Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sabina da,doarme Ebonee toata noaptea,nu am treaba cu ea,azi dimineata iar s-a trezit la 8 jumate si doarme de aseara la 11.s-a trezit,a papat si iar somn de voie,mi-am terminat si curatenia putin ca aveam si eu vase nespalate de aseara,am pus la spalat haine si acum ne pregatim ptr. biserica.trebe sa o trezesc dar mii tare mila de ea cand vad ce adanc doarme
devylla si tu ai o printesa tare scumpa si gingasa,sa va bucurati de ea.
ce nu as da sa ma pot duce si eu la coafor ca am un par zici ca mi-a aruncat cineva o grenada in cap,e foarte des si lung,greu reusesc sa mi-l aranjez singura
freza ta arata beton,ma gandeam si eu la breton dar nu cred ca mi-ar sta fiindca eu nu am fruntea asa lata.
isabeluta da,imi las catelul langa ea,e deparazitata,curata si nu e nici o problema,de era imi zicea moasa sau pediatra,atata timp cat e totul ok cu ea nu are cu ce afecta bebele,in plus,dupa fiecare iesit afara o dau cu un fel de dezinfectant pe labute si in gura.
roxana sper sa ai o zi buna macar de acum in colo nu fii suparata ca o afecteaza mult si pe micuta ta.

am fugit,sa aveti o duminica minunata

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Tomasa in general homeopaticele se i-au intre mese, de pasta mentolata nu stiam.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Tomasa multumesc mult de raspuns. M'ai incurajat ca se poate si asa. Si eu ma gandesc la vremea frumoasa...o sa fie si mai mare....super va fi

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Crishtina, multumesc de raspuns. Probabil eco o fi ceva preventiv, dar deja am devenit paranoica cu ortopedia asta. Si dr mi-a zis ca daca ar fi dupa el ar face eco asta obligatorie la nastere.

SabinaY, ce par frumos ai si tunsoarea este super, ti se potriveste de minune. Sa iti fie de bine, arati superb. Sa porti sanatoasa si hainuta, e tare draguta si sexy, de fapt arata super pe tine, ca esti asa slabuta.

Revin...striga domsoara de pe oala.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabyna Y, tu chiar ai nascut?????????? nu se mai vede, iti sta super tunsa asa, iar erika este o frumoasa.

Roxana, imi pare rau ca treci prin starea asta, te inteleg, eu simt uneori ca nu mai am vlaga si am doar un copil, dar tu cu doi si al treilea mai capos ca ei.

revin

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj

Mergi la inceput

Gata bebe adormit, gata fata pe oala, si gata pus masa pentru una bucata sot aparut la usa dupa 3 ore in loc de una. Dar nu mai zic nimic ca oricum ar da vina pe pizza care mi-a fost luata mie.

Tomasa, stiu ca ai perfecta dreptate in privinta barbatilor si reprosurilor si de regula ma comport ca atare. Atunci cand am nevoie de ceva nu formulez ca un repros ci ca o exprimare a sentimentelor mele si a ceea ce m-ar ajuta atunci. Numai ca vad ca de vreo 2 saptamani incoace nu functioneaza nici asa si la un moment dat o mai dau naibii de psihologie si mai ridic si tonul. Oricum stie ca imi trece. Auzi tu, dupa ce pleaca val vartej, imi da mesaj sa ma invite la film. Ce film nenica, copiii cu cine raman? Offf. Ba chiar imi zice ca pot sa ies eu in oras cand se intoarce, asta stiind ca nu am nimic aranjat. In fine...sa stii ca si eu intentionez sa i-o coc si mai curand decat se asteapta.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Cecilia, sa stii ca si mie mi se parea greu cand aveam numai unul, acum ma gandesc ca ar fi trebuit sa ma odihnesc mai mult atunci.

Mai fetelor, e posibil sa nu imi vina ciclul de la Detralexul ala? Ca e pentru circulatie venoasa. Ca ma doare burta de mor si nimic.

Ma uitam la bebelusii vostri si la Andrei. O fi el cel mai grasun de pe aici dar parca nu prea mai are falcute, parca are fata alungita. Sper ca e totul in regula cu el. Poate o mai fi crescut si in inaltime. Ca de mancat, rade tot.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

offf, al meu a facut o criza de lombosciatica de nu mai poate nici sa-l ridice pe david in brate! si mi-e si mila de el ca il doare spatele rau de tot. si pe picior cand merge.
asa ca rugati-va doar de sanatate...

http://picasaweb.google.com/andreeai2007/David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Buna si de la noi!
Suntem odihniti bine pentru ca Andrutza mea a dormit de aseara de la 22.30, probabil sa se recompenseze de noaptea trecuta cand am pazit-o pana la 2 ca plangea la fiecare partz...s-a trezit abia la 5 dimineata cu o foameeee ca imi secatui pentru prima data ambii sani...abia o asteptam sa se trezeasca sa ceara papi ca simteam ca imi plesnesc sanii, am fost nevoita sa ma mulg de 2 ori peste noapte...dupa masa de la 5 adormi imediat pana la 8.20 papi si iar nani pana aproape de 12...vad ca acum a adormit iarasi langa tati, sper sa nu imi faca surpriza sa nu adoarma la noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Roxana nici mie nu mi-a venit ciclu pana acum si nu am luat nici o pastila...o fi normal?

Mergi la inceput