Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
isabeluta spune:
Hihi Giorgiana la tine chiar e posibil sa nu vina...inca alaptezi...nu e batut in cuie, dar sansele sa nu vina prea curand sunt mai mari decat la Rox!
Noi incercam sa adormim una bucata bebelas "rasfatat", de fapt invatat prost de una bucata mamica prea miloasa. Pana acum mi-a reusit mancatul la 3 ore...adica de la 7 la 10, 10-13 si acum sa vedem daca ajungem la 16. Pe suzy nu o vrea in continuare doar daca o tin eu! Asa ca mami scrie cu o mana si cu alta alina bebelu`. Scuze ca ma lamentez atat...ma simt vinovata ca-i fac eu program...ce sa fac!?!?!
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
georgi_ana25 spune:
Isabeluta credeam ca nu e o regula ca daca alaptez nu imi vine ciclu...si de bebei rasfatzati eu nu mai zic nimik ca a mea vrea tzitzi ziua din 2 in 2 ore...cred ca mai mult de placerea de a dormi langa mine, iar seara nu adoarme decat agatata de san...bine ca nu imi mananca peste noapte...la noi e rasfat la puterea 3 ca vine si buni si o ia in brate, si tati dupa o zi de munca la fel si deja s-a invatat o santajista...cand vrea in brate scoate cate un hmmmm lung si cu buzitele tuguiateeee, mor dupa ea cand face asa...
Dantje spune:
Buna si de la noi,
Moama fetelor sunteti tare
, eu nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Multumim de aprecieri , Piciulika intr-adevar printesa parca e iesita tot timpul de la coafor, dar nu e mana mea, ci a mamei natura.
Am vazut pozici frumoase de ingerasi si ingerase, sa ne traiasca si sa ne umple vietile.
Rox uf ....nu sunt marele invatat al satului dar parerea mea e sa gasesti o solutie prin care sa-l faci sa inteleaga ca ingerasii din dotare sunt bunuri comune pentru care aveti amandoi responsabilitate, si ca atare trebuie sa se implice si el indiferent cat de obosit este.Daca pui totul pe oboseala si il lasi sa se odihneasca il privezi de dreptul de a fi tata.Si tu esti obosita nu numai el.Poate suna prea dur, dar daca nu simte responsabilitatile nu simte de-adevaratelea ca e tata.
Noi am intrat in clubul colicosilor , acum e ceva mai bine.
Mai revenim cu noutati caci se aud zgomote relevante de sus.
Dantje & Martijn & Hannah
Roxana_G spune:
Stati asa, ca nu cred ca s-a inteles cu ciclul. Mie mi-a venit o data, in octombrie. Acum sunt deja 32 de zile si nu a venit inca, ma refer la a2a oara. De aceea imi fac griji.
Danje,
stiu ca asa e, tocmai de aceea nu vreau sa cedez. Dar nu merge nici cu scandal ca intr-adevar ei isi inchid urechile si nu mai aud nimic nici daca ai dreptate.
Pana la urma ne-am impacat. Acum astept socrii in vizita si am de gand sa le pasez copiii si eu sa ma uit la TV.
Va pup, revin dupa ce ii imbaiez si ii culc, ca nu stiu daca mai apuc mai devreme cu musafirii pe aici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
noi suntem tare veseli, gangurim de 2 ore.
l-am pus pe burtica, ii place, incearca sa se ridice, uneori reuseste, alteori intoarce doar capul, e tare haios. am pus poze noi
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Eu am o zi si mai proasta, zau daca mai suport si m-am saturat sa vorbesc degeaba. Eu imi bat gura sa ii zic sa mai stea si cu noi, si el isi programeaza intalnire azi si nici nu pricepe de ce ma supar ca e vorba numai de o ora. E vorba de principiu, ca vorbesc singura pur si simplu, oricum nu asculta ce spun. Si e vorba ca iese la masa cu nea asta, cand normal ar trebui sa mancam si noi impreuna duminica. Si ma aleg cu usa trantita la plecare. Nu mai am cuvinte zau...incerc sa ma opresc din plans ca e biata Alex foarte afectata.
Sabina, eu inteleg ca e obosit, dar nici nu nu imi petrec zilele tragand la aghioase si cand voi incepe serviciul va fi si mai si. Crezi ca atunci beneficiez de mai multa intelegere?
