Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana-wow, adica ti-a intarziat? poate nu-i nimic, doar o dereglare, incearca sa nu te panichezi...........
cu bubitele, de la ce faci alrgie? nu iei clorfeniramin sau tavegil?
In legatura cu sotii care isi fac de drum, nu puneti la suflet, isi revin ei can mai creste coplilasul............sau cel putin asa am patit eu!
Nu va mai necajiti pt ca nu merita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PAREREA MEA!
stiu ca e greu, dar tb sa incercati, mie una nu prea mi-a reusit , dar perseverez!
pupici la bb dulci si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Devylla, cat esti de frumoasa! Si ai o talie de viespe!!! Arati excelent si esti foarte copilaroasa, parca ai 18 ani. Au dreptate fetele, nici nu zici ca ai nascut, ti-ai revenit extraordinar.
Betty, eu ma gandeam ca poate profiti astazi si stai in pat daca ai sot in preajma. In timpul saptamanii banuiesc ca esti singura si tu ca si noi, majoritatea. Oricum vad ca te-a linistit mult Sabina.
Roxali, multumesc de raspuns. Le voi lua intre mese si o sa ma spal obisnuit pe dinti, sper sa aiba efect.
Sabina, as vrea si eu o consultyatie daca ai timp. A mea mananca foarte putin, uneori doar un san si suge cam 10 minute la el. Mai ales noaptea dureaza f. putin un supt desi se scoala des, uneori si la ora noaptea.
Oricum clar prefera sa doarma decat sa suga, am impresia ca ia doar putin, cat sa nu aiba burta goala si se culca la loc.... o fi normal asa? Ma gandesc ca nu poate lua tot laptele si nu ajunge la cel gras in 10 minute ca ramane destul in san. E absolut diferita fata de frate-su cu care in primele luni stateam si cate o ora la un supt si mereu din ambii sani.
In greutatea se preconizeaza 1 kg luna asta fata de 1.250 luna trecuta. Mie una, dupa logica mea, mi se parea normal sa ia mai mult acum sau macar egal cu luna trecuta pt. ca atunci a pierdut cateva zile din luna cu scaderea aia de inceput. Eu oricum n-o bag pe supliment sub nici o forma, poate sa ia si mai putin de 1 kg, dar intreb ca sa vad ce parere ai tu, care ar putea fi explicatia unui asemenea comportament si cum as putea sa o mai impulsionez sa pape mai consistent.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Mai, tu chiar ai 23 de ani, deci nu am fost departe cu aprecierea! Super asa mamica tanara si frumoasa, e o norocoasa Erikuta ta!

Mergi la inceput

Rox, bine ca v-ati impacat. Clar i-a parut rau din moment ce te-a sunat chiar si cu solutii nerealiste. Au si ei faze si faze. Iar cu psihologia, normal ca o mai dam naibii, ca doar nu suntem de fier si ne iesim din sarite, mai ales cu oboseala asta acumultata, insa cu cat ne amintim mai des ca asa nu rezolvam "buba" cu atat e mai bine.
Cecilia, e un dulce Cristian. Dar eu il stiu si in realitate si pot spune ca, atat el cat si Stefan al lui Sim, sunt si mai scumpi decat in poze. Ei sunt singurii bebelusi de la odiseea noastra pe care i-am vazut live, sunt sigura inca ca toti sunt asa. Sunt atatea expresii dulci si mutrite pe care nu reusim sa le surprindem in poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

azi am fost cu luca la boo.bo jungle. A fost f bine, ne-am nimerit la o zi onomastica si ne-am lipit ;) si noi!
am adaugat poze de la botezul lui rares si de la boo.bo jungle cu luca cel vioi!
am fugit, urlete mari si sot nervos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5Ou0GL1AEzk&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5Ou0GL1AEzk&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

sper sa va placa

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, noaptea nu prea ai ce sa-i faci...dar ziua poti sa-i faci o mica pauza la supt dupa care sa-i dai tot din acelasi san sa suga, si asa o sa ia laptele cel gras.
cata vreme cresterea in a doua luna e 750 de grame si voi depasiti....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa, si Vlad asa sugea noaptea cam pe ma o luna jumatate. Aveam senzatia ca se joaca. Cred ca a fost o etapa intermediara, cand si-a schimbat programul (ma rog, daca-i pot spune program) de supt. Pwe urma a inceput sa se trezeasca mai rar si sa suga mai viguros si mai mult.

Fug ca s-a trezit fomistul. Revin

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Tomasa, nici baiatul meu nu mai mananca asa bine, inainte papa un san si uneori si al doilea, acum papa din primul 5-10min( nu il goleste sau cel putin asa mi se pare mie) il abandoneaza si il vrea pe celalalt din care mai papa 5 min.Eu ma gandeam ca atata vreme cat nu plange de foame posibil sa-i fie suficient.In prima luna a luat 800g a 2-a 1300, iar pana acum in 10 zile cam 300g, destul de putin zic eu, sa vad ce se intampla pana la sfarsitul lunii,Azi i-am dat putin ceai de musetel in ideea ca-l ajut sa faca KK, vad ca nu-l prea ajuta dabridatul ala, sau e prea curand.

Acum puiul meu a adormit, asa ca merg sa ma rasfat si eu cu o suer baita.

daca nu mai intru, noapte buna.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Asaaa, am papat, ne-am schimbat scutecul (a facut si kk, tot lipicios, dar cel putin l-a facut singurel).

Tomasa, acum Vlad doarme noaptea dupa primul supt cam 4 ore jumatate. Se trezeste si mananca in dorul lelii, asa, ca sa bifeze, si adoarme imediat inapoi. Dar se trezeste la doua ore si atunci mananca zdravan. Probabil ca o sa isi intinda si mai mult somnul neintrerupt de noapte (Doamne ajuta). Cat despre crescut, da, la noi a crescut comparabil in primele doua luni. Acum preconizez un 750-800 grame, pentru ca imi ia cam 180-200 gr pe saptamana. Pediatra mi-a spus ca e ok, asa ca nu imi fac griji. Eu zic sa nu iti faci nici tu, pentru ca stii, oboseala, stress-ul si grijile sunt cel mai mare dusman al lapticului.

Rox, nu comentez "episoadele" cu sotul, ca si al meu ajunge in timpul saptamanii acasa cam in creierii noptii, mai nou rateaza si baia lui Vlad. Il las cu ale lui, dar in WE e consemnat, si nu cracneste. Daca pleaca undeva trebuie sa o ia si pe Miruna cu el, iar cat sta acasa se ocupa de amandoi, ca sa pot si eu sa mai fac una-alta prin casa. Cat despre somn la pranz, eu nici sa visez nu indraznesc.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput