*** LA REDOUTE *** (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Daca scapa astia de noi la reduceri cred ca dau party.Garantat asta.Si sunt absolut sigura ca ne citesc si acest forum.
Cel putin asta e parerea mea personala.nu trebuie luata in considerare.

pai la ei cat e ora acum? Nu vreo 9? Probabil...

Se poate sa ne faca sicane, pe masura ce se apropie sezonul de reduceri.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Graviduta... ma bucur ca ai primit comanda.....

Mai fetelor...eu zic sa nu devenim paranoia...pai ce-i doare pe ei capul ca livreaza in Franta.....bolivia sau Romania....Pt ei important este sa vanda. Fac greseli si pt clientii din fr., numai ca pt ei e mai usor sa se razboiasca...pe limba lor... si rezolva pb. fara sa mai faca valva pe forum.

Monica sa speram ca acesta a fost doar un accident ce nu se va mai repeta...si ne vom putea bucura din plin de reducerile ce se apropie. Te pup si nu fi suparata... ca poate se rezolva.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

apropo de ora...sunt cu un ceas in urma noastra.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, vreau si eu niste coduri de cadouri sau ce mai aveti. Ma intereseaza in special cuit vapeur-ul, dar nu mai merge 16543.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Poate asa e gabitaco.asta e ,o sa aleg altceva de banii aia si gata.
Dar de mult pusesem ochii pe balerinii aceia si pe pijamaluta!!!!!!!!!

Fetelor ma puteti ajuta oare?
Am nevoie de un costum de Printesa sau Craiasa Zapezii pentru serbarea ce va fi in Dcembrie la fiica mea la gradi.Vad ca au ceva costume pe site dar nu prea merge cu rolul ei.
Va rog mult daca stiti o adresa ceva cu costume pentru carnaval,srbare etc,............
Va rog mult indrumati-ma!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Si eu am facut o comanda pe 16 pe la orele 20,00.Nu mica mi-a fost mirarea cand peste 2 ore comanda mi-a aparut in preparare,ceea ce altadata s-ar fi intamplat a doua zi lucratoare.Probabil or fi inceput sa lucreze si noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

si eu zic sa nu incepem iar sa cautam tot felul de semne cum ca au ceva cu noi,ca nu ne vor,ca asteapta sa renuntam ca sa nu comandam in perioada reducerilor.

Cred ca interesul lor e sa vanda si banii nostri sunt la fel de buni ca ai altora.

Aaaa,daca o sa curga iar catre ei mesaje de genul "n-am primit coletul"...sigur ca n-a sa le placa.Dar cred ca de la reluarea livrarilor au disparut foarte putine colete,nu e cazul sa ne panicam.

Din ce am mai citit pe forumul frantuzesc,si fetele de acolo au o gramada de probleme cu LR,asa ca se intampla si la case mai mari.

Mergi la inceput

este un site in Romania cu costume de carnaval...serbari... nu stiu daca pot sa il afisez aici....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Si eu am facut o comanda pe 16 pe la orele 20,00.Nu mica mi-a fost mirarea cand peste 2 ore comanda mi-a aparut in preparare,ceea ce altadata s-ar fi intamplat a doua zi lucratoare.Probabil or fi inceput sa lucreze si noaptea.

si eu am observat la o comanda ca era trecuta "en preparation" peste 2 ore de cand am dat-o.
Probabil sunt asaltati de comenzi pt ca se apropie Sarbatorile si din cauza asta lucreaza non-stop.

Mergi la inceput

cam naspa cu cumparaturile externe...ati vazut...euro a sarit azi de 35 ron........si cica e in crestere...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput