Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by greyeras

Salutare mamici si bebei.
Sunt o mamica fericita de Ana-Adelina nascuta pe 24 sept, ora 09:00, cezariana, 3,400 kg, 49 cm, apgar 8.
Va rugam sa ne treceti si pe noi in listuta.
Am si eu o problema cu bebita mea, de draga ce ne este cred ca am invatato in brate si cand o las jos plange groaznic. Sigur plange de rasfatata ce e, cum o iau in brate cum tace. Problema e ca nu pot face nimic de ea, nici la baie nu ma pot duce. Se mai confrunta cineva cu aceasta problema?
Cum sa o dezvat?

bine ai venit...
poti sa o mai lasi sa planga cateva minutele, dar nu prea mult....eu una aveam aceeasi problema cu bebe Mario...incearca sa o pui in scoica auto si vezi daca mai sunt probleme

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, nu v-am uitat si ne rugam in continuare pentru bb Andrei cel scump ! Sa scapati odata de probleme si sa fie sanatos tun, iar voi sa uitati de griji.
Sim, stai la caldurica si fa-te bine, altfel . Bravo pt calendar reusit, sa ne povestesti reactia mamei tale.
Annisia, sunt si eu interesata de globulet personalizat. Anul trecut ( sau acum 2 ani??? ) primisera astia la firma o oferta cu diverse minuni de ornamente si cadouri de Craciun si mi-aduc aminte ca erau niste globulete unde puteai sa pui o poza. O sa incerc sa vad daca mai are cineva datele de contact ale firmei respective. Daca gasesc, te anunt.
Cecilia, sper ca ai supravietuit durerii . Cand mergi la dentist ? Eu am fost iarasi azi si m-a zgandarit pe-acolo, bleah

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Carpatina bafta la examen!! Sa ai parte numai de reusite

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Rox bebe nu e doar treaz, dar si plangeeeee! Si e musai sa-l ia cineva in brate! Asta e... doar nu vreau sa ma plictisesc acasa... Si pentru ca l-am vorbit de "rau" se joaca singurel in patutul lui de vreo 45 de minute...

Betty si eu am fost azi sa iau banii de trusou si tot asa era plin de rromi din aia de soi. Nu era nici casiera venita asa ca m-am enervat si am plecat. Am revenit spre sfarsitul programului...era liberrr.

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Fetelor cum curatati capul detasabil de la batista bebelusului, tare greu se mai curata, il fierb si de trei ori si tot nu se curata bine. Voi cum procedati?
Si vroiam sa va intreb daca ia vreuna dintre voi Exluton pentru contraceptie, dr. ginecolog mi l-a recomandat, numai ca e cam greu sa-l iei in fiecare zi la aceiasi ora. Aveti ceva efecte secundare, stiu ca e special pentru perioada in care se alapteaza.
Betty78 mersi mult pt sfatul cu scoica, nu am dar ii voi cumpara, sunt dispusa sa fac orice numai sa o dezvat de stat in brate pt ca nu mai am timp de nimic. Asa sunteti si voi? Am cateodata impresia ca nu mai am viata, nu stiu decat alaptat, schimbata scutece si plimbat bebe.
Nu ma plang dar parca sunt momente cand nu mai rezist, cedez nervos, mai ales ca stau singura cu ea mai tot timpul sotul fiind plecat la serviciu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by isabeluta

Rox bebe nu e doar treaz, dar si plangeeeee! Si e musai sa-l ia cineva in brate! Asta e... doar nu vreau sa ma plictisesc acasa... Si pentru ca l-am vorbit de "rau" se joaca singurel in patutul lui de vreo 45 de minute...

Betty si eu am fost azi sa iau banii de trusou si tot asa era plin de rromi din aia de soi. Nu era nici casiera venita asa ca m-am enervat si am plecat. Am revenit spre sfarsitul programului...era liberrr.

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

............. era lista facuta....parca era pe vremea decedatului

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La noi totul e ok, va povestesc imediat ziua de azi. Intai incerc sa citesc din urma.

Afibebe, ce dulce e Cristian! Este atat de finut.

Alehiam, si o suspectasem pe Carpatina cu "scutecul curat". Super inspirata ai fost si m-a distrat copios!

Betty, dar mananca Mario nu se joaca. Sa stii ca de vreo 2 zile nici Andrei nu prea se mai satura cu 170 ml la o masa si ma gandeam sa trec la bibe mai mari.

Carpatina, bafta la examen!

Nana, Doamne ajuta sa fie bine Andrei si sa nu mai aveti probleme!

Pinacolada, ma bucur ca a iesit bine si petrecerea si botezul. Felicitari pentru botez! Ai un dulce crestin.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by betty78

quote:
Originally posted by aeperju

poze noi cu andrutu:

http://community.webshots.com/album/561451368lReoen

emma

e un superb....f expresive pozele

pozele noastre
asa creste bebe Mario

saru' mana!

Emma

Mergi la inceput

Pinacolada, si eu am problema cu hemoroizii, dar o numesc problema mov. Azi tocmai am primit tratament nou, Detralex, plus locale Proctolog sau Proctoglivenol. Nu ii lasa asa ca eu am ajuns rau, de 2 saptamani nu mai pot sta jos. Nu mai spun dureri oricum, plus sangerari. Legat de constipatia lui Rares, noua ne-a dat pediatra Humana Milkzucker de pus in bibe, dar vad ca s-a reglat singur pana la urma.

Rodica, chiar ca e frumusel falcosul!

Cecilia, doamne ce baiat cuminte e el, mititelul sa nu zica el nimic.

Ana si Sim, multa sanatatate, sa scapati repede de sinuzitele astea.

Emma, ce dulcic este! Cum mai e cu ochisorul? Am vazut un subiect deschis despre masajul pentru canalele lacrimale la parintii intreaba.

Yaia, Tudor este foarte foarte bine. A luat normal si in greutate si in inaltime.

Greyeras, bine ati venit. Cred ca toti bebelusii prefera in brate. Eu il mai las si sa chiaune mai ales cand am chestii vitale de facut gen sa merg la baie. Dar incearca sa gasesti ce ii place si cum ii place sa stea. Cand se plictiseste o mai iei, apoi iar incerci sa gasesti ceva care sa o tina ocupata.

Andreea, felicitari pentru micutul crestin, dragut foc si falcos nevoie mare! Ce haios e cu acea caciulita pe cap...cea care atarna. Pfiii, si Vladi seamana cu tine, ca majoritatea bebelusilor de aici. Numai al meu cu taica-sau.

Isabeluta, pai mai plange-te la noi ca e nu e cuminte poate asa iti demonstreaza mereu contrariul. Asa face si Andrei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Acum va scriu repede si despre noi, ca astept sa vina sotul meu sa isi ia bagajele pe care i le-am facut eu. Da, suntem singuri si azi.

Fost la dr de familie, luat concediu medical, si tratament pentru hemoroizi. Detralex, Tetraciclina, Proctolog/Proctoglivenol. Nu prea as lua antibioticul, mi-a dat doza mare si imi e ca imi distrug stomacul.

Fost la Badiu, sunt foarte bine. A fost dragut ca a zis ca nu mai am burta deloc, cum naiba ca atarna peste tot. Ma rog, fata de cum ma stia el, chiar nu se mai considera burta. Sunt bine, am stabilit deja sa montez sterilet dupa ce imi fac analizele detaliate. Daca totul e ok, pun Mirena. Locul care ma doare se pare ca nu are absolut nimic, a zis ca e posibil sa fie un fir, desi nu e pe taiatura. Cica la cusut se putea prinde nu stiu ce muchiulet care merge pana in partea cealalta si acum ma tine putin, dar o sa treaca.

La serviciu am rezolvat doar partial. Depus cerere CIC, insa adeverinta trebuia semnata de dir general care nu era acolo, a ramas pe maine. Am depus si cererea pentru ajutorul de nastere si diferenta de compensat. Mi-au facut ceva fite, se facea ca uita sa imi dea nr de inregistrare. Mi-a zis ca in contractul colectiv la nivel de societate nu prevede diferenta de compansat si i-am explicat ca nu prevede pentru ca nu s-a negociat pe ea, adica s-a acceptat minimul de pe contractul la nivel national si ca pe acela il cer. A recunoscut ca am dreptate macar verbal si a ramas sa vedem daca imi aproba dir general statul de salarii. Sa dea naiba sa nu!

Am ajuns tarziu, la 5 abia am luat fata. Musiu doarme la greu, cred ca nu a dormit deloc cu mama azi. Mama il cam agita. Nici nu stiu cum a facut de i-a dat mesele la 4 ore, azi are doar 5 mese.

Gata, a venit sotul. va pup. Revin dupa 11 cand culc copiii.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput