Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
iuliana_2007 spune:
Buna mamici,
Pitica mea si-a revenit,este vioaie.Acum ma lasa sa ii curati urechiua,sa-i pun picaturi.Nu mai plange si se smuceste cum o facea.
Peste dintisori vad ca trece mai usor,la ea era problema cu ureciusa.
Acum mai nou se ridica singura in fundulet.O las sa doarma si cand se trezeste o gasesc in fundulet.
Mi s-a ridicat si in picioare,nu stiu cum a reusit dar statea si se uita la mine in timp ce dormeam.
Ii multumesc lui Dumnezeu pt ca ne-a ajutat.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
karra80 spune:
Iuliana....bine ca numai are pitica probleme.....
Noi plecam afara sa luam aer rece-n bot!!!!
pusi
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
roxygeo spune:
multam de raspuns
Fetelor am citit si io pe diagonala ...si am vazut ca cineva a vrut sa creeze zumzaiala pe aici...parerea mea...ca de trebe sa am si io o parere, chiar daca intru pe sarite
IGNORATI RAUTATEA!
noi avem un lucru foarte frumos aici, am spus-o si o mai spun, imi face o mare placere sa stiu ca am coltul meu cu prietene, ceea ce nu putem spune in viata de zi cu zi...oaza de informatii, mingieri, sfaturi sau pur si simplu locul unde ne spunem oful...asa ca io ramin aici...atirnata...si sper ca cu voi toate 

Kishterrain De unde ai luat scaunul si cit a costat..ca ma intereseaza si pe mine subiectul?
Mihael@ spune:
Iuliana, ma bucur mult ca a scapat mititica de dureri si tu te-ai mai linistit
Roxygeo, las-o 2-3 zile doar cu lapte la masa respectiva si apoi incearca din nou cu mancaruri in combinatii simple si gustoase...nu fi suparata, aproape toti copiii fac asa la un moment dat
Noi n-am putut iesi afara ca bate rau vantul, asa ca Stefi s-a culcat si eu fac treaba (pe forum
)
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by kisstherain999
Fetelor imi vine sa ma dau cu capul de peretiam lasat copilul nesupravegheat pe pat si l-am gasit pe jos. Nu a plans mult si nu are nici un cucui, dar eu nu mai pot de ciuda si de grija.
Azi facem sapte luniMultumim pt urari
David l-a intrecut pe Horia la citit dar la astanu
De saptamana asta avem scaun pt masa si ne place f mult in el. E un si ca premergator
La micul dejun a papat: un mar dat prin razatoare+o lingura branzacalcica+o masura cereale, totul subtiat cu suc de morcov. Problema e ca refuza sa manance cu lingurita si il hranesc cu seringa de la Nurofen. Oare asa va ramane?
kissHORIA
varsta
16.04.2007
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Kiss, nu-i coreeeect! Horia are un par asa frumos si e asa delicat! E frumos tare...
Cat despre mancatul cu lingurita...o sa investe el pana la urma...dar trebuie sa perseverezi si tu...sa incerci mereu, cu ceva care stii sigur ca-i place si cand nu e flamand prea tare ca sa se enerveze
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)Poze 7 luni
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
laura_oana spune:
buna fetele
aparem si noi dupa o absenta motivata
,
am vazut azi ca urletele lu edy din cele 2 saptamani care au trecut nu au fost in zadar...are si cel de-al 3 dintisor!!!![]()
am citi pe diagonala recunosc dar ma pun la punc cu tot ce s-a scris, insa nu azi , maine si zilele urmatoare, pt ca sunt foarte necajita..
luni un prieten al nostru a ajut un groanic accident de masina( nu era el vinovat, vinovatu e bine mersi) si acum 20 minute m sunat sotu sa imi spuna ca a murit azi noapte....stau si ma uit pur si simplu pe pereti si nu imi vine sa cred...
a lasat in urma lui o sotie si un copil de 7 ani care il adora pur si simplu!
dar atat am vrut doar sa imi spun oful si sper ca nu va deranjeaza, dar nu vreau sa incarc paginile cu supararile mele.
va pup si va mai citesc cand imi vor trece lacrimile...![]()
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
karra80 spune:
Am ajuns acasa cu nasucul ca rudolf si manutele reci dar in rest a fost ok......
Laura oana....imi pare rau pt prietenul vostru......condoleante......![]()
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati-poza carmina1
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
tzuna spune:
KMI- ma bucur asa de mult ca Timeea e bine si papa , bravo ei.
KARRA- eu am pus-o pe Maria in premergator fix 3 zile cate 5-10 minute pe zi. Ii placea mult de tot.Apoi am fost cu Maria la pediatru , mi-a spus ca ea in general nu recomanda premergatorul si mai ales nu pt Maria ca ea a avut piciorusele strambe la nastere si e posibil sa se strambe iar. Nici de manute nu tb s ao tin sa paseasca prea mult pana nu sta ea singurica in picioare. Pe mine una m-a convins. Dar daca bebe sta bine in picioare sprijinit si vrea totata ziua sa mearga eu cred ca nu-i asa rau doar mai toate de aici am avut premergator cand eram mici. trebuie insa sa-l fixezi f bine in fct de inaltimea copilului.
RELATIA CU SOTUL- e ff buna dar nu mai facem la fel de multe prostioare ca inainte, nu mai iesim singurei etc. Mai mult el e si f ocupat la serviciu in perioada asta , ca Maria la ora 20 e in pat si am avea destul timp si pt noi daca am avea si energia necesara. Ne mai uitam la cate un film sau stam de palavre in bucatarie si dezmatul total e sa uitam de noi in cada (dar cu urechea ciulita spre dormitor sa auzim daca pe Maria nu o apuca plansul). Oricum fata de cum incepusem sa ne certam in perioada in care Maria plangea de mama focului e super acum. Suntem iar relaxati si ca inainte (aproape).
KITTY- nu ai chinuit copilul, te-ai chinuit mai mult pe tine ca te trezeai sa o alaptezi.
KARLA32- si Maria are un usor strabism dar pediatru (nu medicul de familie) mi-a spus ca nu e o problema pana la un an si atunci vedem ce si cum dar mie mi se pare ca e din ce in ce mai bine.
RAISAFUDULU- eu stiam ca nu-i bine sa scoti copilul afara pe vant si cand era f mica ma conformam. acum mi se pare imposibil ca bate vantul in fiecare zi asa ca mai nou o scot pe orice vreme si daca bate vantul si daca ploua (cum am facut aseara ca tb sa ajung la UPC pentru o noua reclamatie). Cum o protejez: daca bate vantul am grija sa nu-i sufle chiar in fata (desi e destul de greu ca am un carut sport si nu are maner reversibil)si sa aiba urechile acoperite. si eventual o invelesc cu paturica sa nu treaca vantul prin hainute daca nu are fasul pe ea )
Val_ spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei.

Karra poti sa mai pui un link sa te votez si eu, ca nu ma pricep altfel.
Alexia felicitari pentru Bryan mergaret.
Apropo de refuzatul mancarii Mariuca mea refuza lichide, inclusiv lapte. Fructe foooarte putin iar legume cam 130 g pe zi. Deci stam nasol. Cred ca mai iau cu mainile de cap la cantarire peste doua saptamani ca acasa nu ma mai stresez sa o cantaresc.
De vreo 2 zile se intorce tot timpul pe burta si ramane asa, ca de intors invers mai greu. Si a inceput sa se traga de marginea patului in dorinta de a se ridica dar cum patul este din plasa nu prea are succes.
Voi ce sucuri mai dati la bebei?
Pupici
Zadi spune:
Azi facem 8 Luni - La multi Ani !
Baiatul meu are acum 9.700 g si 76 cm. Luna asta a luat 700 g pentru ca a supt foarte mult noaptea, mai ales in primele doua saptamani din luna a opta cand a luat 400 g si ceva . In ultimele zile il alaptez doar o data sau nici macar o data pe zi pentru ca nu vrea. Il alaptez seara dupa baie si noaptea cand se trezeste, maxim de 3 ori. Azi de exemplu nu a mancat foarte bine in sensul ca nu a terminat nici fructele si nici legumele. Are o zi mai fara chef.
Relatia cu sotul - ne-am dori sa avem si noi o zi pentru noi macar o data pe luna. "ne intalnim doar in garsoniera din sufragerie", cu urechile palnie la copii care dorm.![]()
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

HORIA