Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Felicitari ptr dintisori Crina_mio, Laina si Anaalina.

Felicitari lu' "aiuritul" Raul. Kitty sper ca nu pe mine ma dau in judecata ca le-am folosit numele

Stefimic, nu faci nimic, te trecem noi in listuta. MAjoritatea bondarilor mananca ce ai zis si tu, in diferite combinatii.

am uitat ce mai aveam de zis....

Gud nait

Crina, da puterea e un criteriu. Putere mare= motor puternic =rezistent mai mult timp de obicei si care face fatza la chestii mai dure (asta teoretic, ptr ca daca ai ghinion se poate arde si asta imediat)

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

'Neata!

Iar trantii copila jos din pat!
Asta e! Trece ca e vremea rece!

Vazut pozici de pui crescuti deja maricei, filmulet de evolutie impresionant si alte aratari sub forma de genti.

Sa traiasca cei intrati in randul dintosilor!

Un pupic de incurajare pentru mamicute triste din cauza de copilasi care refuza hrana si pentru mamici cu copilasi bolnaviori! Sanatate muuultaaaa!!!

Bun venit noii mamici! Cum a spus si, Roxi, parca, scrie mai des pana treci de 10 mesaje. Altfel mesajele tale apar mai tarziu, in locul in care ar fi trebuit sa apara de la inceput, dar, intre timp au scris alte mamici si mesajul tau ramane necitit. Asta e cu moderarea.

Felicitam Raul destept! Kitty, sa nu apreciezi tu asa minunatie de baiat? Ia fa bine si nu mai "zapaci" bietul copil.

Absoluta, las' ca de albus n-a murit nimeni. Ce zici de mine ca i-am dat sa linga un deget inmuiat in vin? Tragea de paharul meu pana si l-a turnat si pe ea si pe mine, ca mai nou, nu mai pot manca decat cu ea prin brate. Mama denaturata! Da' ce? Popa nu o impartaseste tot cu vin? Si ii da o lingurita, nu un deget murat!

Cam atat imi amintesc acum. Iertare daca uit pe cineva, da vedeti si voi ora.... Si dupa 2 ore de trante prin pat cu fi-mea, care pana n-a facut, din nou, cunostinta cu podeaua, i-o fi fost dor, deh, n-a vrut sa adoarma, va inchipuiti ce varza e in creierul meu.

Ce-o mai fi ramas din noaptea asta, sa va fie odihnitoare!

La multi ani pitici, mamici, tatici, bunici si alte rubedenii care serbeaza azi (20) cate un eveniment! Sa va fie casa casa, masa masa, punga groasa si sanatatea acasa!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Hop si eu cand voi dormiti,sa discut despre:
olita-am pus-o pe Karina de pe la 8 luni,adica am chinuit-o ca facea doar cand o "prindeam" in momentul bun ,adica daca se nimerea...
Abia dupa 1 an si cateva luni stia pentru ce o asez pe acel obiect "ingrat" si,drept urmare,il folosea corespunzator
dar tot a avut scutec pana la 2 ani,"preventiv",iar noaptea pana la 2 ani jumate,cand am inceput operatiunea "dezvat" .

Cu David o sa-ncep dupa un an ca nu mai am chef de distractii

banana-David mananca zilnic dar nu mai mult de jumatate,ii place foarte mult,nu am sesizat sa apara ceva gen alergie.La noi in familie banana e fructul cel mai dorit.

Kitty,felicitari pentru Raul,sa-l lauzi mult pentru ca asta o sa-l stimuleze sa repete "experienta".Un pupic de la...Karina

In rest,felicitari dintzosilor ,la multi ani sarbatoritilor
si astept si eu acel PM cu faimoasa anonima,sa nu fiu singura care moare de curiozitate,ca o sa ma aveti pe constiinta .Scuze ca am revenit cu subiectul asta,dar am impresia ca doar eu sunt "pe langa" .

A,am uitat,trimiteti si la mine niste nori cu zapada ca abia asteapta Karina sa vada primii fulgi din iarna asta!

Va pupic,somn usor,o zi minunata sa aveti!

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 8 luni

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc pt. raspunsurile legate de storcatoarele de fructe... O sa ma orientez la fata locului Macar m-am hotarat de la ce frima sa fie... Philips
Iar pe fug... iar nema timp... Pupam mamicile si piticii... poate mai tarziu am mai mult timp... desi, slabe sperante... la pranz sunt singura cu toti trei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

Am reusit sa facem si kk la olita!!!!!Mami e ff incantata fata si ea, ii place pe olita din cate vad, nu vocifereaza...Am tinut-o mai bine de 5 minute, cd era sa renunt , a inceput procesul de kk.

sunt constienta ca nu voi scapa prea curand de scutecele, dar vreau s-o invat cu notiunea de "olita"

Am reusit sa excludem masa de noapte, de 2 nopti asa se intampla, cred ca de la sine, pur si simplu, pai a mancat aseara la 8.30 ultima masa, 180 ml de lapte si azi dim la 7.00.s-a trezit doar o data, nu stiu de ce dar a adormit imediat.asa ca sunt incantata.Am fetita mare....Eu totusi cred ca lucrurile astea se intampla de la sine, depinde de copil.

V-am pus o intrebare legata de apa plata....

fug ca e maraita de somn...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna ziua!

Bravo Alexia!

Adina, apa plata pt bebe si noi tot Dorna folosim. Eu tot din asta beau.
Filtrul de apa e o idee tare buna! Inainte de a naste eram fixata pe ideea asta. Acum uitasem, bine ca mi-aii amintit sa scriu mosului ca avem nevoie si de asta. Si pentru bebe poti folosi tot apa aia. Daca dai o cautare pe google dupa filtru apa vor aparea o multitudine de oferte, care mai de care mai interesante. Daca vrei discutii despre subiect, cred ca e si pe DC asa ceva, dar uite si aici, discutii despre filtre de apa , si poate te lamuresti. Mai multe nu mai stiu.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineata.

Felicitari Alexiei pentru statul la olita..acesta e primul pas spre independenta ...glumeam.Noi bem cu placere Carpatina..nu m-am gandit la filtru desi sora mea are si e f multumita.Poti incerca.

Lilidana iti dau celebrulmesaj pe PM.L-am primit si eu sambata.Dupa parerea mea nu merita atata atentie...nici macar injurata nu meriat "aia" care se da "mama"....Cu soguranta are multe rateuri in cresterae copilului ei si muuulta invidie.Femeile inteligente nu procedeaza asa.Ai sa-ti faci chiar tu o parere citindu-l.

Ela ce avusesi ma cu fata de ai aruncat-o din pat.Sa vezi ce mesaj incisiv primesti si tu acum....

Fugim afara.
Va pupam

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Martutza vreau si eu te rog mesajul pe PM. Asa de curiozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna fetelor.
felicitam si noi copii care au dintisor care au reusit sa faca singur la olita si sarbatoriti te astaz(20).
noi suntem bine numai ca ne chinuim cu mancarea si nu prea mancam.
sa ma laud si eu de vreo 2 saptaman si mousa lui mama face pipi si caca la olita.
am votat pe vedetele gravidute, dar pe vedetele copii nu i mai gasesc oare a terminat concursul?
fetelor cine a facut albumul cu pozele copiilor de cand sau nascut pana acuma?mousa al meu lipseste plz punemi si mie pozele lui.
astaz o sa punem si noi poze de 7 luni.roxanici de la ce pirma puseta ta tare draguta este:).
salutam si mamicile noua venite bebe sanatos si mancacios.
va pupam revenim mai tarziu

matilda http://family.webshots.com/photo/2231568400096653195IhMxbr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata mamicilor, sau ce a mai ramas din ea! no incercam sa scriem cat mai mult dar in functie de cat ne permite si programul. vroiam sa va multumim pt uraraile de bun venit si sper sa va pot si eu de folos cu ceva. am citit ca va faceti probleme cu decalotarea si nu inteleg de ce doar daca nu aveti probleme. noi facem decalotarea la baita dar nu in fiecare seara si numai un pic pana se desface pielita, nu insistam pt ca nu este cazul.
asta facem de cand ne-am nascut pt ca asa ne-a spus pediatra lui. pana acum la noi nu s-au fazut semne de fimoza dar am o prietena care are un bebe de varsta noastra si i-a recomandat sa mearga la spital la chirurgie sa-i desfaca pielita ca sa nu aibe probleme.
dar eu m-a intreb oare pe timpul nostru cand eram mici facea cineva asa ceva la baietei?
voi ce legume le puneti in ciorbita si in mancarica?
cu ousorul voi cum va intelegeti pt ca noi am facut pe la 8 luni o alergie la ou si i-mi este cam frica sa-i mai dau cel putin de mai multe ori pe saptamana.
va pupacim si pe voi si pe bebeii vostri si sa creasca mari si sanatosi. eu abia astept sa treaca iarna sa iesim din nou afara, ca tare greu este in casa.

Mergi la inceput