Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Val_
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei.
Karra poti sa mai pui un link sa te votez si eu, ca nu ma pricep altfel.
Alexia felicitari pentru Bryan mergaret.
Apropo de refuzatul mancarii Mariuca mea refuza lichide, inclusiv lapte. Fructe foooarte putin iar legume cam 130 g pe zi. Deci stam nasol. Cred ca mai iau cu mainile de cap la cantarire peste doua saptamani ca acasa nu ma mai stresez sa o cantaresc.
De vreo 2 zile se intorce tot timpul pe burta si ramane asa, ca de intors invers mai greu. Si a inceput sa se traga de marginea patului in dorinta de a se ridica dar cum patul este din plasa nu prea are succes.
Voi ce sucuri mai dati la bebei?
Pupici
Poze cu Mariuca
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian
este la semnatura
multam
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karla32 spune:
laura oana, condoleante! e asa nedreapta viata uneori...Dumnezeu sa-l aiba in grija Sa!
Expediat afara una bucata Luca si una bucata tatic! cat o tine, ca urlatorul e sef!
i-am luat analizelele lui Luca si m-au bagat in ceata. Nu intelegeam nimic, doar ca vreo 7 chestii erau in afara limitelor normale. Ma urc in masina, il sun pe doctor si ma intreaba: ei, cum sunt? Am simtit ca innebunesc! Pai cine naiba intelege domnule, ca ma uit ca curca-n lemne (exact asa i-am zis!) Si de-abia atunci m-a intrebat omul de HGB (hemoglobina) care bineinteles ca este mai mica si trebuie sa-i dau fier (2 pic/kg corp/zi) plus vitamina c picaturi. dar eu da-i inainte! Dar pokilocitoza ce-i? N-am timp de explicatii! Da-i fier si ne vedem joi! asa ca...ma duc la farmacie acusica! Aaaaaaa, si restul chestiilor tot din cauza fierului sunt aiurea ca ma uitai pe net! (adica hipocromie moderata, frecvente microcite, usoara pokilocitoza, reticulocite 0,7% etc)!
Au venit ghiaurii! Maaaaaaaaaaama, dar mult au mai stat!
Va pup!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
Zadi spune:
Paxela - scuze am uitat sa raspund. Eu consider ca am facut totul ca la carte cu zana in privinta noului venit in familie. Am incercat si cu cadouri din partea lui si cu bune si cu rele. Dar e in acea perioada "ciza de la 3 ani" in care plange mult din orice.
E si gelozie la mijloc dar te rog sa ma crezi ca ea este in centrul atentiei asa cum a fost mereu. Ei ii acord mai mult timp decat ii acord lui Ian, caci altfel nu m-as intelege cu ea in nici un fel.
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Amma23 spune:
Karra tzatzoaso
, te-am votat.Hai sa avem o Miss in trupa.Bravoo!
Zadi, ce mare-i piciul. Si Lucas mananca noapte de ma cheauneste, da el mai baga si ziua de doua trei ori.N-are decat 9300g si 73 cm, la controlul de 8 luni.E bine, el a avut o perioada , asta vara cand a luat foarte putin.Tot asa ca Giulia, a mancat numa lapte si , n-o fi fost destul, n-o fi fost hranitor, a luat putin tare, 200-300g pe luna.
Kitty, io zic sa nu-ti faci probleme,io zic ca n-ai gresit deloc.Mie dr mi-a zis ca e foarte bine, nu tre sa fie umflat, sa fie vesela,ctiva, etc.Stii tu.
Karla, bine ai revenit.Sa fiti sanatosi, ma bucur pentru voi
O sa fie bine.
Si noi ne mai certam, asta fiindca sotuml lucreaza pana seara tarziu, 7-8, a avut zile si pana la 9 la serviciu si venea acasa rupt.Io la fel, asa ca ...va dati seama ce iesea. Acum e mama aici si e bine.Poate reusim si noi sa iesim intr-o seara, ca pana acum n-am iesit deloc, de cand am nascut.
Apropos, ma plangeam ca nu reusesc sa culc copilu' decat cu tzatza, a reusit mama!!! Si sunt tareee fericita, azi mi-a adormit in bratze, leganat pe muzica, el care cum il leganam iun pic incepea sa urle si sa se zvarcoleasca. Gata, l-am invatzat, adica mama.Mai trebuie sa il intarc si gata, sunt linistita. Ce mama buna sunt :-))))stiu cum sa-mi educ copilu de numa, numa'. Cine ma boscorodeste si pe mine?
Pupici
Ama si Lucas 12 Martie 2007
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Karra tzatzoaso, te-am votat.Hai sa avem o Miss in trupa.Bravoo!
Ama si Lucas 12 Martie 2007
multumiri.....bine ati revenit.......mai pune niste poze sa vedem Lucasul.....Carmina
de
Luna 9
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
gabdyd spune:
Salut fetele, 
pentru urari si aprecieri la adresa tortului
, mai am la frigider o bucata pentru cine vrea. Era cumparat
, n-am avut curaj sa il fac eu ca daca nu iesea nici nu mai aveam timp sa cumpar, dar la anul pun osu' la bataie si fac eu torturile.
Ei sunt 30 si ceva in grupa la gradi, pregatiti-va sufleteste ca e mare bataie pe locuri. Si aveti grija sa-i inscrieti cu cel putin un an inainte, parca asa am auzit! Eu am inscris-o din februarie pentru grupa mica si cica era tarziu, dar aveam pila la educatoare
.
La multi ani!
sarbatoritilor zilei, sa creasca mari si sanatosi si sa faca nazdravanii numai d-alea bune!
Felicitari la mergaretzi si la dintzosi! Si pe noi ne chinie dintii de sus azi.
Lilidana de cateva zile incercam si noi sa
da' n-avem loc de astea mici. Julie se culca tot la 11-12 noapteea si noi suntem franti deja la ora aia. Si dimineata nu e nici unul in stare sa se trez mai devreme decat fetele. Noi asteptam weekendul sa recuperam ca o trimitem la tara in weekend
. Basca faptul ca o sa facem iar pauza in curand 
Bine ai venit in club, in ceea ce priveste dezordinea si lipsa de mancare. Eu una repezint definitia clubului ![]()
Raluca eu am pus-o in premergator. Jmekera sta numai in picioare. Nu-i place sa stea in funduletz nici macar in el. Drept pentru care n-o las mult. Copila asta a mea cred ca nu va merge de-a busilea si nici nu va ajunge sa faca munca de birou 
Lumi am primit PM. Ms!
Lauraoana imi pare si mie rau pentru prietenul vostru...
Karra am votat!
Zadi ai grija de tine, nu e de gluma! Gandeste-te ca daca ti se intampla ceva cine o sa vada de astia micii la fel de bine ca tine??? 
va
as vrea sa mai stau dar trebuie sa ma duc sa iau copila mare de la gradi si astalalta nu vrea sa se trezeasca, saracuta.
Fetele, eu am ceva mai mult de lucru weekendul asta si trebuie sa ma limitez cu statul pe forum si pe mess. Daca aveti vreo pb cu mine dati va rog PM. Si nu va suparaaaati, pleeeeease!
karra80 spune:

Multumesc la toate pt voturi...deocamdat conduc detasat cu 146 puncte......da mai e o luna...cine stie ce va fi.....
Carmina
de
Luna 9
paxela spune:
quote:
Originally posted by absoluta
Ce femei...
Mai are cineva copil ca al meu sa nu doarma decat dupa 12 noaptea?
euuuuuuuuuuuuuuuu , am unul cuminte care la 9 e in pat si terorista de fimea care orice ias face la 12 deabia da semne ca s-ar culca
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
tzuna spune:
ROXYGEO- nici Maria nu mai vrea supa. dar nu am gasit solutii decat sa-i dau in completare laptic (daca mananca sub 90 ml supa).
KISSTHERAIN- bine c anu s-a lovit tare, de acum asa va fi. mai bine facem un club al bebeilor ce n-au cazut inca. Maria nu s emai poate inscrie in el ca a cazut si ea o data in parc.
IULIANA- ma bucur ca piutul e bine. De acum pofta buna si sa auzim numai lucruri dragute: ca merge, mananca singurica etc.
LAURA_OANA- imi pare rau pentru prietenul vostru. Dumnezeu sa-l ierte si familia sa aiba puterea sa treaca peste aceasta nenorocire.
Acum despre Maria- merge in 4 labe sau aproape ca tot mai taraie picioarele uneori, trage de tot ce prinde, acum se ridica fara nici o problema in fundulet mai ales cand e pe parchet, plange noaptea de ma termina si mai nou mai are inca un dintisor deci in total 7. Nu pot sa cred cat de repede ii ies.
Cu mancatul jale iar. acum ii fac o budinca de orez cu mar pentru ora 18.00. sa vad daca mananca. Cam asta ar fi tot.O seara buna tuturor.
Val_ spune:
Karra votat si eu. Ti-am dat cu draga inima 5 puncte ca meritai.
Iuliana ma bucurca puiutul este bine.
Tzuna ma alatur clubului de copii nemancaciosi. Oare ne vom obisnui vreodata? Nu stiu sotul tau dar al meu este relativ pasiv in aceasta privinta si imi tot da cu teoria ca daca ii este foame cere ea. Chestia este ca nu sta el toata ziua cu ea acasa ca sa vada cum ma chinui pentru orice lingurita de mancare. Pupici Mariucai sa pape mai bine.![]()
Karla sper sa nu fie nimic serios cu analizele lui Luca.
Laura Oana condoleante.