de cateva zile,am avut problme cu netul, din pacate. am citi acum (si mi-a luat ceva timp) toate mesajele aparute.
madaluta:multumesc pentru informatiile despre anestezii. am citit pe sarite, dar am salvat si o sa citesc pe indelete, pentru ca sunt destul de speriata pe tema asta. mai ales ca dr mea a zis ca ea nu foloseste la prima nastere, si prefera sa lase mama sa nasca normal... nu stiu cat e de bine.
angelique, mi se pare extraordinar ca nu ai luat decat 8 kg in 30 de sapt. felicitari. din pacate, eu am facut o greseala pe undeva, cred. oricum sunt predispusa la ingrasat, dar acum chiar ca am luat-o razna. dr m-a pus la regim: fara paine o sapt, apoi peste o sapt iar regim fara paine. o sa incerc. momente de caldura am si eu, chiar in dimineata asta a trebuit sa deschid geamul, simteam ca iau foc, si chiar si asa, tot mi-a fost cald. din placerile sarcinii. aa, si eu sunt tot prin tomis 2, asa ca facem gasca

eris si eu vreau sa colectez celule stem, multumim pentru informatii. dar tu esti sigura ca e ceva sigur? adica ai auzit sa le fi folosit cineva cu succes? nu sunt impotriva, better safe that sorry, toate inovatiile au fost primite cu rezervari initial.
intru in galerie pentru toate fetele care urmeaza sa nasca in curand
deci, dupa ce am citi despre anestezii si parerile voastre, nu stiu ce sa mai cred despre cum sa nasc, si daca sa mai raman la dr mea. o sa ma mai duc la ea dupa sarbatori, si vad ce mai spune atunci. deocamdata, cu greutatea mea, sa ma feresc de cozonacei.

salutari mamicilor si gravidutelor, mai noi si mai vechi, si poate va insotesc si eu la un suc intr-o zi.
25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata fetelor

Si pt Ina si pt Tinna am acelasi raspus: In Carrefour

Tinna, scutece din finet gata croite am luat de acolo, de la raionul pt bebici, chiar in capat, vis-a vis de locul in care sunt expuse patuturile, sunt ff bune, eu mi-am luat 4 bucati. Si nu sunt nici scumpe doar ca nu mai stiu sa iti spun cat...

Ina, torturi super bune si aspectuoase au fie la patiseria din Carrefour fie la A la fracaise in complexul Tom, pe incercate, le recomand si dintr-o parte si din alta. Am impresia insa ca la A la fracaise sunt putin mai scumpe decat in Carrefour

Tin pumnii pt analizele voastre, Yannia si Ina

Eu am avut ieri tensiune si m-am simtit f rau, 14 cu 10, eram ametita si aveam o presiune in tample ceva de speriat, plus mi s-au umflat mainile si picioarele pentru prima data. Nu eliminam nici apa, desi am baut peste 3 litri, abia pe la 8 seara am inceput sa elimin. Azi la medicul de familie imi scazuse, aveam 12 cu 8 si mi-a spus sa imi iau constant tensiunea si sa mai merg la ea peste o saptamana. Mi-a spus ca la palpat se simte capul uterului intarit in partea stanga si mi-a spus ca atunci cand o sa se simta tot tare peste 3, 4 zile se declanseaza nasterea. Asa mi-am explicat durerile ca un junghi pe care le-am avut de cateva zile in partea stanga jos. Cam astea e, bine ca e ok cu tensiunea ca ma speriasem rau.

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Angi multumesc mult. Noi am mai luat prajituri de acolo, acum ca mi-ai spus mi-am amintit ca erau si torturi. Miine la 15 sint acolo...

Cit despre analize... miine dupa-amiaza sint gata. O sa mergem cu tati sa le ridicam. Sa nea Dumnezeu un cadou frumos... Yannia trece prin aceleasi emotii. Poate la ei se dau rezultatele mai curind.

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'naseara!!

angelique, sper ca te simti mai bine si ca s-a mai dus din retentia de apa!! elimina sarea din alimentatie si stai cu picioarele mai sus! ai vesti bune de la medic, o fi fost un moment, poate nu strica sa-ti verifici si albumina din urina!

Ina si Yannia, tinem pumnii pentru rezultate, si orice ar fi, nu va speriati prea tare, e doar un test statistic si nu diagnostic!!! e doar o probabilitate calculata si nu o certitudine medicala!! pup fetele si o sa fie bine!

hai mai ziceti si voi cand si care sunteti disponibile pentru intalnire!! sa mai fac rost de vreun serial??

fetele, burticile si copiii

Monica 34+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput