Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sherbi io stiu ca se poate vota o sg data o fotografie.
Daca ma-nsel... sa ne zica Karra... sa bagam zilnic voturi.

flopici oi fi gadilat copilu de la atata curatat... si a protestat... Daca era ceva urla incontinuare...

karla io nu vazui mesaju cu impacarea... probabil am citit pe sarite atunci... Iti zic acu, dupa ce am vazut ca a scris sherbi... ma bucur pt. voi... cu singuranta ai ales cea mai buna varianta
Despre bona si camere... si io zic mai bine nu... cine stie ce vezi s iti se pare nu-stiu-cum... si renunti la ea... degeaba poate... Si dai peste unele si mai si... Mie nu mi se pare o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

eliana, lingurite de silicon de la avent gasesti si pe la noi. da un search pe google si tre sa fie vreun site pt. pitici care comercializeaza.
apropo de cereale, eu am comandat si am fost ieri la posta sa depun banii. ca astia cer in avans. si banii ajung intr-o saptamana, iar coletul in 10 zile lucratoare. asa ca ne auzim la anu, daca mi-or veni cerealele. in schimb eu comand pe newbabymilk pana una alta. e 36 de lei cutia de 600 gr, fata de 50 in farmacii.
raisafudulu mai comandase, dar platise cu cardul, iar aia nici macar nu au verificat cardul, asa ca mai dureaza si la ea.
una peste alta, sper sa nu fie vreo mare teapa.

absoluta, ce mai face ochisorul de absoluta mica?
la noi nu s-a ameliorat si sunt hotarata sa-l operez. chiar azi s-a trezit cu ochiul rosu si umflat. sper sa nu fie nimic grav, desi nu l-am tinut in curent.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Sherbi saru'mana pt. raspuns... deci trebe pusi banii la posta?
Ma lipsesc
O sa caut si lingurite si site cu cereale pe google

Iunita mie-mi place poza asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2542338110102217943ZrZJLc
Andreiu meu baga in fiecare seara si dimineata 100-180 ml... atat poate de la o vreme...
Si dupa ce aseara a mancat cat a mancat... azi au bagat la 10:30 laptele
Cica s-au trezit mai devreme... ta'su s-a jucat cu ei cat s-a jucat... io dormeam langa Elena... si pe la 10 mi i-a adus si pe astia in pat... ca e cazul sa manance... cand am auzit cat e ceasu' imi venea sa-l strang de gat... Nu putea sa le dea sa manance sau sa ma trezeasca??? Pe urma se vaita ca le fac baie tarziu si ii e somn
Da' macar au bagat amandoi baietii tot laptele (adica 200 ml... nu le fac mai mult... ca il fac degeaba)

Mergi la inceput

Precizare... dormeam cu Elena... pt. ca ma'sa mare a plecat pe la 6 dim. si ca sa nu urle ca doarme singura ne trezeste pe unul dintre noi sa dormim langa ea
Ca acu' ma trezesc si eu cu mesaj de la individa anonima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna dimineata mai la amiaza dar nu pt ca m-as fi trezit acum ci pt ca Maria se poarta ca si cum ar fi ora 8-9 in sensul ca refuza mancarea. Am incercat deja cu 3 feluri... zero. Deci nu mai vb in mililitri ca nu am ce. Ultima masa(laptic) a fost azi noapte la 3. Deci am o zi... Si colac peste pupaza sotul intarzie la serviciu si vine abia pe seara (el sambata termina la pranz in mod normal).

SUZY - timp pentru gatit chiar nu prea am dar cum tb sa si mancam... Si fac asa: o iau pe Maria in bucaterie cu mine cat pregatesc cele necesare (curat legumele , pragatesc carnea) pana pun la foc si tb sa deschid geamul. Apoi stam in sufragerie (maimutica umbla pe jos) si din cand in cand verific mancarea. Nu mai are sens sa spun ca am ars deja 3 oale in felul asta dar ce sa fac.... Ieri insa chiar am fost bucuroasa ca Maria a dormit 1 ora si jumatate si mi-am facut linistita treaba, de asta am si reusit sa fac atatea. Mai rau e ca mancarea a fost atat de buna ca aproape s-a terminata sa ca azi fac spaghete cu ciuperci.

MARTUTZA- eu chiar am incercat sa nu scriu nimic despre mesajul respectiv tocami pentru a nu da satisfactie mamicii respective dar vad ca tu nu te poti linisti. Chiar cred ca ar tb sa uiti totul. si eu as vrea sa stiu cine a fost. Poate isi cere scuze, nu stiu ce sa spun.

