Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Ana , Sim multa sanatate

noi am fost o ora afara si ne-am plimbat prin ploaie, a fost placut nu era frig, Miru a dormit, bineinteles ca a avut husa de ploaie , am continuat cu somnul amadoua inca o ora acasa

Pinacolada dulce papanasul tau

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Nana multa sanatate cu bebe. Sunt sigura ca analizele o sa fie f bune.
Rodicamaries ai un flacau pe cinste. Sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii!

Pinacolada felicitari pentru micul crestin!

Sim multa sanatate! Exact de atsa imi este frica mie, ca am osinuzita de f multi ani si sper sa nu se activeze. Deobicei daca fac o gripa fac complicatii si fac sinuzita, asa ca anul asta m-am vaccinat ca sa nu am surprize. Anul trecut eram la un pas de punctie.

Roxali eu i-am dat espumisan, dar am baut si ceai de chimen si anason la greu, cam 2 litri pe zi, dar sincera sa fiu nu cred ca l-au ajutat.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aeperju

poze noi cu andrutu:

http://community.webshots.com/album/561451368lReoen

emma

e un superb....f expresive pozele

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Nana, cum s-a rezolvat o manuzta, se rezolva si celalata. Incredere si multa sanatate. Si ce frumos a crescut frumosul tau!!! Si-mi place si cu 2 nume de sfintzi - Stefan era si la noi pe lista...
Betty, da' de ce-ti mai trebuie globuli, vrei sa dai laptic la tot cartieru'?!
Mami, eu zic ca-i laptic - si de ce sa nu fie, ma rog?!! Stimuleaza-l ca revine. Succes la amanpatru: sanul stang, cel drept, BB si tzie!
Slippers, incearca tablete de Voltaren (adica Diclofenac) - mie p-asta mi l-au dat de analgezic in clinica. Nu are efect la BB/lactatzie. Doar sa nu-l iei pe stomacul gol. (3x/zi merge)
Sim, Slippers - comprese calde uscate, Sinupret... altceva nu mai stiu.
Roxali, bafta cu homeo! Ce frumos a crescut!
Tomasa, Betty - daca nu va gasitzi globulii, spunetzi-mi, da?! Tot ajung ei la voi, OK?

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Piciulika saru'mana, daca nu o rezolvam o sa iti spunem. Ideea este ca am o problema la sanul stang, san care produce cu mult mai putin lapte decat cel drept si bebe il refuza, sauu de fapt il accepta f greu. Nu pot tot timpul sa il dau primul pe cel stang pentru ca cel drept pocneste de lapte si ma doare ingrozitor, asa ca dupa ce a mancat din dreptul care are debit mare de curgere nu prea ii mai convine stangul cu toate ca inca ii este foame, si prin urmare mananca dar pedaleaza de zor si nu are stare....asa ca daca mai creste productia pe cel stang sper sa nu il mai refuze.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Sabina cum te mai simti?

Slippers multa sanatate!!

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Betty draga, vezi ca de crescut productzi va creste la amandoi - deci tot trebuie sa ii reglezi... Eu zic sa nu bagi homeo, ca pusca si mai rau. Incearca totusi sa te chinui un pic oferind intai cel "golas" la supt - evtl pompeaza/maseaza afara supraplinul din celalalt...

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Azi am fost si noi sa ne ridicam prima de nastere. A fost efectiv cumplit mai ales ca a trebuit sa astept cam 20 de minute. Nu vreau sa fiu rasista si nu este genul meu, dar era plin de rromi, care mai de care mai tupeisti si care nu stiau cum sa se bage in fata, dupa ce nu fac nimic si traiesc din ajutoare sociale, etc...; si pe deasupra un miros cumplit. Daca nu as fi cautat jumatate de ora loc de parcare ca sa ma duc sa ridic banii, as fi plecat, dar din ambitie am stat sa iau banii. Am venit plina de nervi acasa

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ne-am intors de la control cu urmatoarele vesti:
- greutate 4,160 la o luna si o saptamana (luat 420 g in 2 saptamani)
- inaltime 55 cm (crescut 4 cm in 3 saptamani)
- kk care se intinde de parca ar fi mucozitati e ok, dupa spusele asistentei, chiar avea Tudor un cadou pentru ea in scutec si asistenta l-a analizat
- asistenta a parut supe multumita de cum creste, singura ei sugestie a fost sa-l pun pe spate si pe burta mai mult timp (sora-mea imi spusese sa-l pun pe burta, dar eu am uitat, iar pe spate nu sta, ca se rastoarna pe una dintre parti)
- faptul ca doarmea noaptea chiar si 5-6 ore e super bine si nu trebuie trezit pt. papa

Eu as vrea doar sa ia mai mult in greutate, ca citesc pe la voi ce grasunei aveti si parca Tudor ramane in urma. Chestia e ca el s-a nascut si cu 3,6 si parca 4,2 nu e suficient... desi stiu ca e, copii nu sunt toti la fel, el e in grafic si important e ca e ascendenta curba, are si cu cine semana ca taica-su e slab si inalt... dar parca totusi, ar trebui sa ia mai mult in greutate. De, sa am si eu un drob de sare, nu?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yaia

Ne-am intors de la control cu urmatoarele vesti:
- greutate 4,160 la o luna si o saptamana (luat 420 g in 2 saptamani)
- inaltime 55 cm (crescut 4 cm in 3 saptamani)
- kk care se intinde de parca ar fi mucozitati e ok, dupa spusele asistentei, chiar avea Tudor un cadou pentru ea in scutec si asistenta l-a analizat
- asistenta a parut supe multumita de cum creste, singura ei sugestie a fost sa-l pun pe spate si pe burta mai mult timp (sora-mea imi spusese sa-l pun pe burta, dar eu am uitat, iar pe spate nu sta, ca se rastoarna pe una dintre parti)
- faptul ca doarmea noaptea chiar si 5-6 ore e super bine si nu trebuie trezit pt. papa

Eu as vrea doar sa ia mai mult in greutate, ca citesc pe la voi ce grasunei aveti si parca Tudor ramane in urma. Chestia e ca el s-a nascut si cu 3,6 si parca 4,2 nu e suficient... desi stiu ca e, copii nu sunt toti la fel, el e in grafic si important e ca e ascendenta curba, are si cu cine semana ca taica-su e slab si inalt... dar parca totusi, ar trebui sa ia mai mult in greutate. De, sa am si eu un drob de sare, nu?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

a luat f bine in greutate...nu uita ca noi avem ceva avans fate de Tudor.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput