*** LA REDOUTE *** (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Tonia Antonia
La pantalonii de la Active Wear ce masura ai comandat?se potriveste?ca si eu am cam aceleasi masuri cu ale tale.I-as lua sa-i port cu cizme , cu ceva pe dedesubt.Materialul sper ca nu-i asa subtire , in lungime sunt ca la tipa in poza?
Scuze de intrebari dar costa destul de mult si n-as vrea sa ma trezesc cu o grozavie , nu de alta da-s patita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

multumesc pentru cod.
Stie cineva ce inseamna :PARURE BIJOUX D'ARGENT?
Am inteles eu ca-i de ergint dar ce esre nu stiu.Poate stie cineva granceza sa ma lamuresc si eu.
Merci

quote:
Originally posted by adeea_ro

eu am comandat setul de bijuterii cu 30880
nu l-am primit inca, cred (SPER!!!) ca la sfarsitul saptamanii

quote:
Originally posted by Bratu Monica

quote:
Originally posted by adeea_ro

puteti, va rog, sa puneti si o poza cu uscatorul de par?
mie mi-a venit cadou un sacouas din raiat maro
acum mai astept o trusa de farduri si un set de bijuterii swarovski

Ce fel de bijuterii?Imi poti da si mie codul te rog?Despre ce bijuterii este vorba?

Monikka

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

monica,

= set bijuterie argint

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

si...care ar fi codul pt setul de bijuteri???

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by addya

si...care ar fi codul pt setul de bijuteri???

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

30880

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, ajutati-ma ... sa iau sa nu sacoul www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6991165&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=14&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> asta ? Corap, parca tu il luasesi...
Am comanda pe teava, dar daca il iau tre' sa mai pun niste bani pe card, daca nu ii dau drumu' amu!
Astept impresii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai merita din plin cei 10 euro. croiala e f draguta, nu e captusit, materialul este insa mai teapan decat pare in poza. eu am luat pe negru.
eu nu l-am purtat ca mi-e o idee cam mic. (am facut eu un calcul gresit cu numarul ), da' o sa-l port la primavara, ca poate pana atunci oi scapa de alaptat si m-oi apuca de vo cura, ceva

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Corap, iti multumesc de raspuns, intre timp am mai bagat si ceva bani pe card si ii dau drumul!
Doamne ajuta, ca am comanda babana de peste 100 de euroi !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V@lly spune:

quote:
Originally posted by nushulica

salut fetele!

am primit si eu azi coletul din data de 8nov in care am avut mai multe chestii care s-au tot aratat si o pereche de adidasi superbi

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-wmns-air-butterfli-lo-de-nike.aspx?productid=324131950&documentid=344707&categoryid=22911858&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 astia...sunt super faini vin bine pe picior si-s lucrati cum trebe imi vin 38 cu toate ca la nike eu am mai luat dar 39(cei gri la 15euroi)

atat...mai astept doar 1 colet din 13.11 ziua cand au bagat reduceri

shopping placut!

foarte misto adidasii.sa ii porti cu placere.crezi ca pe un picior un pic mai lat vin mai nasol?sau vin bine?
aaa.si inca ceva?care sunt adidasii aia nike de 15euro?ca vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Gabitaco, merci pt info si suport moral , ca incepeam sa dau in depresie cu cele 2 comenzi ale mele cu cadouri.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput