Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 17

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani Alexia-Ioana si Daria-Maria !!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

anail intr-adevar mai avem si noi un pic si facem 1 an
deocamdata ma pregatesc ca-mi socrii luni sa stea cu fetele 6 luni, apoi le vom da la daycare
fetele merg din ce in ce mai bine, se joaca frumos, mananca bine...
ieri a nins. mult. si azi e foarte frig. le-am scos ieri cam o ora la plimbare, dar nu le-a placut foarte mult ca nu se puteau misca in costumele de iarna; le-am scos manusile si evident sa le-a fost frig la maini

am inceput sa le dau lapte din canita (cu pai); beau cate un pic seara, apoi mai sug la culcare; azi dimineata s-au trezit la 6 sa suga; parca ma simt si eu mai odihnita

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

MEDA, stiu ca cuvintele nu va pot alina durerea, dar sunt alaturi de voi si va trimit numai ganduri pozitive s-aveti multa putere de a trece peste acest moment si s-o luati de la capat. Dumnezeu sa odihneasca sufletele ingerasilor!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

LA MULTI ANI, ALEXIA IOANA - LA MULTI ANI, DARIA MARI!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase, norocoase si iubite!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Gata weekendul, gata votarile! Nu mai aveti nici o scuza! Ia treceti pe aici la raport! Pe unde umblati?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

Laura25 dupa cum se vede pe aici lunea nici iarba nu creste!!Noi nu am fost la votat ...trebuia sa ne deplasam la Viena sa votam...asa ca am considerat ca-i mai bine sa ramanem acasa....oricum nici nu cred ca schimbam nimic.
Ma duc la flacaii mei ca-s tare maraiti azi .
Va salut pe toate !!!
Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Liana sa treaca maraiala!

www.dropshots.com/laurasn#date/2007-11-26" target="_blank"> Asa s-au distrat copii mei duminica seara

Azi Rares mi-a trantit una din primele minciunele. Am trecut pe langa el si mi s-a strambat nasul. Il intreb daca a facut caca, la care el senin "nu, Bianca caca, nu Zeazesh!" Intreb: " A facut Bianca caca la tine in pantaloni!?" R: "DA! Bianca caca a Zeazesh a Pempes!" Mai urma sa strige la ea "ushine, Bianca, nu caca a patanoni(=pantaloni)!", cum face cand stie ca ceva e "ushine".
Inainte de culcare, o imbracasem pe Bianca in pijamale si alegeam impreuna hainele pt maine "a copii", cand a vazut in dulap o pereche de chilotei din bumbac. A tras de pantaloni si de pampers jos, strigand intr-una "cootzei!cootzeeiii!". Nu spun ce veselie si incantare a fost pe capul ei cand i-am pus "cootzeii" si s-a dus in sufragerie sa o admire 'beetzii" (adica baietzii, Rares cu tati).

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Laura minunati, ca de obicei! Si amuzanti!
Noi tocmai am venit de la vaccin. Am facut PRIORIX. Tea a fost fenomenala. S-a uitat la injectie cand a intepat-o si ......nu a zis nici pis!!! Era doar mirata de ce se intampla... Raresel a marait 2 secunde... Cam atat despre ei.
Va pup pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alhassanvicky spune:

mai fetelor..eu simt o presiune maxima in toata partea de jos, de parca piticele mele vor sa iasa in urmatoarele minute. oare asta inseamna ca se apropie momentul????

va pupic

Vicky mami de Elissa , cu gemeni 33+

http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Vicky eu am avut senzatia asta cu destul timp inainte... poate si din cauza contractiilor care le-am avut de la 25 de sapt...
Stai cuminte in pat... ia no-spa daca simti burtica incordata... fiecare saptamana, zi e importata pentru ei

ainia bravo curajosilor!

Laura25 sunt suuuuuuuper haiosi
La ce se uitau? Ca n-am putut sa-mi dau seama...

anail nici noi n-am fost la vot... si era la doi pasi... dar era f.f. frig... si nu aveam cu cine sa-i lasam acasa pe pitici... asa ca n-am votat...

Despre noi... mamanca bine (da' nu stiti de la mine), stau bine-bine in fund si in picioare, au cate 3 dinti fiecare, sunt cuminti (f. cuminiti uneori)... se bucura f. tare cand se vad, dupa ce se trezesc... Mihai e baiatu' lu' mama ... e cu ochii dupa mine... aseara cand am intrat in casa, de la cumparaturi si a dat cu ochii de mine s-a pus pe jelit ca nu l-am luat in brate cum m-a vazut... Andrei nu face de-astea... el e facinat de oricine... cunoscut sau necunoscut... se rade cu toti. Mihai e mai serios cu cine nu cunoaste...

Elena se pregateste de serbare la gradi... invatam poezii pt. serbare.. altfel nu primeste cadou de la Mos Craciun. Si trebuie sa-i iau/fac costum de fulg de nea... complicata treaba...

Mergi la inceput