Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Yaia, scuza-ma iubita ca nu ti-am raspuns la timp, o fac acum. Andrei nu tremura, el are la manutza dreapta ca o tresarire atunci cand spasmele sunt singulare, iar cand sunt continue sunt ca si cand ar strange pumnisorul si l-ar deschide.
Nana, stai linistita, fetito! Intrebam doar ca sa compar, ca si Tudor are cate un tremurat scurt din cate un picior cand face kk. Il scutura asa, scurt, de cateva ori, dar asta dureaza doar cateva secunde si numai cand sta in pozitia aceea ca in scaunul de masina. Si in ultimul timp nici nu a mai avut asa ceva. Ba chiar am intrebat-o azi din nou pe asistenta despre lucrul asta si a zis, din nou, ca e ok.
Inteleg cum e si cu numele. Si noi am avut probleme in a alege un nume pentru bebele nostru si pana nu s-a nascut, nu am putut sa ne decidem. Voiam sa fie totusi folosit si in Romania, dar usor de pronuntat si de straini, sa nu aiba diacritice si nici "C", care nu e folosit in limba finlandeza. Dar sa stii ca Andrei e un nume tare frumos si daca sora-mea nu il folosea pentru unul dintre feciorii ei, poate l-am fi ales si noi.
Si eu iti recomand sa consulti un medic in tara. Eu nu am foarte mare incredere in medicii de aici (multi dintre cei buni aleg sa plece in Norvegia, Suedia, Anglia unde sunt mult mai bine platiti), doar cei de la spital mi-au mai schimbat putin parerea despre ei, dar se pare ca la obstetrica-ginecologie sunt buni finlandezii, la restul lasa de dorit...
Eu ii urez multa sanatate lui Andrei, un mare de la noi ca sa-i treaca spasmele si sa va aduca voua linistea.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by carpatina
N-am fost io. Ca io chiulesc... tre' sa invat pentru un examen si nu prea am spor... daca mai stau si pe forum.. atunci chiar ca nu mai fac nimic.
Bafta la examen, tinem pumnii!
Poate imi vine si mie cheful sa ma apuc sa termin odata lucrarea de diploma! Hihihihi!
Yaia spune:
quote:
Originally posted by betty78
a luat f bine in greutate...nu uita ca noi avem ceva avans fate de Tudor.
mersi de incurajare, Betty! Stiu ca Tudor e printre juniorii grupei, dar parca ai vostrii erau mai mari la varsta lui!
greyeras spune:
Salutare mamici si bebei.
Sunt o mamica fericita de Ana-Adelina nascuta pe 24 sept, ora 09:00, cezariana, 3,400 kg, 49 cm, apgar 8.
Va rugam sa ne treceti si pe noi in listuta.
Am si eu o problema cu bebita mea, de draga ce ne este cred ca am invatato in brate si cand o las jos plange groaznic. Sigur plange de rasfatata ce e, cum o iau in brate cum tace. Problema e ca nu pot face nimic de ea, nici la baie nu ma pot duce. Se mai confrunta cineva cu aceasta problema?
Cum sa o dezvat?
Yaia spune:
Felicitam si noi toate mamicile care si-au crestinat puisorii, iar pe micii crestini ii pupacim.
Am vazut la poze simpatice ca va si incurc, dar mi-au placut puisorii grupului nostru. tuturor!
Fug acum, ca cica azi avem musafiri si trebuie sa pun ceva pe masa... avea dreptate cine scrisese ca ar trebui sa vina musafirii cu mancare la noi!
aniast72 spune:
Am reaparut cu bebe Vladimir crestin si cu 7 capitole de recuperat. Am pus ceva fotografii recente aici, pozele de la botez inca nu sunt gata, ma apuc sa recuperez din urma si revin cu povestea botezului si cu fotografii.
P.S. Tortul a fost delicios...
Andreea, de Vladimir Constantin
luy spune:
aniast, bine ai revenit ! Ai stat tu ascunsa pana acum, dar si cand ai aparut, ne-ai pus niste pozeeee... sa rupi gura targului ! BES-TI-A-LE ! TOATE !
Pupam bb Vladi simpatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
aaaa, si pentru ca veni vorba de falcute si falcosi, iete si pe Darius printre ei
Ochisorii astia frumosi or sa franga multe inimi !
Mami, fii mandra de puiul tau ! Si fii si mai mandra pt ca seamana cu tine !
luy spune:
Pinacolada, sa-ti traiasca micul crestin ! Frumoase poze, dar prea putine ! Ca am vrea sa mai admiram mamica frumoasa si puiut dulce, zici ca-i un spiridus din povestile cu zane
betty78 spune:
Andreea super tari pozele, efectiv fara cuvinte...
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario