Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 17
Raspunsuri - Pagina 8
mamaana spune:
la multi ani Alexia-Ioana si Daria-Maria !!
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
anail intr-adevar mai avem si noi un pic si facem 1 an
deocamdata ma pregatesc ca-mi socrii luni sa stea cu fetele 6 luni, apoi le vom da la daycare
fetele merg din ce in ce mai bine, se joaca frumos, mananca bine...
ieri a nins. mult. si azi e foarte frig. le-am scos ieri cam o ora la plimbare, dar nu le-a placut foarte mult ca nu se puteau misca in costumele de iarna; le-am scos manusile si evident sa le-a fost frig la maini
am inceput sa le dau lapte din canita (cu pai); beau cate un pic seara, apoi mai sug la culcare; azi dimineata s-au trezit la 6 sa suga; parca ma simt si eu mai odihnita
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
TatianaG spune:
MEDA, stiu ca cuvintele nu va pot alina durerea, dar sunt alaturi de voi si va trimit numai ganduri pozitive s-aveti multa putere de a trece peste acest moment si s-o luati de la capat. Dumnezeu sa odihneasca sufletele ingerasilor!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME 1 FILME 2
Album 1 Album 2 Album 3 www.flickr.com/photos/tatianagut" target="_blank">ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
TatianaG spune:
LA MULTI ANI, ALEXIA IOANA - LA MULTI ANI, DARIA MARI!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase, norocoase si iubite!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME 1 FILME 2
Album 1 Album 2 Album 3 www.flickr.com/photos/tatianagut" target="_blank">ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Laura25 spune:
Gata weekendul, gata votarile! Nu mai aveti nici o scuza! Ia treceti pe aici la raport! Pe unde umblati?
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
anail spune:
Laura25 dupa cum se vede pe aici lunea nici iarba nu creste!!Noi nu am fost la votat ...trebuia sa ne deplasam la Viena sa votam...asa ca am considerat ca-i mai bine sa ramanem acasa....oricum nici nu cred ca schimbam nimic.
Ma duc la flacaii mei ca-s tare maraiti azi .
Va salut pe toate !!!
Liana
Laura25 spune:
Liana sa treaca maraiala!
www.dropshots.com/laurasn#date/2007-11-26" target="_blank"> Asa s-au distrat copii mei duminica seara
Azi Rares mi-a trantit una din primele minciunele. Am trecut pe langa el si mi s-a strambat nasul. Il intreb daca a facut caca, la care el senin "nu, Bianca caca, nu Zeazesh!" Intreb: " A facut Bianca caca la tine in pantaloni!?" R: "DA! Bianca caca a Zeazesh a Pempes!" Mai urma sa strige la ea "ushine, Bianca, nu caca a patanoni(=pantaloni)!", cum face cand stie ca ceva e "ushine".
Inainte de culcare, o imbracasem pe Bianca in pijamale si alegeam impreuna hainele pt maine "a copii", cand a vazut in dulap o pereche de chilotei din bumbac. A tras de pantaloni si de pampers jos, strigand intr-una "cootzei!cootzeeiii!". Nu spun ce veselie si incantare a fost pe capul ei cand i-am pus "cootzeii" si s-a dus in sufragerie sa o admire 'beetzii" (adica baietzii, Rares cu tati).
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
ainia spune:
Laura minunati, ca de obicei! Si amuzanti!
Noi tocmai am venit de la vaccin. Am facut PRIORIX. Tea a fost fenomenala. S-a uitat la injectie cand a intepat-o si ......nu a zis nici pis!!! Era doar mirata de ce se intampla... Raresel a marait 2 secunde... Cam atat despre ei.
Va pup pe toate!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
alhassanvicky spune:
mai fetelor..eu simt o presiune maxima in toata partea de jos, de parca piticele mele vor sa iasa in urmatoarele minute. oare asta inseamna ca se apropie momentul????
va pupic
Vicky mami de Elissa , cu gemeni 33+
http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958
elyanne spune:
Vicky eu am avut senzatia asta cu destul timp inainte... poate si din cauza contractiilor care le-am avut de la 25 de sapt...
Stai cuminte in pat... ia no-spa daca simti burtica incordata... fiecare saptamana, zi e importata pentru ei
ainia bravo curajosilor!
Laura25 sunt suuuuuuuper haiosi
La ce se uitau? Ca n-am putut sa-mi dau seama...
anail nici noi n-am fost la vot... si era la doi pasi... dar era f.f. frig... si nu aveam cu cine sa-i lasam acasa pe pitici... asa ca n-am votat...
Despre noi... mamanca bine (da' nu stiti de la mine), stau bine-bine in fund si in picioare, au cate 3 dinti fiecare, sunt cuminti (f. cuminiti uneori)... se bucura f. tare cand se vad, dupa ce se trezesc... Mihai e baiatu' lu' mama ... e cu ochii dupa mine... aseara cand am intrat in casa, de la cumparaturi si a dat cu ochii de mine s-a pus pe jelit ca nu l-am luat in brate cum m-a vazut... Andrei nu face de-astea... el e facinat de oricine... cunoscut sau necunoscut... se rade cu toti. Mihai e mai serios cu cine nu cunoaste...
Elena se pregateste de serbare la gradi... invatam poezii pt. serbare.. altfel nu primeste cadou de la Mos Craciun. Si trebuie sa-i iau/fac costum de fulg de nea... complicata treaba...