Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Nana sanatate multa micutului tau. Daca toate analizele ies bine, in mod repetat atunci tb sa fie bine!
Carpatina spor la invatat si succes la examen!
Am vazut poze de bebei de Pinacolada, Anaist si Afibebe. Frumosei toti micutii crestini!!!

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Iar n-am apucat sa citesc nimic din urma dar am prisn un fir de discutie despre glob personalizat. Sper ca am inteles bine despre ce vorbeati...eu i-am fcaut lui Tudor pt. primul lui Craciun la Curtea Sticlarilor. E un glob din sticla adevarata, mare si foarte frumos, si scrie pe el cu rosu: "Tudor, Craciun 20005". Tot ei l-au inscriptionat acolo. As vrea sa-i fac si Mariei, bine ca mi-ati amintit.

mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Rodica, Aniast, ce baieti frumosi!
Piciule, tu ai cum sa-i trimiti in tara? Fara mare efort adica, chiar nu vreau sa te deranjezi... Nu de alta dar mama sta putin la Viena si nu stiu cat se va descurca.

Mergi la inceput

Yaia, eu zic ca a luat foarte bine Tudor al tau. E mai bine sa nu fie prea gras, sa stii, cei grasi au mult mai multe probleme de sanatate. Eu cu Maria imi fac griji doar pt. ca pare sa-si fi micsorat brusc ritmul de crestere, altfel, daca mereu ar fi luat asa 170-200 grame pe sapt., as zice ca asa e ea si as fi foarte multumita de cum creste. Fratele ei n-a fost gras niciodata, lua in limita normala dar la partea ei inferioara si e super sanatos, nu am probleme cu el si n-am avut niciodata. Si el seamana tot cu tati, lung si subtirel si e bine asa, eu n-am de ce ma plange in privinta felului in care arata. Vorba Sabinei, decat sa ne injure in adolescenta...obezitatea e boala grea si isi are bazele in prima copilarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Piciule, tu ai cum sa-i trimiti in tara? Fara mare efort adica, chiar nu vreau sa te deranjezi... Nu de alta dar mama sta putin la Viena si nu stiu cat se va descurca.

va rog puneti-ma si pe mine in calcul..

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by betty78

quote:
Originally posted by tomasa

va rog puneti-ma si pe mine in calcul..

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Cu draga inima. Pai le pun pe posta - dar inainte de toate intreb in firmca daca nu vin la vreun curs ceva romanasi de la Bucuresti...

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Vazut poze de bebei care mai de care mai minunati!!!
Referitor la alaptat, eu ii dau fetitei mele la o masa de la un singur san pentru ca se satura si pe celalalt nu il mai accepta...am incercat sa ii dau din ambii sani la aceeasi masa si nu a mai vrut sa manance si la celalalt asa ca surplusul de la sanul pe care nu i-l dau de cele mai multe ori il arunc, astfel evit durerea provocata de preaplin...insa am si eu o problema..la sanul drept am o durere groaznica in timpul alaptarii si mult timp dupa, nu stiu ce se intampla, sa fie oare un motiv de ingrijorare? voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Nana, imi pare rau ca tot nu s-au rezolvat problemele voastre. O sa fie bine, vei vedea... Noroc ca sunt bune analizele.
Betty, sigur. Nu te-am uitat. Eu i-am dat tema mamei, ea pleaca joia viitoare si se intoarce duminica pe 25. Daca nu se descurca o sa o rugam frumos pe Piciulika sa ne ajute cu un pachet. E ok asa?
Piciulika, multumim! Poate reuseste totusi mama.
Ana, Sim, sanatate multa fetelor! Si eu am sinuzita, stiu cat e de neplacut. Mie macar nu mi se declanseaza decat in urma cate unei raceli.
Pinacolada, am vazut si pozele voastre. Super!
Carpatina, bafta multa si spor la invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, nu am ajuns la stomatologie, dupa palinca de ieri a cedat durerea,iar maine cand e dr mea la cabinet nu am cu cine sa las baiatul, tati pleaca in delegatie.

Roxana, chiar cuminte baiatul, doar ca nu a prea dormit azi.

La ce valoare este temperatura la bebe, noi aveam acum cateva minute 37.7, trebuie sa ma ingrijorez, de obicei avem 37.4-37.5. Oricum i-am pus un supozitor.

Aniast, dulce foc baiatul mi-a placut poza cu buzele zig-zag si cea cu urechea, seamana cu tine.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561417081tbyGhG?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Vad ca sunteti cateva care ati vaccinat copilashii...si noi o vaccinam pe Andreea pe 26 luna aceasta si sunt putin nelinistita pentru ca nu stiu cum o sa reactioneze...v-au facut copiii febra sau le-ati dat preventiv supozitor? se face baita in ziua respectiva? voi pentru ce schema de vaccinare ati optat?

Mergi la inceput