Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
karra80 spune:
Si ca sa ma laud cu cioara mea are mama fetitza cu fontitzasi un purcelus la masa
Carmina de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elena_p_2006/Elena_p_2006.jpg)
Elena.2006 spune:
Frumoasa fontitza dar mai frumoasa fetita!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni
![](images/user_woman.png)
ghibuadina spune:
Salutare
Raportez o stare tare aiuristica astazi, copil super matait(cred ca un pic si de la dinti i se trage), se plictiseste imediat, vreea calare pe mine...io singura, n-am ce face, durere de capatana, oboseala...
pe scvurp
KARRA votat 5 puncte..
ABSOLUTA...nu ne tine in suspans!!!Zi pana la capat...Te rog, semneaza anonimul...!
SHERBI, hai ca ma documentez, ca nici mie nu mi se pare normal...sa nu-mi schimbe produsul, mai ales ca vreau altceva si nu banii..Multam tare
RELATIA CU SOTU', nu e rea, dar nici prea apropiata nu-i...el munceste pana la 6.30 seara, timp cam putin pt noi, mai e si gupilu'El e tare plimbaret, tot ma zapaceste sa plecam ba la munte, bamai nu stiu unde, dar parca pe mine tot ma macina cu lasatul copilului ...e bine, nu ma plang...pE Alexia o adora, uneori fuge ziua de la munca un pic pe-acasa s-o mai zmotoceasca un pic
Altele..Alexia a inceput sa-si excluda masa de fructe, cam ramane la 4 mese..
hai ca nu mai poci e calare pe mine
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ddana spune:
"La urma urmei, fie si tradare – dar s-o stim si noi... " "Trebuie s-o iscalesti! O dam anonima!" Haaaai, Absoluuuta, "iscaleste" anonima, ca s-o stim si noi!
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
roxanici spune:
Karra, votat si io, ai grija ca te scoatem vedeta.
Tu pe Winnie ai tuns-o 0 sau i-ai mai lasat ceva? i-a crescut super bine parul acu'.
Lasati-o moarta cu anonima....probabil se hlizeste acu.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
karra80 spune:
quote:Am tuns-o in septembrie la coafeza mea simplu cu foarfeca da i-a crescut si ala din vf capului ii sta ca la arici.......poate daca-i mai creste se aseaza daca nu o sa am un Schreech
Originally posted by roxanici
Karra, votat si io, ai grija ca te scoatem vedeta.
Tu pe Winnie ai tuns-o 0 sau i-ai mai lasat ceva? i-a crescut super bine parul acu'.
Lasati-o moarta cu anonima....probabil se hlizeste acu.
Carmina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](albina.gif)
![](albina.gif)
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
quote:
Originally posted by roxanici
[Lasati-o moarta cu anonima....probabil se hlizeste acu.
Daca tot sta si priveste sa se hlizeasca si la ce scriu eu acuma...tocmai am citi mesajul ca mi-a venit pe PM....parerea mea draga anonima esti o femeie frustrata, invidoasa si limitata intelectual.....si de ce nu si financiar din moment ce slujba Martei te-a impins la rautate.......
URAT DIN PARTEA TA...NU ESTI FEMEIE SI NICI MAMA INDEAJUNS INCAT SA FACI PARTE DIN GRUPUL ASTA.......
Carmina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](albina.gif)
![](albina.gif)
roxygeo spune:
Buna ziua stup! da` ce mai scrieti...iar io iar pe linga subiect
...dar constat ca asa se deruleaza si viata mea in ultima perioada...imi iertati depresia...
Relatia cu sotu`... momentan in plop...ne cam ciondanim, in ultima perioada, e si stresu in care traim zi de zi, oboseala, lipsa de timp pentru noi...si lista poate continua...dar mai bine ma opresc aici..
Premergator nu stiu, doctora zice sa nu...da` cred ca o sa o pun totusi un pic...citeva minute pe zi nu cred ca o va afecta
Am si io o intrebare la voi: De trei zile bebelina refuza supa de legume cu ou, legumele la borcanele si supa cu legume cu carnita...a mai patit careva, ce ma sfatuiti sa fac?
La multi ani! albinutelor si bondareilor care mai implinesc o lunita!
Un pupic celor bolnaviori!
Va pup
roxygeo si teodora maria 13.04.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elena_p_2006/Elena_p_2006.jpg)
Elena.2006 spune:
Cine e persoana anonima?De ce nu spuneti mai care stiti?
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni