Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
ddana spune:
Va multumesc pentru raspusuri tuturor. Noi am avut inca o noapte de cosmar.Bine, exagerez un pic, dar s-a trezit de cel putin 8 ori. O data - pe la 12 - a stat treaz cam o ora.
Nu se trezeste de foame, asta stiu sigur. Ca nu sunt asa de inconstienta sa il tin flamand. Azi noapte a mancat de 4 ori. Dar vrea sa suga pentur comfort, nu de foame. Se plictiseste in patutul lui, sau ii e urat, sau i se face dor de noi, nu stiu, cert e ca il gasesc in picioare in patut urland. Daca l-as auzi exact in momentul in care se trezeste, i-as baga rapid suzeta, sau sanul, sa adoarma la loc. Dar nu face galagie decat atuncio cand e in picioare si zbiara cat il tin rarunchii.
Azi am descoperit si noi America: am baut din biberon, suc de mere. Asa, cu pauze de respirat, ca nu stim sa le facem pe ambele deodata. Si incepand din noaptea care urmeaza, am o surpriza pentru el: sticluta! Sa vedem daca tine. Daca accepta, treptat, m-am gandit sa ii diluez sucul pana ajungem la apa chioara sinu mai are motivede trezit. Om vedea.
In alta ordine de idei: astazi puisorul face opt lunisoare. La multi ani!
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by Crina_mio
Hai ca n-ati scapat de mine ca am uitat sa o felicit pe Kitty pentru performantele lui Raul, ce baiat istet are mami!!!
Si sa-i urez bun venit noii mamici Stefimic. Asteptam pozici cu puiutzul tau.
Carmen – asta e storcatorul pe care zici ca-l ai tu http: // www.electrofun.ro/Storcatoare-de-fructe/Storcator-de-fructe-Vortex-Vitalis??? Ca pe site e mult mai ieftin si vad ca are putere mult mai mare (700W) si decat Braun (240W) si decat Philips (220W). Adica modelele pe care le-a dat Iunia, ca nu am cautat altceva. Puterea trebuie sa fie un criteriu??? Ca as vrea si eu unul (robotul meu are decat storcator de citrice) sin u stiu ce sa iau sa fie si bun, si usor de curatat,si ieftin (dar multe mai vreau, nu?!?!)
Crina si Maya Georgia
Nu e asta Crina. Caut si vad daca gasesc. E in Metro.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Elena.2006 spune:
Neata la toata lumea!
Iaca mai reusesc si eu sa scriu cate ceva,
Filtru de apasincer as fi mare amatoare dar nu stiu cat este de bun, noi tot la 5 litri cumparam apa, iar pentru bb Dorna.Poate cele care au pot sa ne dea amanunte...
Olita-felicitam pe bb care deja fac.Noi nu avem inca dar eu zic ca mai este timp.
Bone, ajunge sa imi fie frica de asa ceva cu cat aflu mai multe intamplari.Nu stiu ce sa mai zic si ce decizie sa iau dar cred ca mai bine optez pentru cresa, asta pentru la anul eventual..
Mesajul de la anonima, bagati si la mine sa vad ce tip de individa e ea!Stiu ca nu merita atentie dar s-a facut atata zarva in jurul lui.
Banana-eu i-am dat cam de la 6 luni, dar f. rar si nu a avut nimic de la ea.
Atractia pentru tatisi la noi e la fel... e topit! dar am oservat ca atunci cand sunt plecata eu si ma intorc asa procedeaza si cu mine, deci e reciproca si nu sunt invidioasa.
Ghibuadina de unde ai luat aparatori pentru patut?Cum sunt?Eu am unele pe care Adi le desface si trage de ele, sunt mai mult de forma si nu protejeaza deloc.
Stefimic bine ai venit!Spune-ne cat mai multe despre tine si puiul tau.
Iuliana2007 multumim de retete!Carticica o poti pune pe mailul comun, ca sa nu fie nevoie sa trimiti de mai multe ori. De acolo pot sa o ia toate fetele interesate.Mailul il gasesti pe prima pagina.Eu una astept cu interes.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni
Zadi spune:
Mihaelaaa - Bravo !!!! felicitari pentru filmulet, sunteti minunati toti trei.
multi multi pentru David. Sunt unele ipostaze de-a dreptul superbe. Inca o data bravo!
Trebuie sa marturisesc ca mi-au dat lacrimile....sa stii ca am devenit mult mai sensibila decand am copii. Am plans, pe cuvant, cand l-am vazut cum sugea, nu pot sa ma abtin. Am luat-o razna....
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
stefimic spune:

apropo vroiam sa va mai intreb ceva, voi va uitati la tv la reclame pt ca noi suntem innebuniti dupa ele.
si vroiam sa va mai intreb care credeti ca este varsta ideala a primului copil pt a putea veni pe lume si al doilea, pt ca noi ne mai dorim un copil si am inteles de la dr ginecoloaga ca ar trebui sa asteptam 2 ani dupa cezariana. pupici
ghibuadina spune:
ELENA aparatorile le-am luat din Carrefour, la un pret ff bun(43 ron)si sunt ff multumita.Sunt inalte, nu stiu in cm dar mai ramane un pic din patut descoperit, nu trage de ele, desi a incercat, dar sunt k.Acum depinde si de bb, a mea sta prea putin in patut la joaca cd e treaza...Dar chiar protejeaza ca nu mai plange si nici nu-si poate prinde vreun picior/mana in gratii.
ELA multumesc de raspuns!!!O sa caut sa ma doc, daca te hotarasti la ceva inaintea mea, da-mi de stire....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
coolutz spune:
decalotare..ieri a fost o zi grea pt mine, dar mai ales pt el...a plans saracutzul din juma in jumade ora si cand vroia sa faca pipi...pana pe la ora 6 seara cand s-a mai calmat...a dormit vreo 3 ture de cate o ora, timp in care nu a suferit...iar eu am plans de fiecare data cand trebuia sa il schimb pt ca trebuie sa ii trag pielitza si sa il dau cu crema...deci a fost greu ..nu intru in detalii ca ma trec fiorii...
seara deja era totul ok ..mai maraia cand facea pipi...ir cand il jupuiam eu nu era asa de dureros pt el...noaptea a trecut fara pb a dormit de la 11 jumate pana la 7 si pe urma inca o tura pana la 8 jumate ...
acum nu stiu ce sa zic..e musai sau nu e musai decalotarea..dr nostru zice ca daca nu e facuta la timp poate avea urmari mai incolo..ejaculare precoce si alte asemena...nu stiu ...eu l-am decalotat acum...cu cat e mai mic cu atat constientizeaza mai putin ...sotul zice ca lui i-au facut mai tarziu cand avea cativa anisori..nu mai tine el minte dar soacra spune ca a fost tare suparat...deci noi am scapat de o grija sper sa fie totul bine..
despre trezit noaptea...noi ne trezeam de mai multe ori pe noapte de cand au inceput sa dea dintzii...uneori chiar si din ora in ora se trezea..il puneam la san tzoca tzoca de doua ori si adormea...era obositor si pt el si pt mine..dar ziceam ca saracutzul sufera ca ii dau dintzii...
DAR...de vreo 2 saptamani ne-a venit ideea sa mergem la munte undeva ...ne-am tot gandit daca sa il ducem si pe el sau sa mergem numai noi 2..clar ca daca il ducem si pe el eu sunt consemnata sa stau cu el inauntru undeva ca deh e frig....si eu asa nevoie am de o pauza si sunt cu nervii intinsi la maxim ..asa ca il lasam la bunici...pt asta( el fiind alaptat exclusiv la san ceva vreme nu acceapta biberon&co) trebuia sa il invatam sa accepte si alt lapte din cana cu cioc sau ce-o fi...si de o saptamana, seara inainte de culcare, dupa ce suge de la mine ne mai jucam un pic sii testam cum ne descurcam cu canitza..la inceput nu vroia, pe urma vreo20-30 ml...iar mai nou cam 100 ml si STUPOARE...doarme de seara de pe la 10-11 pana dupa 4 dimineatza cand suge o tura si mai doarem pana pe la 8-9...
deci nu dintzii erau pb ci faptul ca lui ii era foameee

olitza-felicitari celor care au inceput procesul si au deja primele succese..noi am cumpara o olitza..dar cum spunea si iunia..intra copilul de tot in ea asa ca asteptam ori sa ii ceasca kuru ori sa gasim marima mai mica
felicitari si lui raulpentru rezultatul bun la concursul de matematica...si kitty sa il lauzi mult, mult de tot sa se simta apreciat.. copilul are nevoie de "intarire pozitiva" pt lucrurile bune pa cere le face ...[am invatat asta la grupurile de socializare
]
storcator de fructe..am cumparat si eu unul dar, ori nu stiu sa il folosesc ori nu sunt multumita de el deloc..inca sper sa fie prima varianta si sa ma luminez in curand, fiidca am dat ogramada de bani pe el si am ales moulinex-ul versus noname care era la jumatet de pret....jumatate din zeama fructului ramane printre tocatura...chiar si eu as stoarce mai bine fructul cu mana..
cred ca e ok sa iei unul cu putere mai mare..al mu are 200W
eliana sper sa ai noroc sa alegi al mai bun storcator..daca ai posibilitatea testeaza-l inainte
,
andrea si andrei(6april2007)
stefimic spune:
am vazut ca vreti sa stiti mai multe despre noi dar nu stiu ce sa va spun ca sa ne cunoasteti mai bine.
daca aveti anumite intrebari puteti sa ne intrebati.
noi suntem un puiut cuminte si jucaus tare, suntem destul de maricei(dr pediatra ne-a spus ca avem dimensiunile unui copil de 1 an), dar cred ca asta se datoreaza si faptului ca ne-am nascut maricei si ca suntem mancaciosi.
am vazut ca aveti discutii despre olita, de la ce varsta pot sa-l incerc sa-l invat la olita?
sper ca nu v-am obosit cu atatea intrebari dar sunt foarte curioasa sa aflu cat mai multe despre copii.
eu am fost foarte fericita in momentul in care am ramas graviduta si a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea.
pt mine puiutul meu inseamna tot ce mi-am dorit pana acuma. vorbeati de muscat de fundulet, pai eu i-l mananc de nustiu cate ori pe zi, este minunea mea si niciodata nu m-a satur de el.
pupici la mamici.
coolutz spune:
stefimic bine ai venit, asteptam poze ai alte detalii despre stefi mic
noi mancam legume, in afara de varza si fasole...cred ca, cam de toate ce se gasesc pe la noi, fierte si in diferite combinatii
fructe...acum nu pre mai avem din ce alege..mere, pere, banane mai rar, portocale, struguri, altceva nu imi aduc aminte..tot asa in diferite combinatii cu cereale sau biscuiti
carnuri-pui, vita, peste, ficatel inca nu i-am dat, mai asteptam,
ou, iaurt-zdravan de la napolact, sau daca nu gasim atunci alte marci ardelenesti dar fara lapte praf, sunt atenta sa nu contina decat lapte si fermentii necessari
,
andrea si andrei(6april2007)
Mihaelaaa spune:
la toate care ati reusit sa va uitati la filmulet...
Asa cand ma uit la poze una dupa alta imi dau si eu seama cat de mult a crescut.si eu plang de fiecare data cand ma uit ...asta cand nu urla David langa mine...
...atunci plang din alta cauza.
O sa-i pun poze acolo pana la un an...De la un an fac altul...Si dupa aia vreau sa cumpar ca DVD.
Ii urez si eu bun venit noii mamici Stefimic,aproape ca a trecut neobservata,daca nu ziceati voi nimik nici nu ma gandeam sa ma uit in urma.Cine stie cate mamici au scris si nu le-am raspuns...![]()
Mihaela,
5+
si
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)