*** LA REDOUTE *** (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

E o loterie, ce mai!

Eu am comandat si o singura camasa (!!!) si tot a ajuns. In comanda asta, prima nesosita, aveam balerini, blugi, o fusta si un pulover. O scrisoare destul d evoluminoasa si tot nu a ajuns....ce sa mai zic. 50 euro aruncati pe fereastra si frustrarea pe care o stiti cu toate...

O idee ar fi sa ne cuplam mai multe si in loc de 3 produse sa fie 20 si atunci ditamai coletul o fi mai greu de furat...zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristinacsa, nu i-au ajuns inca, azi trebuia sa-i ajunga coletul. Poate maine.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Ce cadou e asta - cadou cuit vapeur ? si ce cod are ? merci

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vedeti ca am dat eu poza ptr "cuit vapeur", eu il am si e super, fierb la greu legume cu el in microunde. Trebuie sa fie poza in capitolele trecute, la inceput

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Clau, dar i-ai intrebat pe cei de la LR cand ti-au trimis coletul? Am vazut ca au fost cazuri cand le-au trimis mai tarziu. Si eu astept o comanda din 29 care vad ca nu mai vine plus inca vreo 7 comenzi din noiembrie.

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by croco21

Clau, dar i-ai intrebat pe cei de la LR cand ti-au trimis coletul? Am vazut ca au fost cazuri cand le-au trimis mai tarziu. Si eu astept o comanda din 29 care vad ca nu mai vine plus inca vreo 7 comenzi din noiembrie.

http://community.webshots.com/user/croco21

Le-am scris, a trecut aproape 1 saptamana dar nu mi-a raspuns nimeni de la LR.

Tu cu 29 esti inca in grafic. Nu te nelinisti! O sa vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clau eu i-am scris saninei si mi-a raspuins in cateva ore, ca au trimis pachetul pe 25. dar m-a si rugat sa nu mai scriu pe adresa aia ci pe site. pai acolo vad ca nu va raspunde nimeni.
La noi in Tm, la oficiul asta postal suntem cam toate fetele de pe aici, si nu au fost probl. cu coletele. uite ca apar acum.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Daca nu ma insel, codul pt cuit vapeur e 16543. Pe-asta l-am folosit eu, dar stiu ca mai merg si altele.

Mada, erai pe aici?

Fetelor, m-ati cam bagat in sperieti. Dupa ce ca noaptea visez numai avize, acum mi-ati spus si voi ca nu prea ajung scrisorile cu 2 produse...Eu sper sa ajunga, ca in ambele erau cadouri si imi trebuie acum, ca sunt pt bebei, care cresc foarte repede.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Da...la Aide&Services unde am scris eu raspund mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Merci frumos, am gasit si poza !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput