Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by roxygeo

Buna ziua stup!
Am si io o intrebare la voi: De trei zile bebelina refuza supa de legume cu ou, legumele la borcanele si supa cu legume cu carnita...a mai patit careva, ce ma sfatuiti sa fac?

La multi ani! albinutelor si bondareilor care mai implinesc o lunita!
Un pupic celor bolnaviori!

Va pup
roxygeo si teodora maria 13.04.2007

http://community.webshots.com/user/roxygeo

noi de 3 sapt refuzam mancarea ....max 10 linguritze dupa care isi face greatza si pa......sau deloc si atunci ii daul lapte si gata ca dr a zis sa nu o fortez ca opoate fi de la dinti si dupa aia o sa-mi refuze tot...ca prinde ciuda p0e lingura...

Azi a papat cam 100g le dovlecel+morcov_peste+ usturoi........cred ca-i place usturoiul ca si ieri a papat spanacul si avea usturoi mai mult,....numa bine nu se mai raceste la iarna

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Fetelor mamici de dintosi, voi cu ce le mai dati de mancare la cupii???Mie lingura de silicon mi-a incoltit-o demult si am luat alta de plastic mai dur dar vad ca si asta in varf i-a rupt o bucatica....cu aia de fier nu i-as da ca imi oxideaza fructele si plus ca il pot lovi in dinti.Ia dati o idee...

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Fetelor imi vine sa ma dau cu capul de pereti am lasat copilul nesupravegheat pe pat si l-am gasit pe jos. Nu a plans mult si nu are nici un cucui, dar eu nu mai pot de ciuda si de grija.

Azi facem sapte luni Multumim pt urari
David l-a intrecut pe Horia la citit dar la asta nu
De saptamana asta avem scaun pt masa si ne place f mult in el. E un si ca premergator

La micul dejun a papat: un mar dat prin razatoare+o lingura branzacalcica+o masura cereale, totul subtiat cu suc de morcov. Problema e ca refuza sa manance cu lingurita si il hranesc cu seringa de la Nurofen. Oare asa va ramane?

Mergi la inceput

La multi ani Horia, Iulia Maya, Timeea, Ian si Stefania sa cresteti mari si sanatosi.
Mare zapacita mai esti tu Kiss sa inveti tu copilu sa bea bere....si direct din dozaaa??
De faza cu seringa nu am mai auzit....speram sa nu pape asa toata viata, de fapt sunt sigura ca nu o va face

George Catalin

Mergi la inceput

Lumi noi am luat de la Carrefour un set de doua lingurite a coror coada este din plasit dur, iar lingurita dintr-un cauciuc dar nu asa de moale ca siliconul. Cand imi aduc aminte firma iti spun. Daca te ajuta lingura mica si intinsa are coada alastra, iar cea mare si adanca are coada verde.

Mergi la inceput

Kiss eu ii mai dau si de pe degetul meu sau de pe ale ei...cateodata a mea nu vrea cu linguritza da de pe deget papa....

Lumi ce acitva esti.....nu ca nu imi place...ziceam doar asa sa te sacai....

Luna 9

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Aha , o sa ma duc peste vreo 2 ore in Carfour si o sa ma uit.Mersic Kiss.

Karraaaa, nu vezi ca de cand vorbelim noi vreo 3 pe aici nu mai zice nici una nimic???Cred ca ar trebui sa ma retrag la umbra

George Catalin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Aha , o sa ma duc peste vreo 2 ore in Carfour si o sa ma uit.Mersic Kiss.

Karraaaa, nu vezi ca de cand vorbelim noi vreo 3 pe aici nu mai zice nici una nimic???Cred ca ar trebui sa ma retrag la umbra

George Catalin

pai am monopolizat forumul....numai noi mai suntem prin zona.....

noroc ca a schimbat elyanne parola ca ma trezeam si eu cu mesaj de al mami_2007 cum ca stau pe forum si-mi neglijez cupilu....

Puiul meu face asa ca hoinaresc si io pe aici......

Luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Cum nu vorbeste nimeni, bre? Da' io ce sunt? Vrei sa ma bag in seama pe fiecare pagina? Dupa ce ca v-o facui de dimineata mare ,tare si fierbinte? Si cu lapte, ca uitai!Na! Ca va scrisai!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Si eu ... pt ca H e afara cu bunica-sa. Astept sa vad daca vine cu chef de mancare.

Mergi la inceput