Tomasa, vorbesti de lucruri sfinte, auzi somn ziua si sot sa se joace cu copilul. Moaaaamaaaa iar ma apuca dracii! Sincer as fi preferat sa trec direct la lovit cu tigaia, dar era Alex cu noi si m-am abtinut si de la scandal si de la tigait.
Nu stiu ce sa mai zic, ma straduiesc sa ma calmez. Nu mi-a venit nici ciclul, noroc ca am fost foarte meticuloasa cu protecia ca altfel acum stateam cu griji.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
nu vreau sa ma bag, dar totusi trebuie sa il faci sa se implice, (cum a zis Danje) intr-un fel sau altul, adica daca nu vrea de buna voie atunci fa-i tu programul: incearca sa pleci tu cu o prietena in weekend de dimineata pana seara mai ales ca nu alaptezi, sau incearca sa te duci la gym sau la beautyclub, iar atunci de voie de nevoie va trebuisa isi petreaca mai mult timp cu copii.
Stiu asta pentru ca si al meu sot munceste f mult (inainte munceam impreuna) si este mai mult plecat decat acasa, dar l-am implicat de la inceput de cand s-a nascut copilul, exact din motivul asta. Stiu ca la un moment dat s-a gandit ca vrea sa se duca la worldclass la gym, asa ca efectiv am crezut ca nu aud bine, mai ales ca vine seara tarziu acasa, cateodata ajunge si la 22 -23, iar asta probabil ca inseamna sa nu il mai vad, iar atunci i-am spus f clar ca daca are timp de sport atunci are seara timp liber si ca este cazul sa stea acasa cu copilul iar eu ma pot duce linistita la inot la worldclas, mai ales ca am nevoie vizibil dupa nastere. A inghitit in sec si nu i-a mai trebuit nici un sport.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Betty, ia baga tu o zi de stat numai in pat, cu tava cu mancare la pat adica, in caz ca ai sotul in preajma. Dormi cu bb pe tine, papa bine, hidrateaza-te, eventual ia si un Galactogil si eu cred ca se regleaza. Iar maine ne vin globulii si uleiul, sigur nu ramai fara laptic. Insa nu intra in panica si mai ales nu te stresa, chiar daca a mai scazut productia, cu rabdare si odihna isi revine ea.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
nu prea am cum, mai ales ca sunt singura si nu are cine sa ma ajute...poate doar in weekend sotul cand este acasa...dar atunci mai sunt cumparaturi de facut, etc...
Betty78
de
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by devylla
Rox chiar ii place ursuletul.L-a primit de la o prietena buna de-a mea.Pe ursulet il tragi de coada si canta.Iar Erikai ii place tare mult...rade de mama focului la el.Ii plac si jucariile colorate insa pe uruslet il prefera.Eu cat am fost mica nu-mi amintesc sa fi avut un ursulet preferat sau vreo jucarie...ma plictiseam destul de repede.Si mi-am dorit ca bebita mea sa aibe o jucarie preferata pe parcursul copilariei...cine stie,poate asa o fi Erika.
Multumim tuturor de aprecieri.Suntem tare fericite
Si iata si noua faimoasa tunsoare:http://good-times.webshots.com/photo/2741048280079224975Saxoac
http://good-times.webshots.com/photo/2370068890079224975aaxqSj
si aici hainuta:http://good-times.webshots.com/photo/2363105420079224975ssOVUP
Ma duc ca e urlatoare asta mica,nush ce are dar azi a avut crize de plans din senin si nu seamana cu colici.
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
arati super, nici nu se vede ca ai fost mamica.... Iar Erika e o dulcica
Betty78
de
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
Sabinnutza, esti tare frumoasa! Si erika o dulceata!!
betty...te panichezi degeaba.Pur si simplu corpul tau produce cat trebuie, daca ai sanii prea umflati e supraproductie.
Asta e firesc la 3 luni, stiu de la prima runda de alaptare.
deci nu te ingrijora.
Si toate fetele, nu vastresati dacanu dati p-afara, eu am dat p-afara o sg data la bb gheorghe, si elma crescut f bine.
E adevarat ca aciuma a mai scazut rimtul(330 gr in 11 zile), dar tot ia 30 de gr pe zi, e f bine zic, 800 gr tot o sa ia luna asta.
Roxana....no comment ca n-am timp.
darrevin io.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo