*** LA REDOUTE *** (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

mai are cineva o poza cu celebrul uscator de par?
Stiu ca era la un moment dat o poza in care se vedeau si accesoriile.

Edit: am cautat 5 capitole in urma si n-am gasit poza cu acel cuit vapeur.Adica scrie "poza" dar nu e link.O are cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Am dat chiar acum vreo 10 minute o comanda , dar nu am primit mail de confirmare, desi primeam instantaneu aproape si nici produsele nu mi-au disparut din cos...n-o fi inregistrata ? nici in suivi nu apare....ce sa fac ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

eu am comandat setul de bijuterii cu 30880
nu l-am primit inca, cred (SPER!!!) ca la sfarsitul saptamanii

quote:
Originally posted by Bratu Monica

quote:
Originally posted by adeea_ro

puteti, va rog, sa puneti si o poza cu uscatorul de par?
mie mi-a venit cadou un sacouas din raiat maro
acum mai astept o trusa de farduri si un set de bijuterii swarovski

Ce fel de bijuterii?Imi poti da si mie codul te rog?Despre ce bijuterii este vorba?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Tonia Antonia,
de ce zici ca ti-e mare puloverul roz? eu l-am luat 34-36 si mi-e cam fix; cate kg si inaltime ai daca nu-i cu suparare? ca vreau sa stiu daca facem schimb de pulovere, ti-l dau eu pe al meu 34-36 si tu pe al tau ca e mai mare; ce zici?
a..., eu am 1.71 cm si 54 kg.
Altfel, desi e cam mancacios mie imi place, se poarta cu un top pe dedesubt; si scot eu mancaricii din el cu mai mult balsam

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Jasmine, francezii (si altii...) primesc mai multe cadouri de acelasi fel si le revand pe ebay. De exemplu, am o mare suspiciune ca uscatorul de par si accesoriile sale seamana foarte mult cu acest produs pus la vanzare pe respectivul site. http://cgi.befr.ebay.be/seche-cheveux-provost_W0QQitemZ170162584086QQihZ007QQcategoryZ96429QQcmdZViewItem#ebayphotohosting Dar mai multe amanunte pot sa dea fetele care l-au primit, eu nu il am ca nu imi trebuia.

In ceea ce priveste "cuit vapeur" , eu l-am primit si imi place foarte mult cum ies legumele facute in el la micounde. Seamana cu acesta dar mai are un etaj http://www.laredoute.fr/vente-cuit-vapeur-micro-ondes-solutions-maison.aspx?productid=324107132&documentid=500107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12

Editez pentru Ella: am 160 cm si 52 kg. De acord, facem afacerea! Vorbim pe PM.

Mergi la inceput

Exact ala e uscatorul de par !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Voi unde scrieti pe site fetelor ? sa intreb si io daca mi-au inregistrat comanda....zau ca nu am gasit

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Mai fetelor.. eu am primit azi comanda din 26 oct. cu 2 produse. A fost expediata de LR pe data de 31 oct. Si a calatori mult si bine vad....pana a ajuns la mine.... (fiind trimisa AVION PRIORITAIRE). Eu zic sa nu va pierdeti speranta.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

exact ala e uscatorul de par si accesoriile idem pe care le-am primit cadou la comnada data pe mail pentru primul cec de asta vara... ca al doilea s-a pierdut pe drum... nici acum nu a ajuns...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Tonia Antonia
La pantalonii de la Active Wear ce masura ai comandat?se potriveste?ca si eu am cam aceleasi masuri cu ale tale.I-as lua sa-i port cu cizme , cu ceva pe dedesubt.Materialul sper ca nu-i asa subtire , in lungime sunt ca la tipa in poza?
Scuze de intrebari dar costa destul de mult si n-as vrea sa ma trezesc cu o grozavie , nu de alta da-s patita.

Mergi la inceput