Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 17
Raspunsuri - Pagina 7
ainia spune:
quote:
Originally posted by thea_m
Am gasit acest mesaj de la Medamaya la un alt topic. Sa ma ierte ca am indraznit sa il pun aici, dar m-a ravasit rau de tot.
"Buna fetele.
Din pacate , ptr mine s-a terminat totul fffffffffffff urit.
Am stat internata cu perfuzii gynipral non-stop, cu contractii din 3-3 min , mai mult inconstienta, am ajuns la bucuresti, am nascut/avortat , de 2 ori,chiuretata odata, prima oara am nascut-o pe MAYA, iubita mea mica care a trait aproape 4 zile apoi Dumnezeu a decis sa mi-o ia , facuse hemoragie cerebrala grad 3, am apucat insa sa o botezam, in spital binenteles. Pe ceilalti 2 dr adecis sa-i mai tina, credea el ca se mai poate dar, dupa ore intregi de contractii di dureri am nascut/avortat, la 6-7 ore dupa Maya.S-au nascut morti.
Mi s-a rupt sufletul in mine , sint terminata, dar incerc sa trec si sa nu cad chiar de tot in prapastie. Am noroc de un sot minunat,sincer va spun si impreuna amindoi vom trece si peste asta."
M-am infiorat citind mesajul tau, Meda, si imi pare foarte rau ca DD va incearca atat de greu. Nici nu imi pot inchipui ce este in sufletul tau, nici cuvinte de consolare nu pot gasi pentru asta, sper sa poti trece, cu ajutorul sotului, peste aceasta incercare. Sunt alaturi de tine.
Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria
www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez
Doamne, Meda..........Dumnezeu sa-ti dea multa putere.......multa, multa.............. pt copilasi.....
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
gab___ spune:
as vrea sa nu fie adevarat imi pare extrem de rau pt bbei, desi cuvintele sunt de prisos numai Dumnezeu poate vinadeca o asa profunda rana sufletasca. fiti tari!!!
ayumi felicitari pt reusita operatiei!!!
elyanne spune:
medamaya imi pare atat de rau ca s-a intamplat asa nici nu pot sa-mi inchipui cata durere este in sufletul vostru.
Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste asta si sa putei s-o luati de la capat!
Kariris spune:
Meda, Dumnezeule, ce nenorocire! imi pare atat de rau! atat de mult ma bucurasem cand am reusit sa aflam si sexul lor si pentru faptul ca reusisesi in sfarsit! Cu tot sufletul sunt alaturi de tine si sa iti dea Domnul putere sa poti trece peste o astfel de incercare!
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Laura25 spune:
Meda ... nici nu stiu ce sa iti spun . Am pierdut si eu 2 sarcini, dar erau la inceput, in primul trimestru. Stiu ca durerea e sfasietoare . Putere multa, multa va doresc la amandoi (nici pentru sotul tau nu e usor deloc), sa puteti merge mai departe si Domnul sa odihneasca sufletele mici si nevinovate. Imi pare tare rau!
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
alhassanvicky spune:
MEDA...stiu ca cuvintele nu-ti pot alina durerea dar vreau sa stii ca sunt si eu cu sufletul alaturi de tine.tare rau imi pare sa aud asa ceva.
fetelor...incerc eu sa-i tin la caldurica..sa speram ca si reusesc, ca recunosc , foarte, foarte cuminte nu sunt. adica in pat nu stau dar totusi nu fac eforturi mari.(eee..o mai ridic pe elissa o data... de doua ori pe zi) sper sa ma ajute D-umnezeu, sa-i mai tin totusi. la ultima eco doctora mi-a spus ca sunt maricele , adica acum ar trebui sa aibe cea mica cam 2150 gr si cealalta in jur de 2500 gr.si mai zicea doctora ca daca le tin pana pe la 35 de sapt ar fi super. bineinteles ca eu as vrea sa le tin mai mult ..dar vom vedea
va pupic pe toate si pe pitici
Vicky mami de Elissa , cu gemeni 33+
http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958
elyanne spune:
La multi ani: Alexia-Ioana si Daria-Maria, pui mici de Flavia-Ioana!
Sa fie sanatoase, norocoase si sa aiba o viata minunata!!!
Wow Flavia... a trecut un an de atunci... ce trece timpul... parca ieri aflasem ca ai nascut prematur si te chinui cu gagalicile prin spital... si scade lapticul din cauza stresului... si ai fugit din spital ca sa faci o baie... te-au dat la disparuti pe acolo... Acu' ne radem de intamplari... dar atunci
Sa le transmiti fetelor sa faca bine sa fie cuminti... ca la cat au chinuit-o pe mami... nu trebe s-o supere niciodata.
Asteptam poze, vesti de la voi.
Vicky tinem pumnii sa mai rezisti un pic... macar 4 saptamani. Ar fi bine sa incecri acum sa stai cat mai cumintica in pat... ca sa mai stea la caldurica...
Ai grija de tine si de piticele din burtik.
anail spune:
Meda stiu ca sufletul tau este plin de tristete,doresc din tot sufletul ca Dumnezeu sa sa intaresca in acesta incercare grea si pt ca Dumnezeu este singurul care poate aduce incredere in viitor si El poate numai sa va aline ranile,te rog din tot sufletul sa te increzi in El,chiar daca viata ne pare de multe ori ca cu merge dupa ritmul care il vrem noi,Dumnezeu este singul care stie ce este mai bine pt noi.
Si eu am pierdut o sarcina si cunosc oarecum amaraciune,dar mi-am pus toata incredere in Dumnezeu si El m-a ajutat sa pot trece peste aceea problema.Increde-te in Dumnezeu!!!!!
Liana
anail spune:
ALEXIA-IOANA si DARIA -MARIA MULTI ANI CU SANATATEA SI SA AVETI PARTE DE BUCURII ALATURI DE PARTINTII VOSTRII !!!!!!
Mai FLAVIA m-am uitat zilele trecute peste listuta sa vad cine mai da petreceri pe aici si cand-colo ce sa vezi dau peste voi...aproape nu i-a venit sa cred ca asa repede a trecut un an....imi amintesc parca a fost ieri ca urmaream cu emotii situatia ta si ma gandeam ca nu mai este mult si urmam si noi....
Apropo MAMAANA cum stai cu pregatirile? cus dati voi petrecere....mai,mai ce zboara timpul
LEVI;MONICA_B;ELIANA nu mai avem mult si sarbatorim si noi
Liana... sunt si eu una dintre cele mai fericite mamici!!!!
http://community.webshots.com/album/554408926zuDMFh?start=120
mamaana spune:
meda cuvintele nu au alinare pentru tine si sotul tau
va doresc sa aveti putere sa treceti peste greutatea asta
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)