BONE- stiu si eu cate prostii pot face. Tocmai pentru ca stim un caz cand i se administra copilului fenobarbital ca dna sa se uite la tv sotul nici nu vrea sa auda de bona. O avem pe prietena mea care poate sta uneori cu Maria dar nu tot timpul.Sunt zile cand chiar nu am ce face cu ea. Mai rad ca-si castiga singura banii d elaptic ca am luat-o deja de vreo 5 ori cu mine la serviciu. E f greu dar nu stiu ce as putea face. In acelasi timp nici cu o soacra necooperanta si nepotrivita pentru cresterea unui copil nu as lasa-o (sa nu te superi LORADIN ca am scris asta dar consider ca si voi o ajutati dandu-i 8 mil/luna deci nu o face benevol asa ca tb sa-si faca treaba serios). In acelasi timp in zilele noastre (cand nu mai locuiesti cu mama/soacra si tu ca femeie tb sa lucrezi) cred ca nu ne putem descurca fara bona. Probabil peste 6 luni -1 an imi voi angaja si eu una. Bineinteles ca imi voi lua masuri d eprecautie, poate chiar s ao supraveghez dar sunt si persoane dedicate copiilor si tb sa gasesc pe cineva bun.
Cred ca am facut tot felul de greseli ca sunt cu ochii la Maria care a ajuns sub pat. Poate ii pun o farfurioara cu lapte acolo si papa precum catelusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

IUNITA- AM INCERACT IN TOT FELUL CU LINGURITA: MAI GROS, MAI SUBTIRE, NIMIC....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Eliana daca ai fi vazut emisiunea.....nu are cum sa ti se para pe camera video ca ii trage cu telefonul in cap, sau il ia de o mana si il taraie la bucatarie ca pe o maimuta....
Spunea comentatorul ala ca nu iti poti da seama cum se poarta bona cu copilul din comportamentul lui fata de ea....ca e prea mic.Daca ea ridica mana spre el, se facea mic si se lasa in jos (stia ca il bate), dar daca intindea mainile spre el, acesta se bucura si se intindea si el. Asa ca e relativa chestia.Chiar ma gandeam la Loradin ....mai bine cu soacra care sigur iubeste copilul decat cu o bona care se poarta frumos de fata cu parintii.

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Tzuna iti cer scuze ca am ras ieri de mesajul tau in mililitri....nici copilul meu nu prea mananca, si imi pare rau sa aud ca azi nu a mancat Maria nimic pana la ora asta....Ce sa zic,
Tu erai necajita si eu am facut haz de necazul tau.Iarta-ma te rog.

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Repede sa nu imi sara sigurantza

Fetili daca aveti mila de neuronu meu dati-mi si mei pe PM mesajul..cine il are ..ca nu mi se pare corect sa nu stiu ce a avut aia de comentat....am aflat vag ceva de la una din fete dar din ce spunea si Elyanne deduc ca sa legat si de faptul , total neadevarat, ca as dormi cu copilu, nu numai de locul unde lucrez sau alte chestii..in numele sinceritatii voastre ..pentru ultima data legat de acest subiect..DATI-MI MESAJUL..sa nu mor proasta..poate deduc si eu cine e frustrata aia.

Iunia sa-mi zici cea ai facut la dr...cat despre ramoleala... nu te bucura ca-ti vine si tie randul curand. pe chestia asta.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI PARINTI INTREGI LA MINTE SA VA CREASCA CUM TREBUIE.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Sherbidaca e un lucru care ma intristeaza este ochisorul ei. Acum mai rau ca niciodata este de cateva zile. Asa cum am mai spus am fost si la clinica aia de pe pache protopopescu si la fel mi-a zis operatie. Nu vreau asta. stiu un copil care dupa operatia a ramas cu probleme(l-a atins nu stiu unde, asta fiind cu multi ani in urma). Cineva care a avut aceeasi problema a fost ajutata de o domna dr. Nascuti si a rezolvat ochisorul fetitei fara operatie. Luni vreau sa dau de aceast adr ca sa ma progrmaez la ea(din cate stiu miercurea ) , daca vreai iti spun cand ma duc la ea si putem sa ne intalnim acolo.

Eliana, scumpa doamna, :P lingurite d ela avent eu am vazut peste tot. Am si eu dar nu-mi plac, sunt asa micute.....nu stiu cum sa-ti spun in cuvinte....

Mergi la inceput