Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Despre bone ce sa zic.Nu mi-as lasa copilul ci bona nici in ruptul capului.Eu deabea am lasat-o la socra mea dar sa o las cu o straina,nici nu incape vorba.
Dar aici mai este si vorba despre mamele care au servici si nu au pe altcineva care sa aiba grija de puiut si trebuie sa apeleze la o bona.Si eu zic ca este bine pus niste camere a sa fi sigura de ce se intampla cu copilul and nu esti tu acasa.
Am vazut un caz la tv mai demult si SUA cu o bona.Parintii foarte ocupati nu aveau timp sa vada ce se intampla cu copilul lor si mama a intrat la banuieli cand a ridicat mana la el(nu ca sa-l loveasca) ca gest si a vazut ca s-a ferit si a inceput sa planga.L-a intrebat ce se intampla cu el si nu a vrut sa spuna si atunci au pus camere.Deci nu vreau sa va descriu cata bataie manca copilasul ala de la bona.Ti se rupea sufletul.Adica eu fac copil si sa isi bata joc alta de el,ma straduiesc sa ii ofer ce este mai bun si sa nu il ating niciodata si alta mi-l calca in picioare.A trebuit sa umble prin medici sa treaca copilul de trauma asta.Eu o bateam de facea pe ea daca imi facea asta copilului.Dar una peste alta sa nu aud de bona.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Cum a zis si Alexia3, cu subiectul arzator, uit sa mai zic de copii. Phili super poza asta . Pupam Bogdanel finut si scump!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Hai ca ma faceti sa cred ca suntem nebune cu capu`
Dati o atentie nemeritata unei idioate.

Si acum ca m-am trezit bine dispusa sa va spun marea enigma.

Numele ei este : E.o..a

Hai ghiciti ca nu e greu. Fiecare sa tina pentru ea sa nu afle Luis Lazaros ca chiar nu am timp sa ma duc seara de seara pe la OTV.

Va poup nebunelor

Marta m-a dezamagit mesajul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

P.S. Stiu cine a scris mesajul ala. Sa dispari de aici tu singura fara sa te alungam noi. Nu ai ce cauta printre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

buna dimineata!

bone...hmmmmmm! ma gandeam la un moment dat sa pun camere dar m-am razgandit.nu ar fi corect si nu vreau sa o pierd pe doamna Ina. adevarul este ca am incredere in cum stie sa aiba grija de copil mai mult decat in mama. Asta pentru ca deja il cunoaste si ii stie fitzele. Ma mai supar din cand in cand ca e prea panicoasa si duce totul in extreme!ba ca Luca are o zgaiba nu stiu unde, ba ca se freaca la ureche, ba la nas, ba ca doarme prea mult, ba ca prea putin, ba ca tuseste, ba ca se screme si e constipat, ba ca nu mai e grasut...etc...Iar Luca e tot timpul cu ochii dupa ea si mainile intinse spre ea. Habar n-am ce giumbuslucuri ii face...Nu stiu ce sa zic. Ieri de exemplu a venit cu carne de vita de acasa sa incerce sa vada daca vrea sa manance. I-a facut doua feluri de mancare in caz ca refuza...Nu am ce sa ii reprosez si nu sunt ingrijorata. adevarat ca nu se stie niciodata dar pentru mine aceasta femeie este mana cereasca.

Ma duc sa spal vasele si sa fac ordine cat doarme printul meu.

Va pup.

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata stup
baaaazzzzz bazzzzz bazzzzz bazzzz
va potoliti? cred ca ar fi cazul sa incheiemn subiectul. deja e un capitol dedicat ei, haideti sa ne bucuram de puii nostri de realizarile lor , sa lasam deoparte rautatile astea
da corect si pe mine ma roade sa stiu cine e ca de doar sunt femeie , dar ... perfera sa stiu cine ce nu a mancat ce a mancat , cine si cum a progresat
nu ar fi mai frumos ca fiecare zi sa fie plica cu urari pt puiutii nostrii? uppss pt asta nu avem timp ... dar ei de ce avem timp sa ii dedicam atata?
incetam?

raul
anamonica

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by paxela

neata stup
baaaazzzzz bazzzzz bazzzzz bazzzz
va potoliti? cred ca ar fi cazul sa incheiemn subiectul. deja e un capitol dedicat ei, haideti sa ne bucuram de puii nostri de realizarile lor , sa lasam deoparte rautatile astea
da corect si pe mine ma roade sa stiu cine e ca de doar sunt femeie , dar ... perfera sa stiu cine ce nu a mancat ce a mancat , cine si cum a progresat
nu ar fi mai frumos ca fiecare zi sa fie plica cu urari pt puiutii nostrii? uppss pt asta nu avem timp ... dar ei de ce avem timp sa ii dedicam atata?
incetam?

raul
anamonica

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Da, da!!! Bine spus! Subscriu din tot sufletul la asta!!!

Sa creasca mari si sa fie sanatosi sarbatoritii zilei de 17:

Raul Andrei, puiut de Ane2200
si
Ana Maria de MadyEr

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxano da' de unde luasi lingurite Avent? Ca si io's fan Avent in general... lingurite n-am de unde sa stiu daca sunt sau nu
Daca nu's de la noi, nu mai vreau sa stiu

Si ca veni vorba de la noi sau nu... nu mai stiu cine zicea ca a dat comanda de cereale Humana ... iertare da' ma lasa memoria ... Cum a decurs? Au venit, n-au venit???

Martutza

Absoluta M-ai convins... nu esti normla Sa nu te astepti ca iau in seama vreu mesaj de-al tau ca fiind serios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata!

la multi ani sarbaroritilor zilei! sa cresteti mari si sanatosi!
am vazut poze si filmulete cu pitici tare draguti.

intreba cineva de lingurite de silicon. eu am de la bebe confort si de la chicco si sunt dintr-un silicon tare, imposibil de "mestecat".

sunt lipsita de inspiratie azi. stiu ca vroiam sa mai scriu ceva, dar...pauza.

aha...martutza mama, relax. noi te iubim, te apreciem si nimeni si nimic nu ne poate schimba parerea buna pe care ne-am facut-o despre tine. doar tu poti face asta, in nici un caz o mamica a carei reactie nu o inteleg. asa ca, hai sa ne vedem de preocuparile noastre legate de puiuti, ca va iesi adevarul pana la urma la suprafata. pupici multi lui victor nazdravanul.

legat de relatia cu sotul. cum zicea si roxana, il pasam de la unul la altul seara cand vine sotul de la munca, isa face ce face ca tot la mine in brate aterizeaza. relatia dintre noi s-a inrautatit dupa nastere si suntem tot timpul intr-o stare de tensiune. nu ma asteptam la asta, insa se pare ca orgoliile sunt prea mari de ambele parti.

apropo de asta, ma bucur pt. tine karla ca s-a reintregit familia. e foarte important sa treceti peste tot ca sa-i fie bine micutului. pupici si iti doresc ca lucrurile sa fie de zece ori mai frumoase de acum incolo.

karra, te-am votat ieri cu maxim de puncte. am incercat si azi, dar mi-a zis ca am mai votat aceasta poza. nu pot decat sa trag concluzia ca am votat dupa 12 noaptea. dar nu-i nimic, promit sa te votez zilnic. si sa stii ca e cea mai reusita poza din ce-am reusit sa vad. pupici lui winnie...de la david.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

howdy mams!

am pus si noi poza in albumul de 7 luni acilea si avem poze noi la album. si cateva shortcut-uri

hopa mitica
mie sa imi luati cutii nu jucarii

frate voi sunteti in papusoi...!!! MARTOOOO ! te-ai tzavanit la cap... ia auzi la ea..ADIO! bre,... o fata de la noi nu stia mesajul si altcineva i l-a trimis pe PM.. io zic sa bei o cafea mare de tot...ca te ramolishi

karra am votat si noi tzatzele.

tzuna dar daca dupa ce ii subtiezi amancarea ii dai cu lingurita nu vrea? oricum..stai calma ca nu va manca din biberon toata viata...[pup pt maria mica si scumpa. mai si asa mii de drag cand o vad ca e asa dulce si faina...pe bune ca de multe ori ma intreb "cine ma? puiutul asta face atatea mofturele?"

paxela ce mai face silviu?

elyanne... astia ai nostri "ie" in gashca... a mea a adormit aseara cu vre-o 150 ml la bord si tot la 8.30 s-a trezit.

loradin nu inteleg de ce sa iti faci atatea proc. de constiinta pt mesajul ala. mie mi se pare firesc sa il fi scris... io sunt panicata grav la cap asta si chiar ne-am uitat de camere de supraveghere..om vedea.

absoluta daca iti scapa un deget pe delaturi si in loc de E.o..a scria E.i..a..saraca elyanne ar fi avut o problema...

si acu sa va spui...aseara am fost in oras cu husbanduuuuuuuu! copila a ramas cu bunica ei. a fost suuuper!
din ce minune? pai pe la ora 16.00 l-am sunat urland ca io fufg de acasa ..bla bla bla...rezultatul? la ora 5 era la usa cu un buchet de lalele...m-a facut paf. am stat la povesti pana la ora 3..io la 8.30 eram pe metereze, el doarme si acum.

ma duc sa fac mancare al copil (ghiveci de legume cu carne de vita - cartof,fasole verde, kapia, ceapa, usturoi, dovlecel si rosie) ca la 13.00 plec pa-pa , ma duc la medic.

nu in ultimul rand uram si noi La multi ani/luni in fct de eveniment celor ce au de sarbatorit ceva in aceasta zi!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput