Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

coolutz - sa stii ca m-am speriat si mai tare. eram eu destul in privinta asta, dar acum.... Mi-a povestit o vecina cum a fost la puiul ei, ea l-a decalotat la 3 saptamani si i-a curs sange, dar asa zicea si ea macar a scapat. Mie imi e frica si nu sunt capabila nici sa ii fac eu si nici sa asist.

Vreau sa pun si eu o poza cu Ian in clubul bondarilor, dar trebuie sa ma dumiresc cum ....pt. ca de vazut albumul l-am vazut dar nu am vazut butonul cu add new photo to this album.

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Stefimic - Bun venit. Asteptam detalii despre voi. Spor la

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Mihaela - mami de Stefania cum pun si eu o poza cu Ian in albumul bondareilor?

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Storcatorul de fructe trebuie sa aiba putere mare ca sa-si faca treaba asa cum trebuie. Eu am Philips cu putere de 500, face zgomot dar e bun, stoarce si separa foarte bine. Am si mulinex dar nu se compara la stors si la separat sucul de pulpa.

Apa eu i-am dat numai Vitelli pana intr-o zi cand m-a convins la serviciu cel de la "La fantana" si mi-a bagat sub nas LAREX-ul convingandu-ma ca e foarte buna apa lor pentru gravide si bb, chiar au obtinut un premiu pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Sa ma ierte mamicile ai caror pui nu papa, dar al meu tocmai a ras un iaurt de 200gr cu 2 mere rase si sunt fericita!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni

Mergi la inceput

Priviti la rasfatata mea de zana cum smiorcaie ea toata ziua...

http://family.webshots.com/video/3086720410102344748gSDyNk?vhost=family

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Zadi moooooooooooooooor de ras
e o scumpa , primul gand a fost doamne ce fericita e femeia asta cu doi copii. Bucura-te de ei, e greu, dar e ceva nobil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ELENA- pai de ce sa te iertam ca puiul tau papa? F bine. Ma bucur pentru amandoi. Pe mine ma deranjeaza discutiile de genul... ai rabdare ca va manca mai bine, daca e vioaie asa e ea etc. Stiu ca persoanele sunt bine intentionate dar numai asta aud de cand am nascut si sincer m-am saturat.

TATII- si Maria e topita dupa tati si dupa barbati in general. Au venit cei de la UPS si Maria a pus ochii pe unul dintre domnii respectivi si a inceput: ta-ta , ta-ta si murea de ras.

FRUCTE: mere, pere, struguri, banane si de vreo 2 saptamani si KIWI dra fara seminte adica ii tai feliute subtiri pana ajung la partea cu semintele si nu a avut nici o problema.

Am inceput si noi sa facem cumparaturi pentru sarbatori. E destul de greu cu atatea cadouri si buget fix dar ne descurcam noi pana la urma ca de asta ne-am apucat din timp.

Are cineva un programel de modificat fotografii dar sa fie si destul de usor de folosit?
Noutati: Maria nu mai e chiar in greva foamei dar nici nu se omoara mancand. Azi am iesit afara si a dormit 1 ora. E asa frumos...Mai iesim si peste vreo 2 ore.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Astazi am implinit 7 luni,si suntem tareeeeee rasfatate.Bunicii i-au facut cadou premergatorul,scaunelul de masa iar eu hainute si jucarii, achiuit de bucurie la toate imi venea sa o mananc.

Martutza multumim de intrebare,ne place f. mult noi am fost plecati 6 ni si cateva luni dar am mai venit de 3 ori in concediu acasa,eu ma acomodez f. repede in casa mea,dar si Arianna mai ales ca e f. rasfatata de toti.

Poza la 7 luni nu potsa pun inca deoarece am adus aparatul dar cablul de descarcare a pozelor a ramas acolo il aduce sotul....asa ca raman datoare.

Storcator tot Philips avem cu putere mare e f. bun.

Banane eu ii dau dar odata la 4 zile ii place f.f. mult.

Ma duc ca mai am treaba azi e si ziua socrului meu de nastere si e f. mandru ca si nepoata lui implineste 7 luni in aceeasi zi asa ca deseara avem musafiri si mai am de pregatit multe.

va pup pe toate si va multumesc ca existati.

Karra si noi te-am votat la ambele poze te pupam si o sa te sun cand termin cu toate problemele pe care le mai am de rezolvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

zadimamaaaaaaaaaaa greu m e si la tine!
offfffffff e foarte bine ca o ignori ptr ca face toate scenele astea ca sa iti atraga atentia si daca cumva gresesti o singura data si ii faci pe plac atunci chiar ca ea stie ca o sa cedezi intrun final si va face si mai rau!
martuzaeu sunt bine cu rinchii dar nu mai rezist nervos
vreu inapoi la serviciu indiferent cat de greu ar fii dar nu ma lasa sotzul cu toate ca ii fac zile fripte si sunt nervoasa si cu el!
nu stiu daca ai aflat dar am facut 2 sedinte de litotritie si am scapat de piatra[Doamne ajuta!]
si rami e maraita noaptea si nu prea mai vrea sa pape si asta e inca un motiv ptr ca psihicul meu a cedat
felicitari mihaelaaa si riannaptr faptul ca sunteti curajoase si bravo voua ca il faceti si pe bb nr 2 [parca imi e dor si mie de ei cand sunt mici dar io nu mai fac inca unul sub nici o forma].

comorile melesi..eu...Daniela

Mergi la inceput