Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Acum am recuperat din urma......
Relatia cu soata meae ....mmmmm la inceput dupa ce s-a nascut pitica ii era frica sa se apropie de mine....poi incet incet si-a revenit....si acum e mai bine ca inainte......mai ales de cand am mai dat niste kg jos ma aleargaprin casa toata ziua.....eu fac misto de el ca i-a vigra...dar ca o nesimtita ii pov ziua ce fantzii am eu noapte sau ce visez (mai si infloresc) dar vad ca subconstientul lui functioneaza si tre sa recunosc ca e tareee bine...venirea pe lume a micutzei ne-a apropiat si mai mult si am ajuns amndoi la concluzioa ca pe lume nu are rost sa traiesi daca nu ai un copil pt care sa faci asta.....Programul nostru intr-adevar s-a schimbat total...dar am inceput sa o introducem si pe Winnie in planuriel noastre si vrem sa facem totul de acuma in 3....la iarna mergem in concediu tot cu ea la vara la fel....anul asta am fost la m are 3..... cu prietenii cand iesim tot cu ea......Soatza cand e acasa adica seara ma ajuta mult...el ii face baie, el se joaca si sta cu asa ca pot si eu sa-mi fac treaba prin casa si daca nu reusesc atunci dimineatza imi gasesc vasele spalate si curat prin bucatarie...pt asta il iubesc....si pt fata pe acre mi-o facut-o.....
Cu alte cuv suntem mult mai uniti..o familie fericita..mai apropiati ii asta datorita ei, comoara nostra mica.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 9

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Cine a scris mesajul?ca acuma m-am enervat? nu am vaz nici mesajul, acuma nu stiu nici care e " papusa" care l-a scris....
uffffffffff
Si eu vreau sa stiu.....

Luna 9

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=8" target="_blank"> va poftesc sa ma votati

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Absolutoooo hai ca ma facusi curioasa.....nu ne ziceti si noua frate la astea care nu s-au prins...cine este????.....ca oricum ea cred ca de rusine nu o sa mai comenteze

Avem pozici multe aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Vreau sa felicit pe toti mergaretii si mergaretele din stup, dar si pe cei care nu au ajuns inca la acest progres, pe toti dintosii dar si pe cei fara dinti!Sunteti minunati si ne faceti zilele minunate!
Relatia cu sotiuneae clar ca s-a schimbat, nu prea mai avem timp de noi, totul e in functie de EL, il plasam de la unul la altul,dar suntem mai fericiti ca inainte
Vreau si eu sa stiu daca s-a descoperit cine e autoarea acelui mesaj, de ce nu se scrie clar cine e, daca s-a aflat????!!!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni

Mergi la inceput

Raisa si mie si la Winnie ne-a placut astade numa......

Luna 9

Mergi la inceput

Kmi ne bucuram ca Timi e mai bine....va ii iau si eu din ala de acre ai zis poate am noroc sa pape mai bine...

Luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Karra 5 puncte si de la mine!
Hai mai nu ne mai tineti in suspans, zice-ti odata cine e!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Saliut!
Votat si io Karra cu maxim de puncte.Dar sa stii ca nu de dragul vremurilor de demult....ci pentru ca chiar meriti!

Baiii, ii dau si eu lu' fi-miu siropel pt pofta de mancare da nu i-am dat o zi si a si pierdut-o.....pofta a pierdut-o.Pai ce fac de acum ii dau toata viata vitamine ca sa pape si el ceva???
Dau si eu vina pe dinti ca altfel o iau razna.Azi dimineata mi-a mancat 10 ani din viata cu fitzele lui la mancare

Roxanici te tii de poante ha???

Alexia ca tare bine ai mai zis pe prima pagina acolo.

George Catalin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Saliut!
Votat si io Karra cu maxim de puncte.Dar sa stii ca nu de dragul vremurilor de demult....ci pentru ca chiar meriti!

Baiii, ii dau si eu lu' fi-miu siropel pt pofta de mancare da nu i-am dat o zi si a si pierdut-o.....pofta a pierdut-o.Pai ce fac de acum ii dau toata viata vitamine ca sa pape si el ceva???
Dau si eu vina pe dinti ca altfel o iau razna.Azi dimineata mi-a mancat 10 ani din viata cu fitzele lui la mancare

Roxanici te tii de poante ha???

Alexia ca tare bine ai mai zis pe prima pagina acolo.

George Catalin

Luna 9

Mergi la inceput

Absolutaaaaa ne-ai bagat in ceatza acuma scoate-ne./........nu fii rea.........

Luna 9

Mergi la inceput