Gravidute si mamici de Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 19
madaluta spune:
...si mai am 2 intrebari off topic..
1. unde pot spala un covor, dar sa mi-l dea uscat intr-un timp rezonabil ( am o spalatorie ecologica langa mine, dar il ususca afara si pe vremea asta mi-au zis k poate dura si 3 sapt pana sa mi-l inapoieze...)
2. si o spalatorie auto unde spala si tapiteria masinii, unde gasesc? Cum se usuca ?imediat? sau tot in timp???
Madalina
16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
docdecap spune:
'neata!
Madaluta, eu nepotului de 3 ani orice-i duc jucarii e bine, cel mai bine daca sunt masinute (ultima oara cand i-am dus la buc niste sosete super-simpatice, mi-a zis ca data viitoare sa-i aduc masinute, sa nu-i mai duc altceva
).
insa mare-mare bucurie are la orice e de construit -mai ales ca in cazul asta sunt totdeauna lucruri noi, si cred ca el inginer se face!! Si Mos nicolae s-a hotarat, o sa fie un set de construit!
fetele, ma gandesc la intalnire maine, ca sa putem cat mai multe. daca e cu copii, in Tomis mall -sa aiba pe unde zburda. Daca e intre noi, fetele, zic sa aleaga gravidutele ce au ele pofte sa manance! Eu ziua de joi o sa am o intalnire de afaceri
, dar inca nu am fixat cand, o sa incerc sa o inghesui pe dimineata, ca sa avem timp de la pranz incolo.
pe la 1, cine se baga?? ![]()
Monica 34+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:
Neata, neata!!
Moni, eu ma bag maine la Tomis Mall, la ora 13 imi convine, daca nu pot celelalte fete, la ce ora vreti voi! Vineri nu pot nici eu ca si eu am Andrei la care trebuie sa fiu prezenta.
Mada iti pot da un nr de telefon de la o firma de spalat covoare, numai cu asta se ocupa, nu am apelat la ei dar am luat nr. pentru anul viitoar cand voi avea nevoie, anul asta mi le-a facut socrul meu luna. Asadar 637633 e nr, eventual da un telefon si intreaba de conditii.
Ina LA MULTI ANI iubitului tau si multa bafta la TT!
Sper sa ne adunam cat mai multe la intalnire!
Pupici,
Angelique
36+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 4 saptamani!
mav spune:
Salut!
Ina, LA MULTI ANI FERICITI!!! Sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa te iubeasca forever! Sper sa fie ok rezultatele analizelor, astept sa ma suni indiferent de rezultat!
Bisous, ce-ar fi sa mergem si noi diseara, cu nazdravanii, sus in Tomis? Eu as putea sa ajung cu Sebi, dupa ora 17-18 (de la 16 am sedinta si nu pot lipsi). Moni, Angi (ca tot sunteti dornice de intalneli), v-ar conveni si voua? ...Si daca se mai anunta cineva, cu atat mai bine.
Puuup!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AngeliquedeS spune:
Da, eu as putea si azi.
Pupici,
Angelique
36+
bb Viktor
,
Mare, Munte, Flori
AngeliquedeS spune:
Fetelor, din pacate pentru mine azi nu pot sa onorez intalnirea pt ca nu am masina
Dar ramane pentru maine la Tomsi mall daca va hotarati!
Pupici,
Angelique
36+
bb Viktor
,
Mare, Munte, Flori
ina78 spune:
Madaluta noi spalam covoarele - insa era mai cald- pe lapusneanu, de la Trocadero putin mai sus spre gara, pe partea cu Dacia. e o spalatorie si acum cind ma gindesc... parca e acoperita si covoarele le uscau inauntru.
Mav te sun. sper sa apuc... sa nu mi se taie picioarele. Dar astazi nu am voie sa primesc vesti rele.
Madalutza, Docdecap, Angi, Mav, Bisous

scrieti si aici ce stabiliti legat de intilneli... nu stabiliti numai la tel. sau pe mess. Sa stim si noi... care, cum, cind putem.
eu - Ina
- puiutul meu
mav spune:
Deci, eu astept sa vad ce scrieti aici, daca vrea sa vina cineva azi. Nici eu n-am masina azi si nici sofer
, dar gasim noi un taxi. Sau putem s-o amanam pe maine seara... Vineri sigur va fi aglomerat, ca doar e Sf Andrei. Si Sebi al meu sarbatoreste (a inceput sa primeasca inca de cateva zile cadouri si inca mai asteapta
rasfatatul!) si el e Andrei.
Edit: ...sau cum zice chiar el: "Ma cheama Andrei, Sebi- Sebastian!"![]()
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
bisous spune:
Mav,eu pot azi sa vin la mall cu copii pe la 17,18 dar cred ca vin insotita de sot ca sa nu il las singur acasa , al tau ce face?
Angi, iubita nu poti si tu sa iei un taxi,te asteptam daca poti.
Ina,poate ajungi si tu,[pup
Mokika, Docdecap,crisis si celelalte fete poate veniti si voi
Eu nu prea pot maiine seara ca ma duc la cumparaturi la carrefour cu sotul ca am sindrofie sambata si vreau sa pregatesc de vineri.
mav spune:
Bisous, al meu sot e la munca, suntem doar eu si Sebi in seara asta, d-aia n-am sofer si iau taxiul.
Daca tati nu-i acasa, ne facem de cap in oras!![]()